2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
ja, azt nálunk még nem adják. azt hiszem csak 1 éves kor után, nem tudom, hogy miért. Én is beadattam volna pedig.
Igen, én is így gondolom. Máté szerencsére mostanában nem kel éjszaka olyan sűrűn.
Jó reggelt mindenkinek!
Donát nap holnap lesz, és nagyon szépen köszönöm a Kis Uraság nevében is a névnapi köszöntést!:)))
Ági! Szerintem a súlyánál fontosabb az, hogy hogyan viselkedik a baba. Ha nyugodt, kiegyensúlyozott, akkor nincs baj.De ha már többször kéredzkedik cicire, és éjjelente is többször kel a megszokottól, akkor már szükséges lehet a hozzátápi. Nem kell a 6 hónapig szopit szó szerint venni, van gyerek, akinek jó, de van olyan is, akinek az már kicsit késő.
Ismered a babádat, észre fogod venni, ha eljön a kiskanál ideje, addig pedig szoptasd nyugodtan.:)
Miről?
Végülis nézd, pénteken mértem akkor 6420g volt, tegnap pedig 6570g ez = 150g. 5 nap alatt.
és nem kérdezed meg erről az orvost?
Nem holnap van Donát? Azért boldog névnapot a kisfiadnak Viki, ha holnap nem lennék :D! Mi benne sem vagyunk a naptárban :( :)
Ági, akkor 37 dekát hízott két hónap alatt??
Szia! Ezt nem nekem szántad, igaz? :D
sziasztok! milyen szurit kap Luca?
Sziasztok!
Tegnap megmértem Mátét mivel tegnap voltunk 5 hónaposak Máté 6570g. 3 hónaposan volt 6200g.
Éjjel csak 1x kelt 3/4 3-kor. Reggel pedig már én keltetem és szopizott 140-et.
Viki!
Boldog névnapot Donátnak!
akkor ti is jól haladtok!!!
nagyon ügyi!!akor egy evés kiváltva!!:-)
Éjszaka fél 12-től aludt reggel 8-ig, aztán az ágyban fekve megszoptattam, és aludtunk még együtt a nagyágyban 11-ig.
Remélem a ma éjjel is hasonló jó lesz. :-)
Holnap kap oltást a kisMazsolám. 1 szuri + 1 Rota.
Hú, nem volt ma nagy mozgás.
Na, idejutottam. :-)
Jött a barátnőm, aki 40 km-re lakik tőlünk, és van egy 10 hónapos 10 kilós nagylánya. :-)
Anyósára hagyta, mert a férje megfogni sem meri a gyereket szinte. Jó, mi?
Szóval együtt jártunk egyetemre, és 5-en összejárunk azóta is (4 éve), és 2-3 havonta mindig másnál van a tali, és jött a Bea 1-re ide (főztem ebédet), aztán 5-re mentünk a másik csajhoz, és ott jöttünk össze mind az öten, aztán siettem haza 8-ra, mert szopizott a lány.
Ott meg olasz kaját ettem. :-)
Fürcsi majdnem 10-kor volt, fél órája alszik a Luca.
Na, úgylátom, mindenkinek akad dolga. Én már letettem a gyerekeket, igaz, a lyánykám még sunyiba játszik a paplan alatt.:))
Megérkezett a mei tai délután, most szárad. Holnap teszek fel róla képet!
Nyugodt éjszakát a babáknak és a mamáknak!:)
Szép napot! Hát senki? Nagyon pang a fórum.... Kivel mizu? Nálunk úgy veszem észre kezd ez a reggel 1/2 7es ébredés s kelés rendszeressé válni :((( Semmi baj vele csak még ma hulla voltam, jó lett volna valami ébresztő mert majdnem elaludtam Márk mellet aki nagyban akrobatikázott a franciaágyon. Próbálkozik a lelkem az oldalra fordulással (több-kevesebb sikerrel) s a mászással. Ha odateszem a kezem a pici lábaihoz mikor hason van olyanokat rúg magán hogy csak na... Ja! "Panaszkodtam" a múltkor hogy nem akar nyúlni s fogni: hát mostanra tökélyre fejlesztettük anya hajának megmarkolását s el nem engedését :DDDDD Na ennyi, majd jövök még ha tudok.
Sziasztok!
Képzeljétek, Donát az előbb álmában fordult hasra, és alszik tovább mint a mormota-hason! Mindig utált így aludni.:))))
Jó fej vagy! :-DDD
Örülök, hogy ízlett a püré. :-) Egészségedre!
Jó estét a hölgyeknek! Most tudtam csak jönni. Márk egész hétvégén teljes embert kívánt (ki mást mint engem :DDD) Most alszik 9től. Egyre gyakrabban ébred megint hajnalok hajnalán ez a gyerkőc. Az elmúlt napokban rendszeresen 1/2 7től ébresztőt kukorékolt :DDD Na sebaj, majd csak beállunk valamilyen rendre... Ja! Megnőtt a kajcsi igényünk: már 7x ennénk 1 nap ha anya hagyná. De nem akarok visszafejlődni. Lusta többet enni egyszerre s így gyakrabban akar kérni de majd csak kialakul ez is. Ja! Siker: ebéd megvan 20 perc alatt büfivel, teával. Ugyanis marha okosan 1/2 órával hamarabb neki kezdünk mint ahogy letelne a 3 órája az előző evése óta. Így nem hisztizik, nem fáradt még s gyönyörűen bekanalaz mindent. Igaz tegnap a brokkoli nem lett a haverunk de hát azt is megette. Most már 1 teljes üveg bébiételnél járunk naponta a kecs.emétiből ami ugye 190 gramm. Délután pedig 60 ml tápit kap s utána 1 üveg Un.veres desszertet (ez picit kisebb, 163 gramm). Mondjuk ha már teljesen elhagyjuk a tápit kíváncsi leszek mennyit fog enni. Lassan csinálnom kell neki a kajcsit mert 1 üveg nem lesz elég.... Na lassan befejezem magunkról a kisregényemet. Remélem babák s mamák egyaránt jól vannak. Holnap megpróbálok jönni reggelről. Bettus örülök Luca fenekének. :DDD Jó éjt mindenkinek!
Vettem almareszelőt. Baromi jó ez az almapüré, lehet rászokok. Még Bercinek nem adtam. :)Csütörtökön megyünk tanácsadásra, majd megkérdezem az orvost, hogy hogy s mint legyen.
Képzeljétek, Tekla csattogtatja az ínyét (mert fogai még nincsenek), most este kezdte.
Megleltem. Nagyon jó! :DDDD
További ajánlott fórumok: