2010 októberi babák (beszélgetés)
kocsi téma: én gondolkodom a használtan is...éppen azért, mert nem akarok sokat babakocsikázni...
mindkettőnknek van autója, mert ahol élünk ott kell, és csak a napi levegőzéshez és sétához kellene babakocsi... inkább tavasztól fontos, hogy ha kijön a jó idő, hogy akkor legyen mibe tologatni, de akkor meg már ülni fog...
:D
Látod ez a legegyszerűbb és legpraktikusabb! :D
Én sem fogok sűrűn kocsizni! :D
Hát igen...
Azt hiszem inkább megtanulom a hordozás minden csínját-bínját, és csak ha nagyon szükséges lesz, akkor használom a babakocsit :)
Nem kell állandóan cserélgetni a feltéteket. Eleinte a mózest használod, aztán ha elég nagy lecseréled a sportrészre! Amíg meg kicsi, addig ha autóval utaztok, nagyon praktikus a babahordozó, mert csak hordozóstól rárakod a vázra és kész, a gyerek meg észre sem veszi.
Nem megy össze vissza a bolygós kerekű. Egy kézzel is simán irányítható. Nekünk 2 bolygós van, egy négy és gy 3 kerekű.
És ma már minden árkategóriában van mindenféle kocsi!
Ja értem!
De azért elég nagy tankokra gyártják ezeket a babakocsikat... :-S
Jáájjj, az ciki... :-S
És a csomitartóba befér?
Nem is tudom, nekem eddig nem volt szimpi a bolygósított kerék, ment a kocsi, amerre látott, de biztos jó, ha ennyien mondjátok :)
A multifunkcióssal meg az a bajom, hogy cserélgetni kell a darabjait, a másikat meg csak felültetem, ha akarom, és leveszem a lábzsákot, ha akarom. Nekem az praktikusabbnak tűnik, de mivel még sosem toltam bbakocsit, így ezek csak az én elképzeléseim :)
Amúgy nem szeretnék és nem is tudok drága babakocsit venni.
Szerintem olyat vegyél aminek bolygósítható a kereke! Az irányítás szempontjából mindenképp az a jó! Ha emelned kell a kocsit, akkor legyen könnyű! Ha a gyermek csak 4 kg az már 16. Nagyon jok! Én még mindig a multifunkciósakat tartom a legjobbnak!
Mennyit szánsz rá??
Emelgetni igazából én sem szándékozom, nem kell lépcsőznöm, anyuméknál is van lift...
A tiéd hány kilós?