2011 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Ti hogy vagytok?
Én lehet érzem a frontot, de ma nagyon elfáradtam már, és még most jön a java... fél 9-ig.
És akinek 3 gyereke van, ők hogy elfáradhatnak....
Le a kalappal előttük.
Szia!Szavazz legyszi a kislanyomra ezen a linken: [link]
Jobb oldalon az abstimmenre kell kattintani!Naponta egyszer tudsz szavazni!Köszönöm elöre is! Csak nemet babakra ervenyes!'Nagyon sok szavazatra lenne szüksegünk!:(
Szia:) Tényleg jól eltűnt mindenki, gondolom hála a jó időnek!
Mi sajnos kicsit betegeskedtünk péntektől kezdve, Kamilla elkapta a nagytesótól a náthát:(
Így most orrszívózunk ezerrel és köhög is:( De már kezd jobban lenni, meg azért a kedve végig jó volt.
Remélem a Ti és mindenki jól van!
Jó reggelt lányok !
Kihalt a fórum ?
Hello Csajok !
Sehol senki ?? Tegnap pedig alig győztem olvasni..
Mindenki kiment a friss levegőre a babájával ?
Szia !
Megnyugtatlak Melike is 2 ébred. Nem is akar "igazán" bekajálni, hiába kínálom neki: csak nyalogatja és mosolyog.
Sziasztok Csajok!Jól eltűntünk megint, mi?:-)Nem volt laptop. . . szervíz meg ilyenek. Amúgy jól telnek a napok, sokat sétálunk. Az utóbbi 2-3 nap neccesebb 5-6 etetésből 3-4 után fájdalmas sírás, büfi, puki alig akar kijönni. . . Tegnaptól megint Inf. col cseppezem, de nem hinném hogy ettől jobb lenne. Ha panasz van semmi se jó kb. fél óráig, aztán jó esetben álomba sírja nyűglődi magát a kezemben. Mi lehet ez?Apa már veszíti el a türelmét pedig csak most a hétvégén hallja intenzíven. . . FÉRFI!A csípőszűrésen, ami hasi és fej uh is volt mondták, hogy tele van a hasija levegővel. Van amikor etetés tán egy óra múlva jön ki nagy böfi meg ilyenek. Szerintem elég sok mindent kipróbáltunk, most a kiságy lábát is megemeltük 1-1 lexikonnal.
Ma jöttek barátnőmék, szerencsére 2-től angyalka volt. Kíváncsi leszek az estére. . . már 1, 5 órája szépen alszik, de itt a kajaidő, mennem kell. Ma még visszaolvaslak Titeket, várom a tippeket!
Köszi a válaszod, most már megnyugodtam. A ti kajamennyiségetek akkor kb. arányban van a mi 5-6 alkalommal 150ml-el.
Egyébként fogamzásgátló témában: nekem a doki a Pharmac. hüvelytab. vagy hüvelykrémet ajánlotta. Na mondjuk én biztos h az első mensiig fogom használni, utánna nem.
sziasztok!képzeljétek ma éjjel először 1/2 9 után csak 1/2 3-kor kelt Zsombor:-D reggel pedig megörvendeztetett, egy laza hátról hasra fordulással, mindezt 3-szor egymás után:-D:-D:-D
olyan kipihent vagyok, végre nem 2óránként keltünk...juhhhééééé:-D:-D
Sziasztok! Csak egy gyors kérdés. Milyen fogamzásgátló megoldást választotok/választottatok szülés után?
Én a tablettától félek, mert szeretnék majd kis tesót, nem akarom, hogy évekig ne sikerüljön, de még mindig azt tartom a legbiztonságosabbnak és kényelmesebbnek. Vélemények?
Uhh, lassan mindenki babája átalussza az éjszakát, Zorka egyelőre nem tervez ilyesmit, továbbra is kiszámíthatóan 2x ébred. De sebaj, legalább éjjel is megbabusgatom egy picit.:)
Hízásra nekem azt mondta a védőnő, h heti min. 100gramm elfogadható. Zorka hetek óta 110grammal hozza a kötelező minimumot. Nem tudom, lehet, h kisebb súlyú babáknál 150g kell... De ha a baba kiegyensúlyozott, akkor én tuti nem kapnék tápszerhez. Különbözőek, különbözően fejlődnek. Zorka nagyobb súllyal született, m a fiam, mégis Zalán ilyenkor 8kg volt, ő meg 6.5kg... Szóval volt, h én is azt gondoltam, h nem jó ez így. Pedig igen.:) Vigyáz a vonalaira.:)
Szerintem is nagyon aranyos formás baba Polett és tuti nem aludna 8 órákat ha éhes lenne. Vannak kisebb babák és nagyobbak mint a felnőttek sem egyformák.
Tündéri a keresztelős ruciban!!!:)
aha azt mondták, hogy menjünk itt be érden és csináljuk meg két tanuval. 10 perc alatt összeadnak.
A görög kat. pap azt mondta telefonba, hogy ahhoz náluk elsőáldozónak kell lenni, de azt is meg lehet oldani, több tanácsadásra kell elmenni.
nekünk Pécsen volt, de a mi papbácsink rendes, mert esküvő előtt sem kellett jegyesoktatásra járnunk, pedig 1 héttel előtte keresztelte meg apát. :)
Remélem él még szegénykém és meg tudja keresztelni Maját :)