2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok
Most már nagyon kíváncsi vagyok,mi lehet???
Sziasztok!
Nagy rohanásban vagyok, viszem mind3 huncutot a dokinénihez. Majd írok, ha visszaértünk.
Donát most nem lázas.:))
Bettus!
Azokat a képeket én is megnézném majd, szólj, ha raktál fel! :) Remélem, jól éreztétek magatokat. Gondolni fogok rád egész héten, de biztos sikerülni fog!
Donát most aludt el. Fáradt volt egész délután, mert apuci véletlenül felébresztette, és őt nem lehet visszaaltatni, egyből vihorászik.:) Hát a hője ment lefelé, de csak nem sokkal ezelőtt. Most már teljesen normális, 2 órával a kúp után! Nem semmi kúp...Éjjel biztos felkel cicizni, mert ugyanannyit evett, mint tegnap. Remélem nem lesz lázas éjjel.
Várj!
Lemaradtam. A bál miatt mondod?:-)
Úgysem tanultam volna este 10-kor. :-))
Nem. Csak sima ruha.
Majd teszek fel képet az iwiwre.
Szép napot! Kivel mi újság? Márk szörnyű éjszakákat produkál: tegnap előtt 1/2 10kor elaludt 11kor felébredt evett 30 mlt majd elaludt 3ig akkor újból kajcsi majd 6kor is s végül 1/4 8kor kelt. Most éjjel 9kor aludt de kelt 3kor s 3/4 6tól már nem is akart visszaaludni. Most telihold van, front, hónapváltás, hozzátáplálás vagy mi a csuda????? :(( Egyre gyakrabban kel éjjel. Esküszöm decemberben még minden oké volt. Na ennyit rólunk.... Bettus! Ejnye-bejnye! Magácskának nem tanulni kellene? :DDDDDD
Viki! Remélem nem lesz semmi baja Doncsinak! Erős ügyes baba csak bizti sokat evett.
Ja! Ami még változás nálunk: a 9 órai kaja után már nem 1 órát alszik hanem 2t. (délelőtt) Így ebéd után nem akar rögtön elaludni csak a kajcsi megkezdése után egy órával... Na további szép hétvégét mindenkinek! Majd holnap megpróbálok jönni de megyünk délelőtt védőnőhöz mérekezni majd megírom hogy alakultunk....
Sziasztok!
Donát ugye elaludt este 8 után, gondoltam, majd éjjel kelni fog a poci miatt. Hát már este 10.40-kor kiabált nekem! :DD Kapott tejcsit, úgy cuppogott, mint a csuda! Cicizés végére be is aludt, nem volt se nyugtalan, se lázas. Visszatettem a kiságyába, azért nézegettem éjszaka, a két nagyobbhoz úgyis szoktam kelni, mert állandóan kitakaróznak.:)
Azután hajnalban kelt 4.50-kor, de már tisztába kellett raknom, teljesen tele volt a pelenkája pisivel. Nevetgélt közben, aztán megetettem, sokat evett és visszaaludt magától egy kis gőgicsélés után az ágyacskájában. Reggel 7.30-kor kelt megint, szintén farkaséhesen. Azért nagyon meglátszik, hogy kevés volt neki tegnap a kanalas kajcsi, így nagyon sokat kéredzkedik cicire. Ma már egy kicsit többet fogok adni neki ebédre. Ja, mértem hőt, 9 körül kezdtük érzni, hogy picit feljebbment, 37.4 volt. Na, ez most vagy a foga, vagy nátha, mert taknyosodik rendesen.
Sziasztok!
Tekla alig akart este elaludni, nagy nehezen sikerült 10-kor. Háromnegyed 3-kor és háromnegyed 5-kor kelt, aztán meg 7-kor :( nem tudom mi volt az éjjel.
Sziasztok!
Féléves váltás? Reméljük nem arra vált Fanni, hogy 4kor fog ezentúl kelni :D
Képzeljétek el, rekordot döntöttünk!! Berci 11kor evett, utána csak 5kor!! Ilyen se volt még! (na jó, 4kor felébredt, de cumival vissza is aludt, meg 5 után már nem nagyon akart aludni..) Mikor áll már be valami rendszer?? Teljesen hozzászoktam ahhoz, hogy eszik 11kor, 3kor, 7kor, erre borul az egész..
Sziasztok!
Nálunk is minden oké volt. Most már tuti, hogy a rizspéppel nincs kibékülve Fanninak a pocija, így maradnak a zöldségek gyümölcsök. Tegnap délután vendégeink voltak, utána meg elmentünk csavarogni, nagyon élvezte a leánykám.
Nem tudom más hogy van vele, de mióta hozzátáplálok (vagy valami mástól) Fanni egyre korábban kel. Ma éjszaka fél 10-kor aludt el, fent volt 3-kor és 6-kor is, de 4-kor rendszeresen kel. Eddig meg aludt este 9-től reggel 8-ig. Biztos most vagyunk a féléves váltásnál.
Kicsit diétázott Donát?:-)
kíváncsi vagyok az éjszakára,majd mesélj!!!
Ügyi Berci. :-) Ugye hívhatom Bercinek, a Bercel nekem olyan komoly, a Berci cuki. Vagy nem szabad?
Amúgy Anna is már egy csomószor csinálta, így elkönyveltük Apával, hogy tudja ő, ha akarja, csak többnyire jól elvan hason.
Igaz? Szerintem is. Itt gondolkoztam egész nap, vajon mi baja lehetett, de aztán rájöttem, hogy mostanában,és főleg tegnap nagyon sokat evett -az egy napi adagja sok szerintem. Tegnap ebédre majdnem megevett egy egész szilvapürét, vacsira pedig 180 ml tejpépet. Mellete pedig 5x eszik tejet.
Ma cicin kívül alig kapott még valamit, kíméli magát. És semmi baja eddig.
Köszi.
Jaj szegény!