2011 januári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Lánxok!Van ingyenes integrált teszt is!Ha ingyenes akkor azzal semmit nem vizsgálnak!Mert itt ti azt írjátok minél drágább annál jobb!Akkor az ingyenes meg semmilyen?Kokrétan a margitban ingyenes!
Úgy látom itt én fizetekl a legtöbbet a terhesgondozásért!15ezret!Nem is értem miért ennyi!Úgyhogy én tuti az ingyenes vizsgálatot választom!nekem a fokim nem mondta, hogy az ne lenne jó!
Nekem sem egyforma minden nap!Tegnap óta már végre nem másnapos, de most meg zabálhatnékom van!Két nap alatt vissza is jött az a másfél kg, ami lement!A cicim megg egyik nap kevésbé, a másik nap jobban fáj!
ja!
ezeket a háziorvos végzi?
az más:)))
a vérvételtől ,mér előre remegek.....
a csajszi fogja a tűt...vág,tör ..nem találja a vénát...sikerül ..a kövi vérvételig lila kéz az eredmény:(((((((((((((((((
belgyógy. vérvételt???
nekem azt nem mondták!
az milyen???
fogászatit?
azt se mondott.
12. hetet, amikor betöltöm, akkor megyek magánrendelésre a nőgyógyihoz és szerintem akkor kapom beutalókat a genetikai vérvételre meg az uh-ra.
A védőnő meg majd jövő pénteken jön hozzánk.
20. hétre mondott belgyógyászati vérvételt, EKG meg fogászati szűrést.
én 12 e ft ot fizetek a dokinak havonta.
a szülésért még nem tudom.ezek szerint igen drága a dokim:(
Én 7.000 Ft-ot fizetek a magánrendelésen.
A szülésért még nem beszéltük meg apával mennyit akarunk adni, a doki nem kérte konkrétan. De tudom, hogy van olyan, aki kerek perec megmondja mi a tarifája.
köszi,hogy belinkelted:))
már kerestem,de nem találtam:((
Nekem minden nap másképp van. Sosem egyforma.
Miért?
Hát nekem ilyen fizetős dolog nem volt!
Az 1 óra, meg a többi stimmelt.
Jövő pénteken meg ő jön el hozzánk.
Én most megyek 8.-án vérvételre.
Meg egy vizsgálatra.Na ott biztos,hogy rák szűrést is fognak csinálni!!!
Szerintem mindenkinek ezt a vizsgálatot csinálják először.??!!
lányok!
lehet egy magán kérdésem??:)
akinek van magándokija az mennyit fizet vizsgálatonként?
és a szülésért?
mi mindenképpen megcsináltatjuk,de azt nem tudjuk,hogy melyik összeggel.a védőnő szerint nekem elég lenne a 9 e ft.-os is ,mert 26 éves vok s így kevesebb az esély rá.a dokim azt mondja,hogy 9 és a 29 e ft.-os vizsgálat között 4 % eredményeltérés van,de jól gondoljuk meg.
e hó 16.-án megyek 12 hetes vizsgálatra addig kell befizetni.a 20 e ft különbség nagyon sok!ezért jól át kell gondolnunk!
Nálam ez nem a kórházban működik, ott minden kötelező viszgálat ingyenes, viszont mindenkinek van lehetősége -hogyha anyagilag megteheti-, hogy pl az Istenhegyi magánkórházba 29.000. ft-ért 1,5 óra alatt megmondják vérvételből és UH alapján, hogy van-e valami betegsége a babának. Nekünk erre mindig lesz pénzünk, szerintem ez az egyik legfontosabb vizsgálat. Ráadásúl, hogyha ez megvan, akkor nem kell félni a kismamának az AFP-nél ami 80%-ban mindenkinek rossz eredményt hoz, és ha rossz az eredmény akkor kötelezővé teszik ezt a fizetős vizsgálatot de már a 16. héten nem olyan pontos.
Szóval érdemes átgondolni....
8hetes.
Ez már ki birhatatlan!Olyan vagyok mint egy hulla.
Remélem el múlik...
Cocculine tablettánk van itthon...nem próbáltam.
A lányom szokta utazás során használni.
Gondolod,hogy jó lesz??
Jó reggelt! Én is szenvedek a reggeli hányingertől, egyszerűen nem kívánok semmit, pedig éhes vok. :(
A cicifeszülés nálam napról napra rosszabb,már akkorák,mint két görögdinnye. :)
Egyébként is az átlagnál nagyobb méretekkel rendelkezem...mi lesz így velem!?
Már alig várom a pénteket,végre kiderül,hogy pontosan hány hetes vok...
Szerintem én kérni fogom a vizsgálatot!
igen érdekes!
ha van pénzed megmondják egészséges.-e
ha nincsen akkor nem:(((
Sziasztok lányok.:O)
Minden kismamának szoritok,hogy minden rendben legyen és úgy menjen minden ahogy ti szeretnétek!!!
Én már hetek óta nem bírok enni.egy-két falat megy csak le!!!!(a szó szoros értelmében:O(
Én is sűrün megyek pisilni,és nagyon szoktam szédülni...ez olyan nem jó...
A két kicsikémmel nem voltam így!!
Szerintetek meddig fog ez el tartani????....