2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Örülök,hogy Ruben jobban van!
Sziasztok!
Ma indul újra (június eleje óta) a babaúszás. :-)
Rubent megnézte a dokinéni. Átlagos őszi vírus, ami a gégéjét pécézte ki, de nyakon lett csípve ;)
Így annyi a teendőnk, hogy kapja a stodalt, aeriust az ugató köhögés ellen esténkét 5 ml, és ágyebugye.......:) Hétfőn elvileg mehetne oviba, ha nem köhög már - de már most alig köhög.:) A baj csak az, hogy az oviban sok a beteg.:(
Sziasztok!
Jobbulást a beteg babáknak! Nálunk is állt a bál, szerdán rosszul mozdultam Fannival, nem tudtam felemelni sem és senki nem tudott hazajönni. 3 órán keresztül egyedül voltunk, naná, hogy végig ordította, alig bírtam elaltatni. Aztán apa hazajött és mentünk a dokihoz, akinek nem volt kedve szurit adni, írt fel gyógyszert, amit nem szedhetek szoptatás mellett.
Ó szegényke! :( Sokat rottyant egy nap?
Jobbulást neki! Próbáld banánnal kínálni.
Köszi.:)
Holnap d.e. 11 előtt10 percre van időpontunk a dokihoz, addig Stodal és c-vitamin....szerintem gégegyulladása lehet..(?)
Viki!
Jobbulást Rubennek!
Ági!csak nem Vera is beteg?
Ja, virsli nálunk is csúszik. Milán cselesen kiválogatja a husit, ha mást is adok és csak azt eszi meg. :) A felvágottat is leszedegeti a kenyérdarabokról.
Sajnos már vasárnaptól megy a fosás nálunk éjjel-nappal. Ma vittem orvoshoz is, de szerinte csak a foga jön. Nagyon csúnya a popsija is. :(
Megjött a mi cipőnk is. Először nem tudtam ráadni a gyerekre, de rájöttem, hogy a tapadós zokni az oka:)
Amúgy nálunk is úgy van ez, hogy a 21-es cipővel pont tele a lába, de a 22-es meg nagyon nagy még, így maradtam a 21-esnél. Belegondolva sokáig úgysem fogja hordani, hiszen télen bakancs kell, tavaszra meg úgyis kinövi. Tiszta anyagi csőd! :)
:DDD jó nevettem a cipőpróbálgatáson.
Egészségére legyen!!! Ha ízlett neki. Így 1 éves kor körül már nem olyan kritikus hogy mit adsz neki, nekünk a védőnő már 10 hónapos korban mondta a virslit.
Sziasztok!
Nálunk esik az eső:( 16 fok van.
Gyors gyógyulást Rubennek!
Mi ezen a héten kezdtük volna az ovit, erre nem mehettünk:( Majd hétfőtől.
Hello mindenkinek!
Hajat mostam, ha megszárad (és Luca is alszik egy keveset), akkor megyünk postára, aztán a városba.
Rubennek jobbulást!
Kinél milyen az idő?
Nálunk hatalmasan fúj a szél, Doncsinak van örökölt mellénykéje, lehet azt adom rá a melegítőfelső felé.....(?) Elvileg borús az időnk, 16 fokkal.
Sziasztok.
Rubenke végül elkapta az ovis göthöt.....miért is ne??? :(
Örülünk a virslis résznek, juhééééjjjjj!!! :))))))
(Csak megjegyzésként: én is örülnék, ha Doni is cselekedne hasonló dolgokat, de ő inkább kiköpi mnt lenyeli....néha sikerül pár darab, oszt ennyi....:()