Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Sárgabarack lekvárt készítettem. fórum

Sárgabarack lekvárt készítettem. (beszélgetés)


7. elbb (válaszként erre: 6. - Shukran)
tegnap 22:23
Egy citrom levét szoktam belefacsarni, de nem a barnulás miatt, hanem mert a pektin jobban behúz. Kicsit sűríti.
6. Shukran (válaszként erre: 4. - Globus)
tegnap 21:07

Ahány ház, annyi szokás.

Az érdekelt volna, hogy tesztek-e bele citrom savat?

Valakitől hallottam, hogy ezt is tesz a lekvárba,

gondolom azért, hogy később ne barnuljon meg.

Én még nem próbáltam ezt a módszert, de érdekelne.

tegnap 20:43

Tavaly már én sem hámoztam, csak kimagoztam, kockáztam.

Így is szép színe lett, ízén sem változtatott.

Sajnos idén nem tudtunk venni...

4. globus (válaszként erre: 3. - Shukran)
tegnap 20:25

Én pl. nem hámozom.

Elhiszem, hogy finomabb, meg sárgább, meg izé, de nem érdekel.

Már rég rájöttem mindennel kapcsolatban, ha nekem jó, akkor a kilenc is páros :)

3. Shukran (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:20

Én is.

Te hogyan csinálod, érdekelne?

2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:58
Finom is az.
tegnap 19:54
"Sárgabarack lekvárt készítettem."

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook