2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
lehet hogy már viszket neki az ina.Máté is most nyálzik szerintem neki is jön még alul.legalább is ott látom megduzzadva nagyon.
Jó reggelt!
Hajnalban nálunk is műsor volt! Most először, mióta átalussza az éjszakát. 3.30 előtt keltem arra, hogy Doni gagyarászik meg nevetgél az ágyában, próbált vissza is aludni, néha el is csendesedett. Mondtam Tibinek(mindig ilyenkor megy dolgozni), hogy csendesebben készülődjön, de csak ki kellett kelni aztán , mert Doni nyígni kezdett. Meleg volt nálunk nagyon, Doni is meleg volt, megmértem a lázát. De előtte megetettem, bár már régóta nem eszik hajnalban, ki is hányta majdnem mindet.:( Láz 37.9 , utána 38.3 levonva. Néztem az ínyét, úgy éreztem nagyon meg van duzzadva, de ezt majd mégmegnézem később is. Most még alszik, nem lázas, 6-kor evett, nem hányt ki semmit, visszaaludt rögtön.
Sziasztok Lányok!
Utólag boldog névnapot Bettus!
Tegnap brutális esténk volt. Pindurkám megint hányt, az összes kaja kijött belőle. Teljesen elsápadt, szinte szürke volt. De megvan a hunyó, a rizspép, pedig csak pár kanállal evett, mert nem kívánta. Ma vendégek jönnek, úgyhogy megyek is, mert az esti történetnek még vannak enyhe nyomai.
na,pl. nekem a szilvát kimondottan nem ajánlotta!!!:-S
ez röhejes!!
Rakok fel képet a névnapomról, és a sütiről, amit csináltam. Mellette van az, ahogy ki kell néznie, de fagyasztott rózsaszirmom nem volt.
Igazi kis farmert adtam ma először a Lucára. :-)
Akkor jól jártunk!:DD
Most Milupa csomagot kaptam postán, vagy egy hete.
Ha visszaküldöm a képeslapot, kapok termékmintát a tejpépükből. De interneten is lehet kérni, majd rákeresek. Azt írja: www.milumil.hu . Meg van benne egy kis könyv-féle...még nem néztem meg.
Köszi a köszöntést!
Képzeld, nekem sincs, pedig állítólag a kórházban adták, de én nem kaptam.
????????
Jó reggelt!
Luca még alszik.
Benéztem, aztán megyünk postára, ha felkelt, aztán sütit sütök délutánra.
Máté szintén igy kelt éjjel de rövid szopi után visszaaludt.6kor meg egyfolytában hasról-hátra forgolódott meg leskelődött.apa meg készült dolgozni közbe meg kacaráztunk a Mátén.
képzeljétek lassan 1 hónapja a kislányom Hanna éjjel-nappal szobatiszta :)
sziasztok!
Bettus boldog névnapot!
itt nálunk Skóciában teljesen másképp megy a hozzátáplálás.
Én 3,5hósan adtam neki először almát rá 1 hétre banánnal kevertem.Most ott tartunk hogy ebédre azt eszik amit főzök neki ritkán kap üvegeset.uzsira mindig gyümit vagy épp pépet kap.Nagyon jó étvágyú nem panaszkodhatok rá pl.uzsira bevág 2 banánt vagy 1 banánt 2 almával.Ebédre brokkolit cukkinit salátát krumplit sárgarépát megfőzöm összeturmixolom imádja.kakival nincs gondunk szerencsére.csak a 2 fogával szenved néha.
bocs ha hosszú lett :)
Jó reggelt!
Nem tudom mi van már megint, Tekla éjjel 2-kor kelt, aztán 6-kor :(
Bettus boldog névnapot!