Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 januári babák fórum

2011 januári babák (beszélgetés)

❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯
9984. ENIE
2011. márc. 3. 12:49
OKÉ! s700-nak is ilyen van! :))))
9983. exlappango lepke (válaszként erre: 9982. - RLindi)
2011. márc. 3. 12:06

Nekem is nagyon tetszik, de ez is csak 9 kiló.

ENIE az lesz ami nektek (: Holnap megyünk érte elvileg...

9982. RLindi (válaszként erre: 9972. - Exlappango lepke)
2011. márc. 3. 11:13

[link]

Szia! nekünk ez van.

Érdekes, a csomagoláson 15 kg a terhelhetősége itt meg 9et írnak. Na mindegy. Amúgy szeret benne Kamilla is,mondjuk egy kis ideig, de nem befolyásolja,hogy rezeg vagy sem ha megunja ugyanúgy sír benne.

9981. kisfari (válaszként erre: 9972. - Exlappango lepke)
2011. márc. 3. 10:53
szia. nekünk F.P-os székünk van,(óceános) ez hintázik, zenél, rezeg és 26e volt.De megérte egy főnyeremény, Maja a legnyűgösebb időszakokban is jól el van benne, a kedvence ha rezeg és a zene is megnyugtatja, én pedig le tudok ülni vacsizni a családdal :)
9980. ENIE (válaszként erre: 9977. - Exlappango lepke)
2011. márc. 3. 10:44

Hát nem tudom,én beszéltem telón is az ügyintézővel,és 18 kg-ot mondott.

Ja,Zsola baba imádja a rezgőt,azon szokott bealudni...ha kikapcsolom,akkor felébred! :)

2011. márc. 3. 10:40
Köszönöm a linkeket, amikor apa felébred ki is választjuk (:
9978. exlappango lepke (válaszként erre: 9975. - Bence anya)
2011. márc. 3. 10:33
Én azt olvastam fórumokon, hogy imádják a babák a rezgős székeket.
9977. exlappango lepke (válaszként erre: 9976. - ENIE)
2011. márc. 3. 10:30
Ezt néztem a brendon honlapján és oda 9 kiló van írva...most akkor melyik? (:
9976. ENIE (válaszként erre: 9972. - Exlappango lepke)
2011. márc. 3. 10:25

Lepke!

[link]

Mi ilyet rendeltünk....és szereti! :)

9975. bence anya (válaszként erre: 9972. - Exlappango lepke)
2011. márc. 3. 10:01
Szia van 0-tizennyolc kilóig.Teszveszen sok van fennt mi is ott vettük de szerintem felesleges rezgős pihenőszék.Nekem a kisfiam a rezgő funkciót nem szereti húzogatja a lábát ha bekapcsolom.Ha nem rezeg elnézelődik benne.Szóval szerintem nem kell hogy rezegjen.Ja Fischer price a márkája ami nekünk van,ez később hintaszékként is használható a picinek amikor már nem olyan pici.Privibe elküldöm azt,hogy nekünk milyen van.
9974. antonka
2011. márc. 3. 09:55
Nézd meg a vaterán, hátha ott van olcsóbban is!
9973. exlappango lepke (válaszként erre: 9972. - Exlappango lepke)
2011. márc. 3. 09:50
Úgy értettem nagyobb a terhelhetősége...már írni sem tudok.
2011. márc. 3. 09:50

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, nem tudom ki jártas a témában. Mivel a babám olyan, mint egy kismajom egész nap csüng rajtam, nem mindig érek a dolgom végére ésmár idegesít, hogy szalad a lakás. Szeretnénk venni egy pihenőszéket, ami rezgős, ki is néztük már de durván egy huszas és csak 9 kilóig használható. Tudtok olyat, aminek nagyon a maximum terhelhetősége? Mert Botond a 6 kiló felé repeszt sebesen pedig 2 hónaposak se vagyunk és nem 2 hónapra akarok kiadni ennyi pénzt, jó tudom nem olyan sok, de ha van jobb lehetőség...

9971. lina816 (válaszként erre: 9963. - Antonka)
2011. márc. 3. 07:47
Nálunk is elő szokott ez fordulni, olyankor én is megbeszélem vele, hogy szépen egyen, nem veszi el senki, utána megnyugszik, de a fél óra egy cicin az majdnem sok. Nem fáj utána a melled? Mert amikor nálunk is sokáig van egy cicin, akkor utána nagyon szokott fájni a mellem.
9970. lina816 (válaszként erre: 9968. - Audrey79)
2011. márc. 3. 07:44

Naponta kell, reggel fél ampulla és este fél ampulla, és kamillás vattával kell törölgetni a pöttyöket. A d-vitamint eddig úgy adtam be, hogy a kisujjamra cseppentettem és a kisasszony leszopogatta róla. A K-vitaminra ő is fintorog,de annak olyan fura illata is van, gondolom az íze is fura lehet. A d-vitaminnak állítólag semmi íze nincs, olyan mint a víz (ezt mondta a védőnő)

Csajszikám azóta is fent van, néha bealszik egy kicsit azért, mert nagyon fáradt, de ahogy elnézem sajnálja az időt az alvásra.

9969. Csobesz (válaszként erre: 9963. - Antonka)
2011. márc. 3. 06:38

Szia Antonka!

Igen ezzel a jelenséggel én is találkoztam pár napja, de nálunk csak az esti etetésnél jelentkezett... Nekem két tippem volt( rájönni sajnos nem tudtam), hogy nekem az elején jól jön egy kevés a többiért pedig neki meg kell dolgozni...

1.talán már túl fáradt, de éhes hozzá illetve

2.ehettem olyat ami miatt megváltozott az Íze?!

Mondom rájönni nem tudtam mi az ok, de nálunk sokat segített ilyenkor ha megsimogatom a buksiját,nyugisan halkan duruzsolok a fülébe és visszarakom cicire.... :)

9968. Audrey79 (válaszként erre: 9966. - Lina816)
2011. márc. 3. 06:24
Milyen gyakran kell adnod a kalciumot ? Havi 1x, vagy gyakrabban ???
9967. Audrey79
2011. márc. 3. 06:23

Sziasztok !

Olyan klassz olvasni, hogy milyen szépen nőnek a babák. Kissé hihetetlen, hogy decemberben még itt izgultunk, hogy kinek a babája születik elsőnek és milyen lesz a szülés ect...

Antonka:

ilyet nem tapasztaltam, de olyan volt, h sírt és nyöszörgött a cicivel a szájában. Néha elfelejti, hogy ott a szájában, vagy nem jön eléggé. Ilyenkor beszélgetek neki és megnyomom ott a cicimet, ahol göcsörtös és akkor spriccelek egy picit a szájába.

Nekem a szopi elején ömlik a mellemből a tej, a végén viszont csak úgy tud kiürülni, ha masszírozom.

Lina: a D vitamint hogyan adtad be eddig ? Mi azt is kanállal adjuk be, néhány csepp anyatejbe elrejtve. Persze a K vitamint és a D vitamint sem szereti, de anyatejjel elmegy neki. Szerencsés vagy, hogy kortyolja...Meli olyan pofákat vág hozzá....

Kisfari : TE MÁZLISTA VAGY !! Ekkora alvásban én reménykedni sem merek...

Kriszta: Nem találom az albumot a facebookon. Törölted? Én vagyok nagyon béna?

Tegnap voltunk először babamasszázson. Melinda imádta, annyira cuki volt.Egyúttal megejtettük az első komoly utcai sétánkat is :-)) Remélem ezentúl csak javul az idő és minden nap kivihetem a csajszit.

9966. lina816
2011. márc. 3. 03:26

Olyan jót aludt napközben Polett, hogy most akarja bepótolni a nézelődést a világ iránti érdeklődését, nem sír, csak nézelődik a nagy szemecskéivel (bezzeg, ha leteszem, akkor megy a nyüsszögés)

Kedden voltunk mi is a védőnőnél, 5 hét alatt 30g hijján 1 kg-t híztunk (erre azt mondta a védőnő, hogy határeset, hízhatna jobban is), viszont ami érdekes hogy 2 héttel ezelőtt 48 cm-t mértek, most meg 53-t. Nyilván tudnak mérni, főleg, hogy 51 cm-rel születtünk.

A doki írt fel a piros pöttyeinkre kálcium ampullát, a kis drágámnak nagyon tetszik, hogy kis kanálból kortyolgathatja, annyira édes, egyszerűen imádom.

9965. lina816 (válaszként erre: 9947. - Audrey79)
2011. márc. 3. 02:48
Pesten meg mindenhol lépcső, plusz keskeny ajtó, legalábbis a kisebb boltokba. De emiatt nem tudok leszaladni a környékünkön,se kisboltba, se gyógyszertárba, ezért elkezdtem nézegetni a babahordozás lehetőségeit, annyiféle van, hogy az ember győzze eldönteni, hogy melyik a jó, az árukat meg inkább hagyjuk, de nyilván muszáj lesz venni, a saját életem megkönnyítése miatt is.
9964. antonka
2011. márc. 2. 22:41

ja teszem hozzá 165 ml kevés volt neki, még enni kért...............

Mennyit esznek kb 6 hetes kortól a babák? Mi nemsokára 5 hetesek leszünk, lehet a nagyobb mennyiségre gyúr, mert van hogy óránként enne.

9963. antonka
2011. márc. 2. 22:39

Sziasztok!

Nálunk van egy új dolog, amit nem tudok miért van. hátha ti már találkoztatok ezzel:

Milán eszik rendesen kb fél órát, aztán elkezd vergődni. Csapkodja a kezét, húzza a cicimet a szájával, ami elég kellemetlen, és ha elengedi akkor sír, mert kéri vissza, és szenved míg meg nem találja, van mikor sír is.

Már azt néztem nem e tartom rosszul, vagy nyomom valahol, de nem.

Vagy lehet az a baj, hogy éppen akkor nem jön annyira már a tejcsi???

Szerintetek?

Olyan erős hogy szétcincálja a cicimet...

9962. Fóka74 (válaszként erre: 9957. - RLindi)
2011. márc. 2. 22:15

Szia!

Mindkét (és még jópár)okból csinálhat Kamilla szopimaratont. De talán nem is olyan fontos, hogy miért, a lényeg, hogy ha ezt most megteheti, akkor pár nap alatt rendeződik a mennyiség, és remélhetőleg nyugisabb napok következnek! :-)

9961. kisfari (válaszként erre: 9951. - RLindi)
2011. márc. 2. 22:02
Most esett csak le; 61cm???? az nem semmi!!!!
9960. kisfari (válaszként erre: 9957. - RLindi)
2011. márc. 2. 22:01
Lehet hogy ilyen idős korban is szokott lenni egy ugrás, mert Maja ezt a múlt hét elején csinálta, akkor meg 2óránként evett éjszaka.
9959. Fóka74 (válaszként erre: 9940. - Csobesz)
2011. márc. 2. 21:54

Szia Csobesz!

Remélem sikerül visszacsalogatnod a tejcsit! A gyakori szoptatás a legjobb módszer a tejmennyiség növelésére, ha a baba jó technikával szopik,és ki tudja üríteni a melled. De szükség van legalább 3-4 nap türelmi időre a szervezetednek, hogy alkalmazkodjon a nagyobb kereslethez, és több tejet termeljen. A pótlás elhagyásával viszont óvatosnak kell lenni, fokozatosan szabad elhagyni, abban az ütemben, ahogy a tejmennyiség növekszik. Célszerű viszont gyakrabban, de kevesebb pótlást adni szoptatásbarát módszerrel (pohár, kanál, fecskendő)

9958. Fóka74 (válaszként erre: 9951. - RLindi)
2011. márc. 2. 21:46

Szia Lindi!

Hú! Tényleg jó sokat nőtt Kamilla! Ezek szerint ebben a hónapban centire gyúrt. :-) A dokinak teljesen igaza van, 6 hetes kor után a legtöbb baba átvált pelenkatakarékos üzemmódba, és ritkábban rakják tele a bugyrot. Ettől kezdve a napi több, és a heti 1 is normális, ha nem kemény és nem okoz gondot a babónak a kakilás. Ez azért van, mert minden cseppje hasznosul, alig van salakanyag.

9957. RLindi (válaszként erre: 9956. - Kisfari)
2011. márc. 2. 21:40

Aztaa, le vagyok nyűgözve milyen jó alvókája van Majának! Így ki tudod magad pihenni nagyon jó:)

Kamilla tegnap és ma egyfolytában cicizik, szinte egész nap kisebb szünetekkel, nem tudom mi lehet növekedési ugrás vagy most próbál segíteni visszatornászni a gyulladás miatt lecsökkent tejcsit?:)

9956. kisfari
2011. márc. 2. 21:18

Sziasztok!

Ma vagyunk két hónaposak!!!

Maja olyan ügyi baba tegnap is fél5-ig aludt este 8tól:), csak az esti hisztiről nem akar leszokni sehogysem.:(

Holnap megyünk a kórházba kontrollra és elvileg jövő héten kapnánk a két hónapos oltást, de nem tudom hogy így műtét után kaphatjuk-e vagy várni kell.

Itt esik a hó:(, de állítólag 10.-től itt a tavasz, legalábbis Lajosunk ezt mondta este!

9955. s700
2011. márc. 2. 21:08

[link]

remélem nem vágják ki, nem reklámnak szánom, ma kaptam, gondoltam megosztom veletek, talán van, akit érdekel és el tud használni egy-két kupont...

❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook