2011 januári babák (beszélgetés)
Nekem van egy nagyon jó elméletem az okosokkal szemben:
Mindent meg kell hallgatni, aztán a számomra legjobbat csinálom! Ez nekem nagyon bevált!
Nekem a sétáláson voltak sokan kiakadva, hogy minek viszem még le, olyan pici. Én meg megbeszéltem a dokival és azt mondta, hogy fokozatosan szoktassam és mínusz 5 fok felett nyugodtan lehet levegőzni. Hát én már jó ideje 1 órát sétálok vele.
Vásárolni meg rendszeresen járunk családilag bébihordóval.
Szia Aranybogár!
Igen én vagyok az és igen sikerült megtalálni, emlékeztem rá, hogy említetted mennyire jó itt ...
és igazad van,tényleg nagy segítség!
Jó újra "látni".
Sok pusz neked na meg a mi kis Boti hercegünknek is.
Én is a hajnali evés után tartom magam mellett. Akkor valahogy olyan jó! Máskor az ágyában alszik egyedül.
Pólyá mi már 6 hetes kora óta nem használjuk, nem érezte jól magát benne Viki, nagyon feszengett már.
Tényleg jó nagy baba!
Mi meg még az 50-es ruhákat hordjuk, 8 hetesen. 2 hete volt Viki 55 cm:-)
Most kezdem észrevenni, hogy a newborn rugik kicsik, ki fogom őket szanálni már.
De body-k még teljesen jók 50-es méretben:-)
Sziasztok!
Nekünk még csak piros az oltás és talán most kezd feltelni, de holnap jönnek az újabbak, már előre félek milyen műsora lesz Majának, mert nagyon bele tudja lovalni magát a sírásba, ma egy kis orrtisztítás után alig bírtam megnyugtatni, ilyenkor már nem is sír, hanem visít, pedig az még nem is fáj, csak utálja.
Lindi: ezzel a körömvágással mi is így jártunk, Zalánnál olyan simán ment, nem is értettem miért parázik ezen valaki, Maja meg izeg-mozog :)
Sziasztok!
Na jól bevásároltunk, vettünk pihiszéket, kengurut, játszószőnyeget, nem kevés pénzbe került, de eddig úgy tűnik Polett élvezi. Majd teszek fel képeket.
Bcg oltás helye eddig nekünk csak egy piros pont.
Együtt alvás, nálunk ahogy sikerül. Van hogy este rögtön elalszik kajcsi után, de van, hogy a mellkasomon alszik el. Esti szopiknál én se mindig teszem vissza a kiságyba, attól függ mennyire vagyok fáradt kikelni az ágyból.
Nekünk a bcg már egy hete kifakadt.
Azóta napról-napra szebb és msot egy nem túl feltűnő kicsi pirosabb pukli. Nem érzékeny az érintésre.
Ti,hogy vágjátok a babák körmét? Nekem Jázmin simán engedte pici ollóval, na Kamilla nem. Sír küzd ellene még álmában is elrántja a kezét. Csipesszel könnyebb szerintetek vagy van valami jó kis trükk?:)
Sziasztok! Jó rég voltam.
Remélem mindenkinél minden ok, nincs erőm viszaolvasni.
Nálunk is úgy van az együtt alvás, hogy első szopi után oda veszem magunk mellé, mert én is, mint Kisfari, lusta vagyok felkelni.
A BCG oltás Botikának már kifakadt, tegnap este, a pizsije tiszta trutyi lett.Elég undormányos volt. Be kell hitőporozni azzal a hintőporral, amit a köldökápoláshoz kaptunk.
Helló Csobesz!!!
Dórika, tényleg Te vagy az? Megtaláltál minket??
De jó!
bcg oltás:
nálunk nincs pirosodás ( talán nagyon halványan van valami szín), de egy hete egy nagy babszemnyi dudor érződik, ami baromi kemény. Jó nagy szegénynek, már félek előre amikor kifakad.
a tesóm azt mondta, h hát ti tudjátok, erre már nem bírtam megállni, és azt mondtam neki hogy igen, mi tudjuk...
de legalább van vki aki egyetért velem. Köszi!:) Már ez is jót tesz!
Ne törődj velük!! úgyis te tudod legjobban mi a jó Milánnak, te vagy az anyja!
Én is el szoktam vinni Maját vásárolni,sőt múltkor elmentün az ikeába és rám is úgy néztek mint egy gyerekgyilkosra, mert aztán sok baja lesz a gyereknek az anyjára kötözve a hordozókendőben, mikor a feje búbja is alig látszik ki és alszik egy jót.
Ha Milánnak és neked az tetszik hogy cicin alszik el, miért ne tehetné???? Utálom hogy mindenki azt hiszi csak ő tudhatja jól, pedig szerintem nincs jó meg rossz, csak attól függ kinek mi a jó.....
Boccs, én is kifakadtam!!! :)
ok,köszi.
Gondoltam kamillázni vagy alkohollal kezelgetni vagy ilyesmi, de akkor nem kell csinálni vele semmit..
ja, és azt már meg sem mondom nekik hogy kb mennyi ideig eszik. Mert van hogy letudja 15 perc alatt, de van hogy 1 órán keresztül eszik. jó bealszik, meg büfizik, meg lerakom és felkel mert még enne, de majdcsak belejövünk, nem???
Bocs hogy itt rinyálom ki magam megint, de olyan okos mindenki hogy már elegem van!