2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szépen hízik nagyon. :-) Örülj neki, én mindig azon aggódok, hogy miért nem hízik eleget.
Szerintem a két hét sok, bár Te tudod. Elvileg egy ízt 3-5 napig kell adni, hogy szokja. Szerintem, ha valami baja van tőle (hasfájás, szorulás), az első 1-2 napban kiderül. Mi almával kezdtünk és barackkal folytattuk.
Nekünk is valami ilyesmit mondott, azhiszem még a barackot említette...
Vasárnap mi már 6 hónaposak leszünk!:)
Tegnap mi is voltunk a doktor néninél,lemérték,és baromi keveset hízott.Mondjuk az én ,ill. Nóri doktor nénije,nem is foglalkozik a számokkal,ránéz,és látja,hogy semmi baj nincsen Nórival.
Amugy most 6360gramm és 63 cm.kb 1 hónap alatt 300-at hízott:-( de ennek ellenére jókedvű,és nem sovány!
Mondtam neki hogy elkezdtem a hozzátáplálást,annyit mondott keksz!szóval adni kell.
Jó reggelt!
Évi gyógyulgass!
bevvi!ne akarj visszavenni az iramból,mert akkor elkezdesz majd aggódni!Mint én:-(
hanyatka,jöhetnél gyakrabban!!:-D
Ma oltáson voltunk, sztem érezte vagy nem tudom mi az oka de összesen 2x30 percet aludt egész nap.
Egyébként meg meg volt vele elégedve a doki néni ismét: 7 kg és 63.5 cm. 5 hét alatt 70 dekát hízott.
Holnap vendégek jönnek, még romokban a ház, takarítanom kell, meg rendezni egy kicsikét meg vmi sütit sütni.
Mindenkinek jó éjszakát!!!
Sziasztok!
én a Mátét már feljebb döntöttem a kocsibaérdekli mi is folyik odakint.elvégre a hordozóba se fekszik már :)
Sziasztok Lányok!
Boldog névnapot Donátnak és boldog hófordulót a babuciknak! Mi egy hét múlva már fél évesek leszünk!
Én már az elejétől aludtam hason, nem volt gond a tejcsivel, meg a hasammal sem. Néha nyomtam már hajnalban azt amelyikbe volt, de akkor úgy fordultam.
Lánykám úgy néz ki kihagyja a kúszást, már magától majdnem négykézlábra állt. Próbáljuk kúsztatni, de akkor is inkább felnyomja magát.
Látom nem én vagyok az egyetlen aki tanul. Én jövőhéten kezdem a sulit, de én csak minden szombaton megyek, 8 hónapon keresztül. Aggódom ám én is, mert a pindurim nem iszik cumisüvegből. Azt sem tudom, hogy fogok annyit fejni ami elég lesz neki.
Meglett a vérvételem eredménye, hát elég rossz lett, az egyik 9x-e a megengedettnek. Na megyünk most répát enni. Szép napot!
Tudjátok írtam, hogy vizsgáznom kell, ez kötelező a munkahelyemre.
Képzeljétek, jövő héten lesz ennek a köztisztviselői szakvizsgának a felkészítője.
Egy egész héten át reggel 9-től 5-ig.
Anyu, meg Zoli kivettek szabit, vigyáznak a lányra, de a szoptatást nem tudom, hogyan oldom meg.
Van lefejt tejcsim, de még cumisüvegből sem evett soha a lány. Mi a csuda lesz???
És kötelező ezen a rohadt felkészítő tanfolyamon ott lenni, mert mittomén milyen komoly jogi f. . . tudja mit von maga után.
Ma nekiállok tanulni (800 oldal), de mivel egyre nagyobb a lány, már nem alszik annyit, csak max. 2x1 órát, abban meg más dolgom is van, tehát max. 1 órát tudok tanulni naponta, meg esetleg este 11-től, amikor már alszik, de éjfélkor azért én is elálmosodom, mivel napközben nem alszom.
Nem tudom, mi lesz.
Szóval egész jövő héten nem leszek, bár 5-kor itthon vagyok, de mivel egész nap nem leszek a lánnyal, így nem ülhetek le fél 6-kor a gép elé.
Ilyen még nem volt a 9 hónap alatt, amióta fent vagyok a Hoxán. Nem fogok tudni visszaolvasni napokat.
Meg aztán nagyon rá kell állnom a tanulásra, mert 1 hónapom van, és lövésem sincs az anyaghoz.
Tiszta ideg vagyok!
Szóval hétfőtől ne írjatok nekem. Vagyis hogy is mondjam...na, értitek!
Kétszer használtam, de majd áprilistól inkább.
A miénk Liliputis, de a Gremese jobb lett volna, mert annak párnázott a lábrésze. (ami a combijánál van)
Félig hason már én is aludtam, tehát oldalt, de azért úgy ráfordulva.
Szerintem nem lesz gond.