2010 októberi babák (beszélgetés)
Bocsi,bocsi, de ezt nem hagyhattam ki....
kíváncsian várom... :-)))
afp 26.49 IU/ml 1.01 mom
nos????
van valami kínai bigyó is ami alapján meg lehetne nézni, de azt sem tudom, hogyan van...
óó, na ne már..ti megöltök esküszöm!
Hát én komolyan nem tudom, honnan a nyavalyából látnak azokon a képeken bármit is...
Szurkolunk mindenkinek hogy kiderüljön milyenek a pocaklakók!Én per pillanat már figyelni sem tudok a munkára annyira izgulok!Menjünk MÁR!
Kisűlt a rizsfelfújt!Nyam-nyam, Isteni illata van!!!Kinek küldjek?
akkor csak engem zaklatnak vele, nálam a 12. héttől mindegyiken rajta van, hogy hólyag-gyomor telítődik... lehet, hogy azért csinálta a tökmag, mert nem volt neki szimpi a doki... :-))
Tuti rendben lesz minden, és még meg is mutatja magát, meglátod:)
Lusta voltam nagyon, bocsi.A kórház még odéb van,még kb 5 hetet élvezhetek az itthonlétből.Menyi lett az afp-éd?Csak kíváncsiságból.Abból állítólaglehet következtetni a nemére.Flórát eltaláltam, bár csak magamban tippeltem..
Köszi szépen:))
Kíváncsi vagyok másnál is beválik a puding:))
Hát akkor a dokinak ténlyeg lesz meglepi. Mindenképpen jelentkezz ha megjöttél, dukkolok, hogy mindegyik megmutassa magát:)
Biztos minden rendben lesz,az nem lehet ,hogy eddig minden ok volt és most ne legyen az.Nekem még soha nem nézte a doki ezt a gyomor dolgot,pedig mi 2hetente megyünk uh-ra.
Szia! már szó volt rólad, hogy hova tűntél!
Neked nem kell kórházban feküdnöd? Jól vagytok???
Minden rendben???
Olyan ritkán vagy... :-( mondom én, a nagyfejű, aki néha napokra eltűnik... hihi
hali, én a tegnapban nagyon reménykedtem, hogy megtudom a nemét, de csak a popsiját mutatta, :-)most a holnapban reménykedek, fél 1-re megyek, tehát előtte én is bevetem a csokipudingot, és a "veszek neked szép ruhákat" trükköt, bár most a tegnapi lelet után az a fontos, hogy működik-e rendesen a tökmag! :-))
Sziasztok!
Gratula a kis Flórához!
Holnap én is pudinggal kezdem a napot:-
))Mi is megyünk uh után bababoltba és beígértem nekik, aki megmutatja magát kap egy csini rucit!Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz.A dokinak nem mondtam meg hogy 3-an vannak!Lesz meglepi!!!!
nekem is,bár a 12. hétig nagyon lassan telt az idő és nagyon féltem,hogy baj lesz.
most már nyugodtabb vagyok,pláne tegnap óta.
Hát igen, már 22-t töltjük szombaton. És még csak most volt hogy 2 csíkom lett.
Nem engem akart lebeszélni, hanem folyton beszélt a hasamhoz, hogy ne mutassa meg magát, had legyen meglepi. De lekenyereztem egy csokipudinggal reggel, mármint Flórát, és beígértem, hogy veszek neki pár cuccot, ha ügyi lesz:)
olyan furcsa,hogy fele már letelt...
most már tényleg el fog repülni ez a pár hónap.
Boggantyú majd ma 4d-n:))A többi passz, biztos nem tudják még, ha nincs beírva.
nem is szoktam őket látnia fórumon,itt.
Ti igen?
miért akart lebeszélni?
Ahogy elnézem a táblát, páran még titkolóznak. Az igazat megvallva én se hittem, hogy mi megtudjuk ma, mert apa annyira próbálkozott lebeszélni:))
a többi név a táblázatban?
felőlük nem lehet tudni semmit?
Moncsimama, és Reneszánsz. De Moncsi talán holnap megtudja.
mondtam én hogy javítod a statisztikánkat!
:-)
Hú de gyors voltál hogy már be is írtad, köszönöm szépen:))))
hello.
van még valaki, aki nem tudja milye lesz?
További ajánlott fórumok: