2011 januári babák (beszélgetés)
Persze, reggel aludtunk, akkor már ment neki érdekes módon:)
De ez remélem most csak a telihold (vagy valami) miatt volt így, mert a többi éjszaka azért barátságosabb volt.
Nálunk napközben 23 éjszaka 21 és fürdéshez 25 abban a szobában ahol pancsizik.
Tegnap volt az első olyan fürdés,hogy nem sírt!:) Csak az öltözésnél, de az belefér:)
Kamilla is inkább gyakrabban szopizik, de érdekes módon napközben inkább kibír 3 órát mint éjszaka!
Az előző éjszakánk nem volt a legmesésebb, talán 1-2 órát aludhattam részletekben,mert vagy hamizott vagy nyöszörgött, nem tudom mi gondja lehetett.
Persze most napközben semmi:)
Ja és Ő úgy 70-90 eszik meg egyszerre talán ezért is gyakrabban.
Nálatok hány fok van a lakásban??
És fürdetésnél???
Sziasztok!
Én is megkukkoltam az összes fórumos babát eddig,és mind gyönyörűek!!! Büszkék lehetünk rájuk! És olyan jó,hogy végig együtt voltunk a 9 hónap alatt Lányok,és majd ezután is tudunk egymásnak segíteni ötletekkel... :)))
Akik még ezután szülnek,kitartást és pozitív energiát küldök nekik!
Ha majd jönnek a fájások,gondoljatok arra,hogy minden egyes fájással közelebb kerültök a kisbabátokhoz!!! :)
Valóban káosz ez a papírmunka....nekünk a héten jött meg a TAJ kártya,így addig semmit sem tudtunk intézni.Viszont most se tudunk,mert a párom jövőhét után jön szabira,majd Ő megy be a MÁK-hoz intézni a családi pótlékot és az anyaságit.
A munkahelyemen rendesek voltak,mert a Tgyást ők intézik a szülés napjától számítva.
Amúgy a kórházi zárón a kicsinek van 1 TAJ szám,és én ennek örültem,mert mindenhova kitöltöttem a papírokra ezt a számot,és mire megjött a kártyája,nem is ez az Ő száma...nem értem én ezt.
Többieknek is ilyen,hogy a kórházi zárón más a TAJ száma mint ami kijött kártya????
Szoptatok én is,ha marad benne meg lefejem,így gyűlik a fagyóba is,majd a későbbi időszakra.
Iszom a Laktoherb teát én is,ami tejserkentő.
Nektek mennyit eszik a Pici és milyen időközönként??
Nekem 3-4 óránként és 100-120-akat általában.
Puszilok mindenkit!!!
nagyon jó használatot tesz:)))
nekem az segített,de nagyon kell vigyázni mert csak a bimbóra lehet tenni,mert elapaszthatja a tejet.3x10 percig 1 nap--ezt mondták a kórházban.
sajna én be is lázasodtam a dagadás miatt:(((
köszönöm:)))
a cicibimbó és környéke feldagad kb a 6-8 szorosára:(
bevizesedik.a bimbó akkora ,hogy a pici szájába alig fér bele vagy bele se fér:(((
rettentő fájdalmas amikor így szopizik a baba.
jéggel próbáltam meg kissebíteni a dagadást.
szerencsére csak pár napig volt ilyen.
attól vn,hogy hirtelen erőteljesen szopizik a gyerkőc.
sziasztok!
megnéztem a babások összes kis fotóját:)
milyen csodaszépek a gyerkőcök:))))
nekem tejem rengeteg van.1 hétig ödémás volt a cicim,de szoptatam így is bár néha sírva tettem.
a kislányomnak 1 éves korára az összes foga kijött.és két és fél éves koráig szopizott.nem harapdált sose!
én is fáradt vagyok 2 gyerek mellett.Zsomborka szinte óránként szopizik a lányom meg sír,hogy ő is kér.............
aranyos vagy:-D most még van segítségem, az anyukám, de azért ő sincs itt a nap 24órájában....erőt adnak ezek a kis manók, ha ránézek Zsombira, minden fáradságom elillan:-D
nekem nincs gondom a szoptatással, annyi hogy kell innom szopis teát, mert a fáradságtól kicsit apadt!kinek van gondja a szoptatással?
Anyukámat visszahívtam, aki már sírt a telóba, hogy mi van velem ... most átjön (50 km-re lakik), hogy hoz ebédet és megnéz, hogy tuti jól vagyok-e.
Hívta a férjemet is, de ő ilyenkor csak a céges telóján érhető el (én tudom a számot, de anyu mindig elkavarja).
sziasztok, csak gyorsan átfutottam mit írtatok.nekünk a kórház intézte az anyakönyvit a lakcím kártyát, és a Taj kártyát is...a lakcím+anyakönyvit még a kórházban megkaptam mielött haza jöttünk, a Taj kártyát kipostázták.ha a Taj-t nem intézik azt az OEP-nél kell igényelni.
lányok ne haragudjatok nagyon eltűntem, de egyszerűen rohadt fáradt vagyok, Zsombi óránként kel fel éjjel és nyugi cicizik, gyakorlatilag jó ha alszom 2-3órát..hulla vagyok:-(((de igazából nem is számít, mert itt van a 3gyönyörű gyermekem:-D puszi mindenkinek:-D