2010 októberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintem az egész országban esik.. És hideg is van... :(
Szia! Itt is! ... úgyhogy megyek, s sütök valamit, legalább onnan jöjjön valami meleg ... :P:P:P de ígérem, én nem kakaós csigát csinálok :D:D:D
Puszó
Hát azt csak te tudhatod, hogy mit szeretnél.Ezek szerint elmúlt a szerelem? Nem csak a hormonok játszanak veled?Mert néha engem is sok minden idegesít, és néha tényleg elég sötétnek látszik a világ, meg túlérzékeny az ember, de nem bírnám ki apa nélkül egy percig se. Imádom!!
Egyedül bírnád ezt az egészet???Én mindent megtennék, hogy mentsem a helyzetet ha érdemes.
most megyek én is, hosszú volt a mai nap... megtámadom a konyhát... éhes vagyok...
pusszantás...
köszönet a lelki gondozásért! ;-)
holnapra megpróbálom összeszedni magam!
hát, már egy ideje mindig előjön... csak a gyerek csillapította az elején, mert 3 hónapig feküdtem vele...most, hogy felkeltem és élek és virulok, megint előjöttek a szerelmet gyilkoló mindennapi baromságok..
biztos csak türelmetlen és akaratos vagyok...
de akkor is nehéz most összeszedni magam és folytatni....
ez az,hogy mi sem..
mert ha fiú nem kell semmi,van egy csomó cucc..na jó új textil pelus ez -az ..de nem akkora dolgok,mint elsőre..ha lány akkor meg semmink nincs:) aztán jó lenne mindent tudni:)
valahogy most kicsit minden összejön... de igyekszem kikapcsolni... a párkapcsolatom szinte romokban, egy gyerek a hasamban, aki tervezett és akart baba, de az apját néha nehéz szeretni... nem vagyok boldog, és most valahogy minden bánt...
de sebaj... hoztam anyától rakott kelt-kimegyek és megeszek egy jó nagy adaggal!! hátha az felvidít!!!
hehe:))
és igy hogyan vásároltok?:)