Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 októberi babák (beszélgetés)
Nem tornázok majd a jövő héttől megyek újra:)
Az aminek állatka feje van és pihe -puha plüss kendő alja amivel alszanak ...nézd meg a naplómban :)
itt mar ram szolt a doki ne zabaljak magamon kivul... kozel tiz:( es 55el kezdtem....harmincat hiztam a vegere:(
magasvernyomas,vizesedes,nuku mozgas....es mindig fajt a fejem...
Én is vásároltam ma voltunk turiba vettem 7 cuki bodyt meg a Mini M-ba szunyókendőt meg cumisüveget darazsasat :)
irigykedek rad:))
en mar most a negy es felnel jarok...de nekem ez ha azt nezem jo,danival mar itt meg sem mondom hol jartam:P
nekem 14 kg kerekitve:) tokeletes:)
Én sem nekem azt mondják 10 nél több nem valószínű most tartok 2,5 kg nál
jajj! nekem is 14 kilót ír!!!! segítség!!!!!
elvegre megigerted neki:P
aranyos. en is mindig azt figyeltem ki ne hagyjak egy betut...de most mar tudom mit rejt a fedonev:P
hehe:)))
Ugy fog ra figyelni mint a csuda:P
Errol majd csut. utan irok bovebben,lesz hozzafuznivalom:)
Ja, Niki, tényleg, ma már vásároltam a kicsikénknek. Vettem két cuki body-t:))Mert ügyi volt végre.
Nyami mindjárt benyomok egy mini Magnumot!!!!
Szia!
Lassan én is menek, majd otthon felnézek.
úúúúúú nekem azt írja 15 kg fogok hízni:( jajjjjjj
Sziasztok, elmentem haza! Puszi!
Igen én neveztem el így ! Cukkerrr nem? a Berhukri nekem olyan furi
Hát igen én vagyok Beri Béby:))))))
Apa boldog volt, bár láttam rajta, hogy titokban fiút remélt, csak sose mondta. De azóta újságolja mindenkinek, hogy kislányunk lesz.Bár reggel még próbálta rábeszélni, hogy zárja össze a lábát, de hát a csokipuding hatott:)))
Ja és idézem apa egy mondatát:pár év múlva élesíthetem a vadászpuskát:)))
[link]
Ezt az oldalt nézzétek meg még szemszín kalkulátor is van:)
:)))))))) mindjárt küldöm.
na latod,igy kell ezt. A babanak csak a jo kedv szamit:))
igen, köszönöm!!! összekapartam magam, és kezdek újra a majdnem régi lenni... :-))
tegnap ota olyan hulyen faj a hasam. A bordamnal kezdodott,ott nyilalt eloszor es azota tobbszor is..lehet hogy Bebobigyo rug oda??
Szeretném ha elküldenéd a címedet privibe... ígértem neked valamit bár nem azt fogod kapni:)
További ajánlott fórumok: