2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Hello!
Azt nem tudtam, hogy adtál neki kálciumot, és az elmulasztotta (lehet, hogy írtad, akkor bocsi), szóval így azt mondtam volna elsőre, hogy csípés.
Reméljük hamar kiderítik.
Sziasztok!
Talán az allergia teszt kimutat majd valamit ....
Húú, az baj! :( Viszed dokihoz?
Vajon minek a tünete lehet ez? :O Ne haragudj, nem akarlak idegesíteni, de szerintem ez fog miatt nem lehet....:(
Sziasztok!
Ja-ja, mi is mentünk volna tegnap a lánybúcsúra 4re. A gyerek először 2 órakkor aludt el( máskor 11kor alszik), szerencsére3kor felkelt, de fél4kor még mindig csak anyuékhoz indultunk gyerekestől cuccostól. Persze, hogy nem értem oda. :)
Sziasztok!
Tegnap Monoron voltunk Tekla pótmamájánál. Szuper volt, Tekla nagyon elemében volt. Egész nap játszott, nézte a tyúkokat és kacsákat, evett kukoricát, ilyenek. Arrafele aludt a kocsiban, amúgy egész nap nem, hazafele ismét aludt. Ahogy hazaértünk kapott tejpépet és szinte evés közben elaludt, fürdés elmaradt. Viszont reggel 6-kor ordítva ébredt :(
Nekem volt 3-szor, és mindig ugyanazon a részén a számnak.
És képzeljétek, legutóbb 7 éve volt, az esküvőnk előtt 1 héttel jött ki, gondolom a stressz miatt, én már halálkomolyan eldöntöttem akkor, hogy elhalasztjuk az esküvőt. :-)
De aztán csütörtökön (2 nappal előtte) elmúlt. :-)
Nagyon-nagyon halvány bőrpír volt a számnál, de csak én láttam, mert tudtam, hogy ott van, a fotókat meg ugye retusálták valamennyire. .-)
Jaj ne! Szegénykém! :-(
Hát, neki még biztos nem lehet ilyen kenőcsökkel kenni, mint nekünk felnőtteknek.
Jó reggelt!
Jaj, jól aludtunk! :-)
Egyszer kelt Luca fél 4-kor, és bár volt vagy 15 perc sírás, de simivel és Dentinoxszal visszaaludt, nem szopiztunk, és csak reggel fél 9-kor kelt. :-))
Akarok neki ilyen láb -és kézlenyomatot csinálni, de nem hajlandó belelépni. 3 napja próbálkozunk, kb. 10-edszer. :-(
Sziasztok!
Viki, tényleg nem semmi vagy! :D
Bettus, örülök, hogy tetszett Lucának a cirkusz!
Herpeszügyben nem tudok mit mondani, nekem soha nem volt (kopp-kopp)..
Én úgy tudom, a herpeszvírussal a szülőcsatornában is megfertőződhetnek, illetve bárhonnan összeszedhetik a környezetből is az emberek, így a babák is. Rubennek ezt mondta a dokinő és igen jó bármilyen szájsebre, hasonlókra (ő nyalta telenként az ablakot):
Pasta zinci oxydati salicylata - Naturland
600 ft körül van.
Jó éjt mindenkinek!
Képzeljétek Fanninak herpesze lett a szájacskáján, azt sem tudom hová vigyem, mert nekem is valami speciális herpeszem van, amire két év után jöttek rá, hogyan lehet kezelni. Most vajon tőlem kapta el, vagy máshol szedte össze? :(
Viki!
Te,ha lejár a Gyesed,maradsz otthon főállású anyának?
Mégegy:te Ruben után visszamentáél dolgozni?