2011 januári babák (beszélgetés)
Lányok!
Azért, mert szoptattok nem kell megtagadni magatoktól mindent! Bátran élvezzétek az életet!Néhány korty minőségi bor a vacsorához semmi bajt nem okoz! A lényeg, hogy akik együtt alszanak a babával, azok ne a közös szundi idejére időzítsék a borozgatást! A sport és az ésszerű fogyókúra is befér szoptatás mellett, hiszen az afrikai éhező anyák szoptatott babái is szépen fejlődnek. Bátran valósítsátok meg magatokat!
sziasztok!
nagyon ritkán vagyok:(
a gyerkőcök kitöltik minden időmet.a férjem dolgozik(hétvégén jár haza) úgyhogy minden rám marad.
én néha egy-egy pohár sört megiszom-több termelődik tőle!
Zsombor:2,5 hónapos 8 kg 66cm:)
jó nagy baba:)
teszek fel rolla fotót:)))
nekem a cicim már ez első kislányomnál logott:((
most már katasztrófa!
igen elgondolkodok rajta,hogy megmütesem.-e...
mamámnak aki 80 éves neki is ugy lóg a melle ahogy nekem:(
a hasam-ugye én császáros voltam-hát.....kb mintha 4 hónapos terhes lennék:(
annyira letargiába tudok ezek miatt esni:(((((
Sziasztok!
Én már bepróbáltam a vörösbor, olyan 0,5 dl mennyiségben, semmi gáz nem volt. Mondjuk nem volt egy nagy mennyiség. Én alkoholmentes söröcskét iszogatok, mert attól érezhetően több a tejcsi, hozzáteszem akkora "alkoholista" vagyok, hogy én még az alkoholmentestől is szédelgek. :-)
A mellem nekem is c-ről e-re nőtt, hát inkább hagyjuk (viszont nem lett csíkos). A hasam full csíkos, de már egy picit mintha halványodott volna, vagy csak én szeretném így látni.... :-(
Képzeljétek a csajszi már hetek óta végig alussza az éjszakát, olyan boldog vagyok.
Én egy pohár sörre vágyok egy napos teraszon... Persze nem fogok inni, az alkoholmentes pedig brrrr.
Milán nagyon cuki fiú, nagyon ügyeske!!!
ugye milyen kis édes.:)))
Örülök, h jobb a helyzet nálatok.
Kilók, kb 10 kiló plusz van rajtam. És tudom, ha kevesebbet ennék menne lefelé, de nem megy.
olyan jókat mulatok:-D a cicim nekem már a második szülésem óta katasztrófa, szóval, már csak rosszabb lesz, szerencsére a dokim nagy szabó mester,ugyhogy gáttal no problem(az első dokim cseszett engem el, nem értettem miért fáj még 3év után is a szex, aztán a mostani dokim felvilágosított,mert szarul varrt össze)
kilók:én napról napra több vagyok, nagyon utálom magamat, tegnaptól tornázok, és ha lellok a szoptatással egyből kezdem a fogyókúrát, mert sírok már a súlyomtól, hogy potom 24kiló van rajtam...szóval ti ne sírjatok,mindenki annyira kis csini kismama, én nem is fényképezkedek, mert undorodom magamtól!!
aantonka:Milán írtó ügyes és annyira gyönyörű, csókolgatni való:-D:-D
lepke:a helyzet képzeld jobb lett itthhon, nem tudom mi történt, de nagyon sokat segít apa, és boldog vagyok:-D
:)))
Van ilyen pasi???
Sajn én is:S Majd szoptatás után koplalunk:)
Amúgy én felfedeztem magamnak a Réka 20 perc has edzését tök jó és a legjobb,hogy csak 20 perc annyi idő azért szokott lenni rá:)
Na én nekem az már terhesség előtt csíkos volt a fogyás hízás miatt.
De elgondolkoztam azon, h mi lesz szoptatás után? Ez a méret marad üresen??? Az nagyon gáz.. Főleg ha lógni is fog