2010 októberi babák (beszélgetés)
Niki, a Bery Beby az Berhurki???? mert akkor leesett es en is gratulalok!!!!!
múltkor viccelődött apa, mikor rózsaszín szíves top volt rajtam rózsaszín fehérneművel és nyuszis rózsaszín zoknival (direkt), hogy hogy gondolom, hogy egy fiút így beöltöztetek??? :-DDDDD
ma voltal uh-on?? es csajszi??
egyebkent jobban vagy mar?
pl. ezer boltban megneztuk, hogy a legmegfelelobb legyen..
De nem volt kaphato egyikben sem olyan,aminek a karja allithato lett volna,igy szegenynek mindig a szemebe sutott a nap.Azota hogy mar nem kell esernyo,talaltam olyat,amit lehet kocsira syerelni,addig egyet sem...a kereke igaz bolygosithato volt,de ennyi jo volt benne,hogy nem akadtam fel vele mindenhol..na meg valoszinu kenyelmetlen,mert Dani folyton uvoltott benne...
Nem lehetett vizszintbe sem tenni.
Akkor az eladok mind azt mondtak,hogy az a legjobb es tenyleg hiaa kerestuk. Batorsagom rendelni meg nem volt.Most rendelunk:P
N álam is túltengett, és tessék.:)
Köszi mégegyszer:)))))
Cuki lehetett a kis kukacos:))
Hát a mi kis Flórácskánk is nagyot terpesztett végre. Biztos apukája tiszteletére:))Rögtön láttam, hogy nincs ott semmi.
mit utáltál benne?? nem állt kézre???
na ez az...nekem mindenbol olyan kell,amivel lehet a batyo utan futni,mert mar latom mi lesz:) a kicsit meg nem hagyhatom ott sehol,amig futok a nagy utan
nálam a kiffiú szavazat túlteng!!! :-)))
kezdek aggódni! :-)))
Nálam is ez a helyzet. Amikor fogant 28 voltam, azóta 29, és egyik naptár fiút ír, a másik lányt.
Gratulálok mégegyszer Beri Béby!!!!
A dokinál Domi akkorát terpesztett hogy a dokim is nevetett mekkora a kukac meg a zacsi:)
Meg úgy odanyomta a kis tappancsát hogy meg lehet számolni a lábújjait:)
szioka,
nem sajna csak csutortokon...:( vmiert 2-ra emlekeztem,meg jo hogy megneztem pontosan 3-an megyunk,de mar dumalgatok vele,hogy muti meg mindent:P
Furi mert nekem ez fiút ír ,azért mert ő az évet veszi alapul a másik kínai meg hogy mennyi idős voltál ,nálam azért érdekes mert feb.6-án fogant és én csak 16-án lettem 29 ha 28 évesre lány ha 29 fiú
nalunk is igy volt. Babakocsi +hordozo.Ezt fel eves koraig hasznaltuk,akkor notte ki ugyanis:P...majd lett rendes autosulese...de hogy en hogy utaltam a kocsinkat,pedig meg voltam rola gyozodve,hogy tokeletes...
Szia Niki! Köszi, hogy mégis megoldottad, hogy ideérjen a hír. Mi volt dokinál?
Én szerintem nagyságrendekkel egyszerűbb így egy újszülöttel és egy 2-3 évessel. Könnyebb futni a nagy után! :DDD
És mondjuk ebayen nagyon jó áron lehet jó minőségű használt kendőket is venni!
Helló Moncsika holnap a nagy nap?
Én már Bercellel is kendőztem, bonyolultnak tűnhet, de nagyon egyszerű!
Azoknak mondom, akik eddig "cseszegettek" :)) a naplóval, (pl:Gofrika):)))), hogy talán estétől rászánom magam. Talán.
én egy könnyen összeszerelhető vázra szeretnék babyhordozót rakni, ami autósülésnek is megfelel, és szerintem ezzel ránk tavaszodhat, így télen ki is tudok mozdulni a kicsivel, bevásárolni is el tudunk menni...
oh,akkkor gyorsan irok en is:)) most mar tuti,hogy veszek kendot is,legalabb bentre,amig nem lesz jo ido a hordozasra.Ket gyerekkel igy gondolom egyszerubb is lesz es nagyon sokan ajanljak
Teljesen jó a használt is!!! Néha nagyon jó vételeket sikerül elcsípni. Én most egy maxicosi hordozót vettem 13 ezerért, és nagyon jó! Újonnan tízezrekkel több és nekem ez mindkét babakocsira feltehető.
További ajánlott fórumok: