2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Köszi Bettus! :)
Hát a hordozónknak igazságszerint nincs márkája :DD És mint kiderült, "papírjai" sincsenek, a csaj úgy gondolta, hogy szóban van rá garancia, ha bármi gondom van vele, megcsinálja...hm. De átnéztük figyelmesen, teljesen jól csinálta meg, úgyhogy nem kötözködöm. És a tied milyen? Szoktad használni már most, vagy még vársz vele?
Szép napot mindenkinek! Márk baba 9kor elaludt s csak 5kor kelt. 1/2 6 volt hogy visszaaludt s 1/4 8kor kelt ismét. 9ig játék volt de a kacsi után megint kidőlt s még mindig alszik. Ez nem nagy baj de így szerintem csúszik az ebéd utáni alvás. Na lőttek a szép napirendünknek :DDDDDDD Boldog névnapot Donát babának, a kisasszonyoknak pedig boldog hófordulót. Pár nap s mi is 5 hónaposak leszünk.... Hogy megy az idő: nemsokára fél éves lesz a kisfiam! :DDDD Hihetetlen, mintha csak most született volna.... :DDD Remélem mindenki jól van: babák s mamák egyaránt.
Bettus: ez nagyon gáz, szurkolok hogy mielőbb legyen víz nálatok!
Hason alvás: mivel én császáros voltam s soha nem volt tejcsim így nagyon régóta alszom hason. Igazából nekem 8 hónaposan is alig volt hasam így nagy probléma nélkül tudtam még akkor is fél-hason aludni :DDDDD Na további szép napot, majd jövök még de megnézem magamnak ezt a fiatalembert :DDDD
Képzeljétek nincs vizünk.
Most vettem észre 20 perce, hogy akartam menni mosakodni.
de nem csak melegvíz nincs, hanem hideg se, és még csak nem is csöpög.
Nemhogy fürdeni, de még kezet mosni sem tudok.
Elmegyek wc-re, aztán hogyan nyúljak a gyerekhez?
Fogat se tudok mosni, most akartam teát főzni, sterileznem kellett volna.
De ez a kézmosás idegesít legjobban.
És ez délután 3-ig lesz.
Mindjárt megőrülük!!!
Postára is kell mennem, a Zoli meg ügyeletes, este 8-kor jön meg.
És ezt az egészet még csak nem is jelezte a közösképviselő, hogy ilyen lesz.
Babakocsi: én még nem nagyon merem felültetve tologatni. Mondjuk, a mienk vízszintes után rögtön kb. 45 fokosra állítható, az szerintem még sok azért. De lehet, hogy csak szerintem. A mi kocsinkra rá lehet pattintani a hordozót is, úgy viszont elég sokszor használom.
Hason alvás: egyszer meg mertem próbálni hasra feküdni, most nemrég, valamelyik este miután a picit letettem. De már nem volt benne tejcsi.:DDDD
De úgy aludni még nem merek.:(
Sziasztok!
Hát már én is alig várom hordozóban az első sétánkat! Remélem, hamarosan eljön majd az a nap is.:)
Ma vagyunk 5 hónaposak!
Ti is Szandi! :-)
Miért ne? De miért gond? A hastól vagy a cicitől?
Bár én nem alszom hason, sosem aludtam.
Sziasztok!
Szerintem picit már most is döntheted.
Luca meg tök jól elvan hanyatt fekve a mózesben.
én néha már feljebb döntöm:-)Neki van pihiszéke,és abban is félig ülő-fekvő helyzetben van.
de mihelyst elalszik,vissza is fektetem!!!
Akkor ugyanaz van velünk is,mint nálatok!persze nem kínzom,mert ha éhes akkor ahogy te is írtad,ugyis sír és hiába a cumi!Akkor persze megetetem!!!!!
A 90dkg nagyon jó!!!!
Mi is ma megyünk dokinénihez.