2011 januári babák (beszélgetés)
Ja, és lehet hogy bak lesz a gyerkőc. Ha szerencsénk van vízöntő. Ja és ez párosul minden családtag részéről rengeteg sok makacssággal, és sok akaratossággal, és okoskodással....
Hát ez van:) Így az izgi
én kos a pasi nyilas. Élünk csendesen;)!!
Ti???
Bár lehet sokan nem hisznek benne, de alap tulajdonságok azok jellemzőek...
Nincs kedvem pakolni! Holnap megyünk esküvős tűzijátékos családlátogatós esküvői kép osztogatós zabálós hosszú hétvégére....
Kíváncsi leszek hány kg plusszal sikerül túlélnem....
Nekem is vannak lánynevek amik nagyon tetszenek. De a páromnak teljesen másak az elképzelései. A fiú nevekkel tényleg nagy bajban leszünk. Neki a Roland tetszik, de én igazán egyikre sem mondanám, hogy na ez az. Nekem az Eszter a kedvencem, illetve az egyszerű nevek, pl Petra Réka Gréta Kitti, és még most jött a Lilla, de a páromnak a Barbara, Adrienn, Bernadett, és Fanni. Hát ez a közös nevező a Fanni.
A fiú nevek közül a Péter és Levente ami tetszik, és a Csongor ami elmegy. Ja, de azért ilyen nehéz, mert sok fiú van a családban, és a jó neveket már lefoglalták: pl Gábor, Csaba, Tamás, Tibor már foglalt...
Szia, ha lány lesz mi is a Fanni nevet szeretnénk, főleg a férjem.
Mi még nem tudjuk mi lesz a neme a babucinknak.De ami késik nem múlik.
A fiú nevekkel gondban vagyunk... Vannak kedvenc fiú neveitek...??
De jó, akkor te nem aggódsz legalább az orvos miatt.
Zalán a II-es nőin született, de ott nem túl jó tapasztalataim voltak.
Most épp azon meditálok, hogy rendeljek-e szopipárnát, vagy sem. Van tapasztalatotok?Találtam egy jó oldalt, ha érdekel esetleg vkit.
Köszi.l Aranyos vagy, bár az anyukája egyre inkább kezd egy hörcsöghöz hasonlítani. :)
Te kinél szülsz a Szent Imrében? én is ott szerettem volna először orvost keresni, de akit ajánlottak nem jött be, így maradt a Péterfy.
Nekünk van már egy Zalánunk és Ő pedig Maja lesz.
Nekem nagyon tetszik a Mia is, nálunk is szóba jött de van egy barátnőm akinek a kislányát így hívják, ezért elvetettük.
A Márk is tetszik, ha fiú lett volna a második mi is talán így hívtuk volna. :)
Szia!
Én is úgy olvastam hogy számít a testsúly, nem értem én sem mert a vérévételen tőlem sem kérdezték, de az eredményemre rá van írva, vagy csak nem emlékszem???
Kombináltat csináltattál anno?
Szerintem beszélj a dokiddal, ő biztos elmagyarázza. Megértem hogy aggódsz, de nyugodj meg pont ezért nem alkalmazzák sok országban az afp vizsgálatot mert nagyon érzékeny. Nekem is van ismerősöm akinek rossz lett, de egészséges a gyermeke.
Drukkolok hogy minden rendben legyen. majd írj a fejleményekről.
Még egy kishölgy !!! :))
Gratula!