2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
régen voltam,megy a készülődés a szombatra.bográcsozás lesz.
Sziasztok.
Doncsi ha nehezen is, de kezdeget enni. Tegnap sikerült addig fárasztani délután a játszin, hogy már fullra kiéhezve belevágott az őszibarack pürébe - kecskemétis. És ma reggel is jó sokáig bolondítottam, de pár falat medvesajtkrémes-husimusis kenyeret is bevállalt.:)
Sziasztok!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok a szülinapos babáknak.
Már jobban van a hátam, de a nap végére már alig bírom el magam, így amikor Fanni engedi akkor fekszem. Remélem mostmár gyorsan túl leszek rajta. Addig is mindenkinek szép napot és sok puszi a babáknak!
Szia Lorenda!
szép méretek!
Megjöttünk.
9200g és 74 cm.
Van egy picike köldöksérve az majd tornáztatással elmúlik.
Úgy néz ki, gyümölcsundorunk lett.:( Helyette jöhet a napi kajcsiba akkor a joghurt....
De kenyérundorunk is lett.:((((((
Sziasztok.
Én még nen engedtem, hogy a lépcsőházban felmásszon a lépcsőn, de akkor kipróbáljuk délután. Bár nem hiszem, hogy a teljes táv sikerülne neki, ugyebár a 4.-en lakunk...:-D, de hagyni fogom és letesztelem, meddig bírja. :)
Sziasztok!
Hát igen, a figyelemlekötés az kell nálunk is. :-)
Luca is hetek óta szépen lemászik az ágyról úgy, hogy háttal letolat. Nagyon ügyes!
És lépcsőzni is imád. Szinte "futva" mászik fel a lépcsőházban. Gyakorolni nem tudja itt a lakásban, mert nálunk nincs, a lépcsőház meg tök koszos, gondolkodtam is sokszor, hogy hogyan tanítom majd meg neki.
Erre egyszer amíg visszaszaladtam valamiért a lakásba (kb. másfél hónapja már), Ő elindult mászva, és mire észrevettem, elindult fel a lépcsőn. Azt hittem elájulok. Úgy megindult, mint aki évek óta ezt csinálja éjjel-nappal. Persze gyorsan mögé álltam, ha esni készül, és így felmászott végig az első lépcsőfordulóig (9 lépcső), és ment volna tovább, csak nem engedtem, mert így is olyan lett, mint egy koszos kismalac. :-DDDDD
Sziasztok!
Milánnak nagyon boldog 1.születésnapot kívánunk!
Jó reggelt!
11-re megyünk 1 éves státuszra, kíváncsi vagyok.
Szia! Köszönjük szépen!
Tekla is össze-vissza eszik. Napok óta nem hajlandó a darabos gyümölcsöt megenni, össze kell turmixolnom pl. a joghurttal és akkor ezt megissza, különben nem hajlandó.
Evés:
Reggeli 250 ml tápszer
Tízórai: 150g joghurt + fél alma v. körte v. banán v. őszi, esetleg picike szelet szendvics
Ebéd: 220-250g főzi
Uzsi: 200 g gyümi vagy mostanában kevesebb, esetleg kifli v. zabpehely
Este: 200ml tejpép
Holnap 1 éves státusz, kíváncsi vagyok.
Szép napot mindenkinek! A beteg lurkóknak gyógypuszi a szülinaposaknak pedig hatalmas ölelés!
Képzeljétek! Márk tud enni ha akar ill. lekötöm eléggé a figyelmét. Vashiánya nincs, fogacska újabb sincs de hol jobban eszik hol nem. Viszont már nem izgatom magam annyira rajta, ezt ő is látja s nem tudja anyát felhúzni akkor minek tiltakozzon a kajcsi ellen. A kajcsik így alakulnak: reggeli 100 ml tápi, tízórai 1 virsli + 1 krémtúró, ebéd 200 gramm körüli főzi, uzsi 1 joghurt (gyümi ellenesek lettünk :() vacsi 200 gramm főzi s altatónak 150-200 ml tápi. Ez elég? Ja! Főzi alatt értek normál főt kajcsit, nem csak főzit eszik.
Ja! S új tudományunk van: igaz elindulni még nem indult viszont magától megtanult lépcsőn visszafelé jönni háttal. Ez megy már minden lépcsőn (csempés, beton stb) amint odaér megfordul, hasravágja magát s indul szépen lefele. Illetve már az ágyról sem fejjel akar jönni le hanem ott is ezt alkalmazza. Most már mindig. Pár napja kezdte magától de én roppantul örülök neki. Más újság nincs. A napok átlagosak, jövőhéten megyünk az éves státuszra. Kíváncsi leszek mennyinek lesz mérve a gyerkőc.
Na mára ennyi. Sok pusszantás mindenkinek!
Viki!
Sajnos a dobálózás nálunk is megy. A kanalas ételt is van hogy kiveri a kezeből.
Sziasztok!
Boldog születésnapot Teklának, és Milánnak is. Ahogy láttam most ők lettek/sznek 1 évesek.
Sziasztok.
Nálunk semmi különös...:)
Leszámítva azt persze, hogy Doncsika mostanság nem nagyon akar reggelizni. Jobb móka dobálni az ételt.......;)
3/4 2-re megyünk a tanácsadóba.
Sziasztok!!
Tekla babának nagyon boldog 1.születésnapot!!!