2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
csak nem bujkál benne is valami?:-((
Köszi csajok!
Vera,most olvastam már a naplód:-))
Én is voltam bárányhimlős az oviban. Én 5 éves lehettem. Arra emlékszem, hogy apa jött értem még alvás idő előtt, hogy haza vigyen.
Sziasztok!
Szegény Nórika:( Hátha reggelre már áttöri az ínyét.
Mátém ma az esti vacsit meg kihányta. Utána csak szopizott és mát aludt is. A játszótéren sem volt most az a nagyon aktív. Most is szopizott és folytatja a szunyát.
Intéztél is valamit Viki, vagy csak (ahogy a férjem mondaná) csavargyár volt. :-)
Én emlékszem arra a fehér sz@rra, amivel bekent anyu. :-)
Annyi felé mászkáltam szét az agyam ma, hogy teljesen el vagyok maradva......:((
Kicsi Szívem! Csak aludjon jól.
Szandi, jobbulást Nórikának!
Rátapintottál a lényegre, valóban nem véletlen írtam, hogy ismerős, de barátnőnek is mondhatom azért, de csak kisbetűvel.
Én voltam bárányhimlős, olyan 6-7 lehettem én is. Arra emlékszem, hogy össze-vissza vakaróztam, anyám meg szidott minket érte. Persze 3-an a 4 tesóból egyszerre estünk bele, nehogy már unatkozzunk egyedül elzárva...:-D És egyikőnknél se volt se láz, se valami nagyobb baj, csak jópár pötty és el is múlt hamar.
én semmi nem voltam!!!Fosok is!!
Annának most hány foga is van??most bújt ki neki is egy,ugye?
Estére megint felment a hője 38.5-re:-((
Kapott Nurofent.Most alszik már.
Ma már evett azért rendesen,ivott is sokat(önmagához képest)
Nagyon piros és duzzadt az ínye,kettő jön egyszerre.
:-D
Vera!Ti is már Junior tápit isztok,ugye?És azt miben adod Annának?még cumiban,vagy már itatópophárban?
Ugye most Nóri is este már tápit kap,most ezen gondolkodom,csak most ugye nem akartam változtatni.
Szia!
Hogy van a Kicsi Lányod?
És keresi egyem meg. Addig piszkálja a kezem, míg oda nem forgatom a babát. A múltkor meglepődött, mert Rossmanos bébiételt kapott és azon maci van. :-)
jaj,annyira aranyos vagy!!!!!!köszi!!!
Hihi... ez olyan, mint annak idején a Férjem. Ő még nem akar gyereket, nem, semmiképp, DE Jocikának fogják hívni. :-)
Egyébként ez nem szép tőle, gondolom, nem véletlenül írtad, hogy ismerős, és nem barátnő.
Háát ez jó kérdés...a himlő ellenit kéne!
Én úgy tudom Csajok, hogy a himlő elleni oltástól még elkapják ugyanúgy, csak enyhébben jön ki. De javítsatok ki, ha rosszul tudom. Egyébként én olyan 6-7 éves voltam, mindenhol volt pötty, még a fülemben, orromban, sőt a fejbőrömön is, de semmi láz és pár nap alatt elmúlt.
Csajok,köszi a jókívánságokat!
Nóri annyira szupi kiscsaj,olyan hősiesen viseli!!!
Ivás:puhacsőrű itatóból iszik Nóri,ha akar,egyedül is,ugy tanítottam meg neki,hogy amikor a szájához vette(tettem)a z itatót,kérdeztem tőle:Hol a lámpa? és láss csodát,egyszer csak rájött:-DDDDDD
Amugy pont a napokban vettem keménycsőrös itatót,de azt is szopizni akarja a kis Drágám:-))
Most,hogy beteg lett,picit hanyagolom a dolgot:-(
Memóriával kapcs:kezet foghatsz Bettussal!!!:-DD
A babát az üvegen mi is:-DDDDDD
További ajánlott fórumok: