2011 januári babák (beszélgetés)
Nem én gondoltam, persze zavarnak a csíkok, de együtt tudok élni vele. Nekem a melleim gázak nagyon. Amúgy a hasam szerintem nem olyan durva, mármint a csíkok mennyisége.
2-3 db nagyon pici lett a combomon is belül, de korábban is voltak, szépen kifehéredtek. A hason és a mellemen nagyon vastagok, de melleim teli vannak!
Én ma akkorát röhögtem, és olyan jól esett. Olyan negatív voltam mostanában, és ma elkezdtem fürcsi előtt Milánkámnak énekelni, hogy végre itt a nyár meleg az idő... stb.
Amúgy bár hangom van.:)
Milánkám olyan fejet vágott, hogy az hihetetlen. Úgy tűnt hogy azt gondolja, hogy hú ha nem gondoltam, hogy ezt még lehet fokozni:))))
Nekem anyu azt mondta, hogy azzal neki is gáz van, mert olyan hepehupás az egyik oldalon és ezért szinte nem is tud betétet használni, mert azóta szinte mindig kifolyik neki a cucc. ( már elnézést de ez a lényeg)
Tényleg nagyobb gáz, nekem azzal szerencsére nincs baj, de helyette ott vannak a melleim, amik atomcsíkosak és úgy lógnak, mint öreganyámnak.
Mi lehetett, rossz napja volt párodnak?
Bár nagyon akkor sem mentség:(
53 kg vagy és még akkor is csesztetnek, anyám, ez nagyon durva.
Mennyire és hol lettél csíkos ?
Én ebben sajnos otthon vagyok, Jázminnál én is csíkos lettem, nem is kicsit. Ez ugye már 5 éve volt.
Azóta alig látszanak, de tény rengeteget kenegettem vagyis mai napig. A hason lévőek a láthatóbbak, bár fehérek, ami csípőn van az már alig látszik. Én olajjal (kifejezetten striákra van) kenem vagyis bemasszírozom az olajat.)
Amúgy a hasplasztikát a csíkok miatt gondoltad? Mert igazából azt akkor indokolt, ha "lóg" is a hasika...
Én a gátmetszés utáni varrástól őrülök meg.
És azon is csak a plasztika segíthet szerintem... Nagyobb baj ez mint egy pár csík a hason...szerintem.
Nyugi!
Gondolom neki "tökéletes" a teste.
Köss bele te is valamibe, rájön, h milyen szarul esik.
Lányok! Ugye még mindig semmi más megoldás nincs a csíkok eltüntetésére, mint a plasztika?
Megőrülök tőlük...
Ja és én naiv azt hittem nekem mekkora jófej párom van, hogy nem cseszeget, mert kimentem a formámból...aha. Tegnap mondta, hogy ne egyek már annyi csokit, nem szeretné ha nőne a fenekem. Ma meg már szigorúan diétáztam ( engem is nagyon zavar a plusz kiló) 1 főtt krumplit meg két főtt tojást ( sárgája nélkül) paradicsomot ettem, erre megjegyzi, hogy fú de megpakoltad a tányért. A fele nem lenne elég? Köpni nyelni nem tudtam. Aztán kínálgat a cukros innivalókkal meg a csipszekkel. Na most ezen menjen el valaki. Könyörgöm! 53 kiló vagyok! És minden nap tornázom...
Ja és bónuszként felajánlotta a hasplasztikát...majdnem megkérdeztem, hogy lehányni nem akarsz?
Kész vagyok...
Milánka még nem forgolódik, de olyan édes ahogy tartja magát. Le is fényképeztem. Elit kommandó!:)))) Már csak a fekete csíkok hiányoznak az arcáról!:))
Feltöltöm ide is a képet, ha gondoljátok nézzétek meg.
Ja ja evés után, mikor mozgolódik, és dumcsizunk:)! Utána jön neki elő.
De már nagyon unom!
azt szokták még mondani,hogy megváltozik a levegő vétele a babának...
nálunk mostanában a sok röhögés váltja ki!:D ha nagyon megnevettetem az a vége,hogy csuklunk!,adok neki egy kis vizet vagy cicire rakom és az egyenletes légzéssel elmúlik! (lehet hogy hülyeség...,de így tapasztaltam)
Sziasztok!
Ma reggel megkaptuk az első köt.oltásunkat!Olyan ügyesen viselte a dolgot!Sírni sírt,de nagyon hamar meg lehetett nyugtatni!(kaja miatt nagyobb hisztit le szokott rendezni) Eddig még semmi változás nem állt be,ugyan úgy evett és most alszik mint egy kis mormota!
Alvás: mi nem alszunk együtt, én a gyerekszobában alszom Dettivel,apa pedig a hálószobában! Mi így egyeztünk meg,mert igen sokat dolgozik és korán is kel hozzá,nem akartam megzavarni...(még is csak ő a kenyérkeresőnk és különben is én akartam így,mert nála a nem alvás nagyobb gond mint bármilyen elvonási tünet) ennek cserébe mindent megtesz,délután szinte csak az övé a Nyanyus és az esti altatás is!(apa hasán a legjobb!! :D)Mi így is teljesen kiegyensúlyozott kapcsolatban vagyunk,sőt mióta a pici meg van még minden sokkal jobb!Ja és az éjszakai pelenka probléma megoldódott!!!! Jobban meg kell húzni(úgy ahogy vmelyikőtök említette),mert észre sem vettem tényleg kidugja a pocakot és így lazább marad! :D
Ma is 9-től reggel 6-ig aludtunk! :DDDDD
Képzeljétek tegnap előtt éjszaka Milánkám kiöklendezett egy csomó tejcsit. Úgy megijedtünk, h magunk mellé tettük, h figyeljük. Egyikünk sem aludt.
Azóta nem volt ilyen, de tegnap este 1 órán keresztül büfiztettük, de semmi. És aludt 9 órát. Megkínoztuk:)
Sziasztok!
Én egy mei tai hordozót néztem ki. Arról vkinek vmi tapasztalata van?
Egy csaj 5000 körül varrja. Olvastam h a kenguru és a hordozó kendő közötti átmenet. A kendőtől én is tartok.
Ok :-))
Képzeljétek most jött meg a kenguru amit egy fórumos anyukától vettem. Sajnáltam kiadni tizenezret, hiszen nem fogjuk sokáig használni és nem voltam benne biztos, h szereti. Elég jól viselte amikor próbaképp beletettem. Sajna Melike nem elég duci, ezért a felsőteste (és a feje ) is lötyög benne a legszorosabbra állítva is. Pedig igen jó minőségű termék, dobozzal és használati útmutatóval kaptam. Majd gyakorlunk.
Csenge baba is sokat tüsszent, és állandóan a szájában van a keze.
Ne aggódj nem rontod el!!!!!!!!!!!!!!!
Megnyugodtam, hogy akkor csak nem én rontom el (bármennyire is ezt állítják körülöttem).
Úgy gondolom, hogy később lehet nehéz lesz a kiságy téma amikor a saját szobájába átkerül, de az még odébb van.
MÁS:
Melik sokat tüsszent, a védőnő szerint csak így reagál az új szagokra. A ti babáitok is tüsszentgetnek??
Szia, szerintem ez nem elkényeztetés, az én picikém, előszeretettel a cicin alszik el, akkor is ha nem éhes, ez megnyugtatja, utána be teszem a kiságyba és békésen alszik, az egész éjszakát már hetek óta át alussza, este fél 10-től, reggel fél 5-ig, akkor megszoptatom és magam mellé veszem és már alszik is tovább.
Napközben mindent megtudok csinálni tőle, remekül el van a kiságyban, bekapcsolom neki a zenélőt, vagy a ringatós székében nézelődik.
Igazán kiegyensúlyozott, nyugodt baba, szinte soha nem sír.
JA és már 5kg, pedig 2400-al hoztam ki a kórházból és még csak 10 hetes.
Nem hiszek abban, h elkényezteted a gyermeked, ha kialakul az Ős bizalom és tudja, h számíthat rád, meg is lesz a jutalmad, én legalábbis ezt tapasztalom.
Mi nagyon boldogok vagyunk így, és ami nagy siker, h apát is áttudtam nevelni, ugyanis Ő is anno azt mondta hagyni kell sírni, nem kevés nézeteltérés volt ez miatt, de néhány cikk amit a témával kapcsolatban mutattam neki, illetve Csenge baba viselkedése meggyőzte.