2011 januári babák (beszélgetés)
Lányok lenne 1 kérdésem.
Aki ismeri a Ne..xt márkát, a méretezése milyen? Igazán arra lennék kiváncsi,hogy pl. a 68-as mérete a kicsi 68-as vagy a nagyobb, ami szinte beillik 74-nek is? Mert láttam a lányzónak 1-2 jó rucit, de 68-asok, és a magyar számozás szerint most hordunk 68-ast, ami a kisebb méretezés. Köszi , előre is a válaszokat.
Szia!
Az illetékes legközelebbi APEH kirendeltséghez ha bemész és kitöltöd a nyomtatványt, akkor azonnal odaadják az igazolást, ami 60 napig jó. Ezzel már tudsz ügyeket intézni.Persze kell hozzá az anyakönyvi kivonat, lakcím kártya, TAJ kártya másolata. Nekem is kellett a Start számlához, és nálunk így lehetett elintézni.
Kiküldik, csak sokat kell rá várni. Ha szükségetek van rá, akkor be kell menni érte és kapsz egy igazolást addig. De úgyis a száma érdekes, a kártya ráér!
Nekünk az egészségpénztárhoz kellett, hogy bejelenthessem Vikit és az ő receptjeit is el tudjam számolni.
Gratula az alváshoz!
Sziasztok!
Képzeljétek Polett már harmadik napja 21-1/2 5-ig alszik. Remélem így is marad :-)
Az adókártyát azt igényelni kell? ha igen, hol? Mert én úgy tudtam, hogy kiküldik
Sziasztok!
Még élünk, minden rendben, csak nem érek ide...
Remélem mindenki jól van!
Naplómat írom időnként, ha valaki kiváncsi ránk...
Enie és Audrey!
A koszmó elhalt hámsejtekből és faggyúból tevődik össze. Úgy lehet megkülönböztetni hogy ez egy kicsit sárgás-barnás színű a faggyú miatt és a hajas fejbőrön és a szemöldökön jelentkezik. Gyakrabban fordul elő száraz bőrön.
Úgy kell kezelni, hogy fürdetés előtt 1-2órával babaolajjal vagy olivaolajjal és vattapamaccsal bedörzsölitek a baba fejbőrét és ráhúztok egy pamut sapit, így a meleg hatására könnyebben feljön, majd fürdetéskor meg kell mosni a baba haját és lemosni a feljött koszmót.
Ezért fontos mindig kis kefével átkefélni napi 1-2x a baba fejét, mert így még az elején ha kialakulóban van könnyebben leválnak a hámsejtek.Ne féljetek ez nem fáj a babának és még a vérkeringést is serkenti a fejbőrben és ezáltal a hajhagymákban is.
De lehet már kapni direkt koszmóra való olajat és sampont is.
Csajok, hogy néz ki a koszmó ?
Honnan tudjam, hogy a pöttyök amik az egész fejét ellepték és most hámlanak, szóval ez koszmó , vagy sem??
Ja az előbb a ruhákkal arra akrtam célozni, hogy bár csak 4,7 kg Melike, de hosszú és a 3 hónapos babára való cuccokat hordja.
Én 1,78 vagyok a férjem 1,88... szóval ő sem lesz kicsi
Hali,
tegnap elég sok látogatónk volt, ezért nem nagyon jelentkeztem. Itt volt egy barátnőm akinek most egy éves a lánya és millió cuccot kaptunk tőle. Pont most adtam rá egy kis (3 hónaposra való) szettet. Úgy alszik, h a férjem nem tudta eldönteni a gyerek hason, vagy háton van.
Én próbálom hangsúlyozni a páromnak, hogy nekem kellenek az ölelések és puszik napközben is, mert amennyiben ezt nem kapom meg...úgy ő sem kap semmit tőlem. Eszméletlen érzékeny vagyok a testemre vonatkozó kritikákkal szemben. Nem gonoszkodik, de mindig poénkodott a fülemmel (kedvesen)..hát most ezt sem tűröm neki.
Szia!
Sperti vagy Mastu de úgy érdemes venni, hogy kúpot is.
sziasztok!
tudna nekem valaki segíteni ti már túl vagytok a szülésen.szülés utánra valami jó aranyér kenőcsöt tud valaki?köszi
tök ügyi:-D nálunk is néha sikerül, egyedül elaludni:-D 6kg, nagyon szép súlyban van, nekem Zsombinál pont az a durva, hogy még 5,5kg sincsen, pedig 10hetes, Márk és Gergő(visszanéztem a naplójukban)ilyenkor már majdnem 7kilók voltak....háát Zsombi nem ilyen...sebaj, csak egészséges legyen:-D
na igen, a férfiak tényleg menstruálnak:-D
sziasztok lányok!először is mindenkinek nagyon köszönöm, aranyosak vagytok!:-DZsombor 3napja betartja a 3óránként ecést,így 130grammot is képes megenni..Hurrá:-D
oh szex?!nálunk nem összeegyeztethető, szerintem a férjem ezt is nagyon megsínyli, de se enegiám,sem kedvem főleg ha bunkó is:-(((
Zsombor is puki bajnko, mi jókat mulatunk, mkor nyújtozkodik és jönnek a marha agy pukik:-D
Ez sztem jó, mert nem mindig büfizi ki magát és olyankor alul jönnek ki a gázok
erre nem is gondoltam..jó tudni mert enyém se mindig büfizi ki magát. de 2 napja sokat bukik