Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 januári babák fórum

2011 januári babák (beszélgetés)

❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯
10494. antonka
2011. márc. 25. 12:28
többiekkel mi van, mindenki gondolom sétál, babázik stb. pl Eni is rég volt.
10493. antonka (válaszként erre: 10492. - Orso1)
2011. márc. 25. 12:27

jaja, nagyon kis édi tud lenni. Nálunk az a baj, h nem hagyom szó nélkül.Sőt sokáig emlegetem neki. És én is hasonló módon véleményezem az ő tökéletes testét:))))

Egy kis humor nem árt, mert a nélkül nem lehet elviselni a problémákat.

Én csak kíváncsi vagyok mit eszkábált össze a doki.

10492. orso1
2011. márc. 25. 10:11

jó olvasni titeket, hogy a párotok részt vesz a gyerek gondozásában...nálunk semmi, max. megfogja addig amíg 5perc alatt lezuhanyzok, vagy épp wc-re kell mennem:-((((

Antonka:neked is írtó édes férjed lehet, össze lehetne kötni az enyémmel, engem ezek a szavak vagy mondatok nagyon tudnak bántan:-((((((((én sem voltam még dokinál, szerdán megyek, ha minden igaz.hááát már nem lesz ugyanolyan, mint volt a gát az tuti, sőőt egyre másabb lesz, ahány gyereked lesz:-Sén sosem néztem meg, én undorodom az ilyentől, mint ahogy a kutacsot sem bírom sokáig nézni:-((((

10491. RLindi (válaszként erre: 10489. - Audrey79)
2011. márc. 25. 09:21

Nem gáz ha kimaradt egy fürdés szerintem. Majd ma egy nagyot pancsiztok:)

Ilyen előfordul, én se ébresztettem volna fel.

10490. Audrey79 (válaszként erre: 10488. - Lina816)
2011. márc. 25. 09:17
Ez azt jelenti, hogy van remény...
10489. Audrey79
2011. márc. 25. 09:16

Tegnap csavarogtunk barátnőmmel, aztán amikor a férjem hazatért, a barátnémat haza fuvaroztam. Melikét az apjával hagytam és mikor visszajöttem épp magyarázott neki (igaz, hogy valami matek elméletet). Rájöttem, hogy mások előtt nem szeret gügyögni. Most már nézi a pelus cserét (elborzadt fejjel) és kezd barátkozni a gondolattal. Valószínűleg ez még 1-2 hónap neki.

Más:

Tegnap délután Melike semmit nem aludt, ezért este 7 óra körül bealudt a pocimon. Annyira fáradtka volt, hogy nem volt szívem felébreszteni és kimaradt a fürci. Szerintetek ez gáz ?? Hajnalban fél 2 -kor ébredt, szopott és aludt tovább.

Na ilyen sem volt még. Ezek alapján, ha nem alszik délután, vagy csak kicsit= nyugis éjszaka

Most csomagolok (a fél házat) párom Miskolcra ment az egyetemre, mi pedig anyunál fogunk aludni.

Pusza mindenkinek!!

10488. lina816 (válaszként erre: 10483. - Audrey79)
2011. márc. 24. 19:37
Párom gond nélkül pelenkázza a csajszit, sőt mindent csinál (fürdet, beszélget, öltöztet, nyugtat.stb..), eleinte csak leste tőlem, hogy mit hogy kell, de már nagyon rutinos
10487. antonka (válaszként erre: 10480. - Orso1)
2011. márc. 24. 15:41

Hú szerintem ketten kellene maradnotok kicsit, és beszélgetni. Nálunk ez vált be. Én is megkaptam, hogy minőségi romlás áll fent nálam. És hogy oroszlánszagú richárd vagyok....

Az okok: mióta megszületett Milán sokszor csak úgy leizzadok, hiába zuhizok, és hiába a napi 4 szeri golyós dezodor kenése. EZ van. Na nincs görény szagom, csak parfümöt nem akarok használni, mert megzavarnám Milánkát szerintem. A másik a szőrtelenítés. Én fürcsi közben tudom rendesen megcsinálni. Fürcsizni még nem fürcsiztem mióta megszületett. Most lesz 8 hete.........

És sex sem, mert nem jutok vissza a dokihoz, hogy rábólintana!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ja, és szerintem tök csúnya lett odalent a gátmetszés miatt, azaz a varrás miatt. És eléggé úgy látom, hogy ez már nem fog változni. Rohadtul zavar, nem is gondoltam volna hogy másmilyen lesz....Mondtam a férjemnek, de ő még nem merte megnézni.

szóval nem könnyű ez senkinek!

10486. antonka
2011. márc. 24. 15:36
Nekem a kakis pelus az amit apa nem hajlandó kicserélni, de ha ráhagyom a pisist megcsinálja, azt mondta hogy a kakist csak ha tényleg rá lesz kényszerülve. Sőt beszélget is vele. Jobban tudja a semmit ragozni mint én. Olyan gáz volt csípő UH-n a doki mondta, hogy beszéljek Milánkámhoz. De mi a fenét lehet mondani még két idegen előtt. Nyugtatgattam, bár egy szava sem volt. Kontrollnál bejön velem a férjem is. Ő majd beszélget...
10485. Audrey79 (válaszként erre: 10484. - RLindi)
2011. márc. 24. 13:14

Akkor nem egyedi eset..

A másik ami zavar, hogy nem "beszélget" hozzá eleget. Mondom neki, hogy elmegyek fürcizni, addig játszatok és beszélgessetek. Mire ő: Nem tudok beszélni a semmiről.. ezért rendre elaltatja

MÁS: most bukott először igazán a lányom (szóval olyan rendeset)

10484. RLindi (válaszként erre: 10483. - Audrey79)
2011. márc. 24. 13:01

Az enyém sem pelusozik. Jázminnál sem csinálta (csak 1x akkor is úgy,hogy végül kifolyt minden..)

Fürdetés, öltöztetés megy mondjuk de ezeket inkább én csinálom, apa a megnyugtatásban az igazi:)

10483. Audrey79
2011. márc. 24. 12:45

Csajok kinek pelenkázza a babát a párja? Nálunk Tomi egyszer adta rá, (miután én eltávolítottam a kakisat)..

Fürdetés, öltöztetés megy neki. Nem nagyon tudom rávenni...

10482. Audrey79 (válaszként erre: 10480. - Orso1)
2011. márc. 24. 12:42
Szegénykém, de legalább Zsombi jól van.
10481. lina816 (válaszként erre: 10471. - RLindi)
2011. márc. 24. 11:52
Én rendszeresen eszek mindenféle zöldséget, többek közt fejessalit is, de a borsó nálunk hasfájást okozott sajna, pedig amúgy nem hasfájós a csajszi
10480. orso1
2011. márc. 24. 11:49

sziasztok!Zsombi már jól van,ennek örömére tegnap egy hatalmasat sétáltunk ebben a gyönyörű időben, nekem is jobb kedvem lett:-D

de most, hogy itt a kilókról beszéltetek...hááát jajj:-((((sajnos én tudom, hogy a gyümölcslevek is nagyon hozzájárulnak az én hízásomhoz(nekem attól van tejem, víztől semmi), csokit egyáltalán nem eszek, főleg főzelékek mennek...szóval én már feladtam, nekem akkor fog lemenni, ha végre eltudok majd járni tornázni, na meg mikor elkezdünk játszózni,szigetezni,stb...de még nem mertem hosszabb útra menn,mert Zsombor igazából most szokott hozzá a 3 óránkénti evésre, és bevallom,nem szeretek játszón szoptatni...

Alina:nálunk is dettó ez a felállás,apa semmit nem hajlandó elvégezni Zsombor körül, pedig nekünk ő már a 3. igazán lehetne rutinja, de semmi:-((((nagyon bánt ez is, de bele kell törődnöm.még mindig rengeteget veszekszünk, a lelkem a béka segge alatt van, bánt a kilók miatt, bánt minden miatt,sajnos én nem a trendi kismami vagyok, aki 20kiló vasággyal együtt:-(((így nálunk még szex sem volt(11 hetes Zsombor), mert nem bírok azzal az emberrel ágyba bújni, aki pocskondiáz:-((((

bocs, hogy megint panaszkodom:-((((

pelenka:nekünk sajna a Pa...ers nem jött be,nyakig kaikis lett a drágám rendszeresen, most Lib...t használunk, tegnap ebben is baleset történt de majd meglátjuk, egy után még nem váltok!

10479. girhes (válaszként erre: 10460. - Audrey79)
2011. márc. 24. 11:29
Én is Anitát hordok. Az a legjobb. Nem tudom hogy a Feli...-ból van-e szoptatós, de normál melltartóba nekem még az vált be.
10478. antonka
2011. márc. 24. 11:07

Én mostanában hagymát eszek nagyon sokat, nem tudom miért!

Ja és ettem már babgulyást, a babot nem ettem meg, borsólevest is és figyelem a hatást. Rántott karfiolt is jó lenne enni. Gombát ettem már

10477. Fóka74
2011. márc. 24. 10:56
Kedvenc szopis salátám: főtt teljeskiörlésű tészta+ mozzarella+ sovány sonka+ koktélparadicsom. Az egész meglocsolva reszelt hagymával, fokhagymával, sóval, borssal, bazsalikommal ízesített olivaolajjal. Legjobb, ha az öntetet előre elkészítjük, hogy az ízek összeérjenek. A hozzávalókat igény, kedv és pénztárca szerinti mennyiségben dobáltam össze. Hűtve a legfinomabb, nagy tételben is készíthető, bármikor előkapható. Fontos, hogy jól összeérjenek az ízek a hűtőben. Hátrány: apa mindíg felfalta!
10476. antonka (válaszként erre: 10467. - RLindi)
2011. márc. 24. 10:55

nekünk a kórházban szülés utáni napon székelykáposzta volt az ebéd.

Én csak azt nem eszek, ami engem puffaszt. Káposzta pl. De amúgy mindent.

10475. Fóka74
2011. márc. 24. 10:43
Sziasztok! Nálatok is gyönyörűen süt a nap? Engem teljesen megbolondított a tavasz! A kajálásról annyit, hogy semmilyen vizsgálat nem bizonyítja, hogy a hüvelyesek és a k-betüsök megzavarnák a babák pocakját. Altalánosítani ebben sem lehet, hiszen az egyéni érzékenység felnőtteknél is változó. Én nagyon sajnálom, hogy még mindig ezt szajkózzák a szülészeteken, mert így gyakorlatilag semmit sem merünk enni, és persze hízunk, mert amit hivatalosan lehet enni, az ötös ikrek szoptatása mellett is hízlal. Szerintem mindent meg kell próbálni óvatosan, egyenként, főleg így 6 hetes kor után. Az viszont biztos, hogy a tejjel érdemes vigyázni, de ez is csak a nagyfogyasztókra érvényes, illetve azokra, ahol van a családban allergiás. Én tök jól fogytam a teljeskiörlésű kenyér, sovány sajt, sali kombináció mellett. De persze ami 9 hónap alatt megy fel, annak azért mínuszban is kell időt adni.
10474. RLindi (válaszként erre: 10472. - Audrey79)
2011. márc. 24. 10:29
Köszi,hogy leírtad, már nagyon sali hiányom volt, rettenetesen unom köretként krumpli-rizs-tészta dolgokat.
10473. Audrey79
2011. márc. 24. 10:27
Végre mertem szeretkezni a férjemmel. Bocs az intim témáért, de annyira örülök neki (mivel féltem) és a védőnőmmel mégsem oszthatom meg...
10472. Audrey79 (válaszként erre: 10471. - RLindi)
2011. márc. 24. 10:25

Jégsalátát ettem, paradicsomot mértékkel, paprikát rengeteget (mag nélkül szelem). Ilyesmiből csinálok salit és retekcsírából, valamint mozzarellából.

A retekcsírától tuti nem lesz baj, mert én abból rengeteget eszek (csak a fogmosást kell fokozni..)

10471. RLindi (válaszként erre: 10470. - Audrey79)
2011. márc. 24. 10:20

Kamilla sem hasfájós, akkor sztem megpróbálkozom a borsólevessel (imádom) aztán fokozatosan mással is.

Hát bizony elég nehéz sokszor kitalálni,hogy mi legyen a menü, én alig mertem eddig zöldségeket enni, lehet fokozatosan vissza hozom őket.

Salit ettetek? Pl. fejes saláta?

10470. Audrey79 (válaszként erre: 10467. - RLindi)
2011. márc. 24. 10:14

Én heti 1x eszek lencsét, 2 hetente borsó levest (gyorsan készen vannak). Kukoricát csak pizzán ettem, de Melinek semmi baja nem volt eddig. Mondjuk ő eleve nem hasfájós, egy szélerőművet is tudnánk itthon működtetni... sztem egy próbát megér, mert elég sovány a kaja repertoár így is.

Pl karfiolt sem ehetünk, de brokkolit én ettem többször. Attól semmi bajunk nem volt, akkor a karfioltól miért lenne???

10469. Audrey79 (válaszként erre: 10466. - RLindi)
2011. márc. 24. 10:11
Nem éjszakára kell a kettő, hanem nappalra kellene egy új.. lehetőleg nem 15 ezer. Viszont, ha nincs más rendelek egy anitát megint
10468. Audrey79 (válaszként erre: 10463. - Alina33)
2011. márc. 24. 10:10

Ahhh, én nem merek mérlegre állni. Egy hete belepréseltem magam egy régi nacimba, ami aztán szét is repedt a fenekem alatt... még így is elég sztreccsesen fest.. Vettem két nacit, mert már tréning undorom van, de közben azért nyomom a csokit én is (nehogy lefogyjak..)

Azon szoktam gondolkodni, hogy mennyire változhat a tej íze a kajától..

Antonka:

Nálam is mindig a nasis nap után jön a lencse (az az heti 1x tuti...) Érdekes, ha a lencsétől és a borsótól nincs baja Melinek, akkor kockáztathatok babot is ???

10467. RLindi (válaszként erre: 10465. - Antonka)
2011. márc. 24. 10:07

Hú, én ennék lencsefőzit, de nem merek, nekem a kh-ban azt mondták hüvelyeseket (bab, borsó, lencse, kukorica, szója inkább ne).

Ti mindent esztek?

10466. RLindi (válaszként erre: 10460. - Audrey79)
2011. márc. 24. 10:05

Most nekem is ekkorra..nagyon durva amúgy.

Szóval éjszakára én is sportmelltartót vettem, jól tart és könnyű kibújni belőle.

Napközben anitát én is. De miért nem elég éjszakára 2? Én mondjuk állandóan rakok bele melltartóbetétet (aven.tet,mosható)

10465. antonka (válaszként erre: 10463. - Alina33)
2011. márc. 24. 09:47
Én is édességfüggő lettem, eddig is az voltam, de ma úgy döntöttem, hogy főzök vmi egészségesebbet. Lencsefőzit, bár nem nagyon kívánom!
❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook