2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Okosak ezek a védőnők! Kíváncsi leszek, nekem januárban azt mondta, majd most 16.-án jönni fog... Nekem nem sok mindent szokott mondani, feljön, hümmög egy párat, aztán iszkiri.
D
Sziasztok!
Nem tudom milyen éjszakátok volt de miénk elég fura :(
Egyikünk se aludt túl jól :(
Tekla 9-kor aludt el 23. 20-kor ébredt először, azt hittem csak felsír és alszik tovább, de nem.
5-kor volt a következő szopi de utána nem akart aludni, játszott, magyarázott, síkongatott az ágyába. Mikor végre elaludt megnéztem be van-e takarózva. Fél8 körül ébredt.
jáájj, én ki vagyok akadva ezeken a védőnőkön. nekem is azt mondta először, h ha szoptatok, akkor majd 6 hósan adok neki almát..erre a múltkor azt mondja, hogy már 4,5 hós korától adhatnék neki almát.. nem hiszem, hogy azért változott a véleménye, mert Bercel vékony lenne, mivel 90 dekát hízott a legutóbbi hónapban.. a fene se érti..
Na meg harmadjára kérdezi meg, h megfordult-e már a gyerek..erre én mindig elmondom, h igen, már 2,5 hónaposan..és ő meg minden alkalommal meglepődik, h "tényleg? de ügyes!"no comment!
Fél órája ment el a védőnő.
4 hete még azt mondta, hogy 5 hós kortól kell a glutén, mondom neki, hogy csüt. -ön 5 hós lesz Luca, és akkor úgy gondoltam, hogy szombaton kezdjük a negyed háztartási kekszet. Erre azt mondta, hogy inkább mégse. Ha szoptatok, várjuk ki a 6 hót.
Na, ezen igazodjon el valaki.
És mondtam, hogy csütörtöktől akkor adok neki almalevet is, erre ő, hogy á nem kell, az úgyse kalória, és szerinte jól néz ki Luca, ő sem érti, hogy miért nem hízik a mérleg szerint eleget, de szerinte husis, és jól van ez így.
Na, bumm!
Hello!
Neogranormon.
Hát annak örülhetsz!!!
Sztem Nóri azért kel éjjel,mert nem eszi meg napközben az adagját:-(
Olvastam a naplódat tegnap este.:) Ne aggódj, biztos nem a hozzátápi a baja, sok babának ilyen idős korban már igénye van a kanalas ételeknek.
Én is felhozattam férjemmel a járókát, a tegnap délelőttöm suvickolással telt.
Eddig a maximum szabadidőm 3 óra volt egyszer.:))
De éjjel legalább alszik!
:DDDD
Hát néha nem sok idő van az etetések között.
Jó reggelt mindenkinek!
Doncsi ma hajnalban felkelt 4.50-kor. Azt hittem már éhes! De végül csak vártam egy kicsit, mert nem "szólt" nekem, csak elvolt magának, nevetgélt meg csörgette a játékokat. 15 perc múlva szépen csendesen visszabubukált.:) Végül 6.10-kor kelt enni, azóta meg nem akar visszaaludni a kis huncut.:DDD
Sziasztok!
Donát most aludt el végre, nem sokat aludt egész nap, este 7 után már nem tudott magával mit kezdeni, de bubukálni még nem akart. Az ebéd s.répa-sütőtök volt fele-fele 140, amit meg is evett lazán.Nem kellett utána cici, mert babakocsival sétálni mentünk. Az uzsi tejpép az is kb.130, úgyhogy sebesen vágtatunk a kajcsik világában! :) A cici is megvan azért még kb. 6x egy nap, mikor hogy alakul.
Jóéjt mindenkinek!
Sziasztok!
Lányok, akik Mei Tai-t vettetek milyet vettetek? Márkásat vagy varrottat? Mire érdemes figyelni? Annyi féle van. Nekünk van kengurúnk, de csak nagykabátba tudom használni. Így most egy ilyen megkötősön gondolkodunk és az biztos nem lesz nagy.