2011 januári babák (beszélgetés)
szerintem is jó,ha pukizik! :D (bár az illata a tápszertől olyan irtózatosan büdi,de ha pukizik nagyon ari, utána mosolyog!!)
már a kezdetektől elég hasfájósak vagyunk-lány létére-mi is nagyon sokat szoktunk,bár van mikor elég fájdalmasnak tűnik mire kijut! Ekkor szoktunk tornázni,az jót tesz és még élvezi is a lánykám!
Melike is gyakran pukizik (néha vonalkódos a pelus, néha nem).
Ez sztem jó, mert nem mindig büfizi ki magát és olyankor alul jönnek ki a gázok. Ő születésétől kezdve nagy puki bajnok (orbitálisan hangosakat szellent) és a védőnő sem mondta, h gáz lenne.
Sziasztok!
Koszmósodik a feje a babámnak....ki mit használ rá,és hogyan?
Köszi a válaszokat.
Nincs időm fórumozni csajok,visszaolvasni sem...néha írok a naplómba és ennyi.
Puszi nektek!
Szerintem az jó, ha sokat pukizik! Vagy nem?
Mióta Botond folyton rotyog ( tápszeres) azóta nem fájt a hasa. Mi nagyon örülünk neki, ha szól a pelenka :D
Szerintetek lehet a baba hasán kiütés attól amit ettem, mert Majának megint kezdenek a hasán előjönni ilyen nagyon apró kiütések, a múltkor ezért nem adta be a doki neki az oltást, mert szerinte valami vírus, aztán elmúlt és most megint van. Nem hiszem hogy hetente vírust kapna el, és nem volt se láza, se semmi más baja.
Viszont nem iszok tejet, amióta megszületett csak nagyon ritkán, talán 2-3x ittam, de ma ittam egy pohárral. Szerintetek lehet attól?
Szia!
Én régen használtam kúpot, de azt mondta a dokim hogy az egy kicsit olyan mint a szerencsejáték, nem túl biztonságos. Nekem is írt fel olyan fogamzásgátlót, amit lehet szedni szoptatás alatt, bár még ki sem váltottam.
Nekem Zalán után elég sok idő kellett hogy működjön a sex, eléggé szétszedett belülről a drágám. kb5hónap után sikerült, többszöri nekifutásra, én is nagyon féltem és egy kicsit olyan volt,mintha újra elveszteném a szüzességem (bár az nem fájt), de utána minden helyreállt. Most meg már a 3.hét után is ment volna, ha be merem vállalni.
Szia!
Én is nagyon tartottam az elsőtől, már-már betegesen féltem a fájdalomtól.( Olyan érzésem volt, mintha egy gyerek után és azután a nagy fájdalom után ez ennyi idő alatt biztos nem állt helyre).Nem mondom, hogy nem fájt, de messze nem annyira mint számítottam rá, felesleges volt ráarázni. Ja és igen...simán megzavarja az egészet a gyerek, ha felkel, de szerintem ez így normális. Olyankor nálunk is minden abbamarad apának ha tetszik ha nem (:
Orsi!
Sok erőt nektek! Mi is küzdünk egymással a férjemmel, szokni kell a helyzetet...
Egyszerűen nem tudok eljutni. Csak kedden rendel a doki. 15.-én nem rendelt 22.-n a férjem itthon van, de nem kaptam időpontot. 29.-én dolgozik.
Egyedül nem merek elindulni kocsival Milánkával...
Szia, nekem írt fel a dokim fogamzásgátlót, olyat ami mehet szoptatás alatt.
Szerintem majdnem mindenki tart tőle,hogy a szex nem lesz ugyanolyan elsőre mint volt..ami igaz is. De talán az első tényleg nem lesz olyan. De nem félj azért.
Szánjatok rá időt, amikor Melike alszik (pl. amikor tuti alszik fürdés, evés után,hogy kevesebb esély legyen az ébredésre). Ja és nyugi! Azért mondhatod szerintem a párodnak,hogy aggódsz kicsit, de magától is biztos figyelmesebb lesz most.
Szia!
A kúp tényleg elég macerás, és nem is túl biztonságos. Az én nőgyógyászom szerint az óvszer biztonságosabb, ha figyelsz a pontos használatra, de lehet a kettőt együtt is, bár nem túl romantikus. A szoptatás fogamzásgátló hatásáról olvashatsz a [link] linken.
Sziasztok !
Néha olyan érzésem van, h magammal beszélgetek.. mindegy.
Tegnap voltam 6 hetes vizsgálaton, helyre került minden. Kérdeztem a dokit a védekezésről, az mondta alacsony tartalmú tabélettát írhat...de inkább helyi fogamzásgátlót használjunk. Vettem kúpot (még soha nem használtam és a tájékoztató alapján elég macerás). Az óvszertől meg tartok, nem akarok még teherbe esni. Szóval mi a legbiztosabb szoptatás alatt? Egyáltalán kell félnem, ha még nem jött meg. Úgy hallottam ez is veszélyes idő lehet..
Másik: félek a szextől. Ez normális ?? Plusz attól tartok, ha még lenne is kedvem hozzá, Melike felébred és én rohanok hozzá--> ezt a férjem nem fogja csípni.
Szia Orso !
Kitartást és sok sok türelmet kívánok ! Remélem a pároddal is rendeződtök..
Pusza
Sziasztok!
Sógornőm kislánya szokott "röfögni", ő most 5 hónapos, illetve 6 lesz 24-én, kérdeztem tőle hogy mitől van, azt mondta kezdettől így szedi a levegőt, nincs semmi bajuk, nagyon jó kedélyű a csajszi, de azért érdemes a dokival megnézetni
szia Orsi! hát ez nem hangzik túl jól!:(
Remélem azért van valaki segítséged, mert marha nehéz lehet így! Sok erőt és kitartást kívánok Neked! De már itt a tavasz :), csak a Napocska is süthetne többet.
Sziasztok!
Szerintetek, ha 10 hét után tudok kb. visszamenni dokihoz az nagyon gáz?