2010 októberi babák (beszélgetés)
Én írtam hogy megyek haza, de haza is értem:))
Hazaértem, gyors visszaolvasok.
de ezt hogy szamoltatok ki?
de jo:)) azt hittem,hogy buszozol vagy vmi...
csak mert mintha azt irtad volna,hogy mesz hazaaa
csak??? De jó neked !!! de amúgy nem értem én most annyitnál tartok mint a 14. héten kellett volna lennem!
Feltettem a naplómba az új pocak képeket ..még forróak!!!!
itthon dolgozom :) itt az irodánk
basszus, dolgozom egy fél órát, s 3 oldalt írtok! hát hogy van ez??
jo gyorsan hazaertel...
ha belegondoltok,az a 12 nem is marad rajtunk..max egy keves...de nem mind:)
ez nagyon jó! így legalább nem aggódom a súlyom miatt. végig tudom követni a hetek alattit, s nekem pont jól jön ki. Igaz, hogy 12 kg lesz a vége, de nem számít!
szia Szoszi,
en is pont ma vagyok 21 hetes.Nalunk sincs megallas,akarmi van mozog..bar tegnap ota faj a bordam kornyeken,lehet megint rafekudt vmire..egyszer a kezem zsibbadt emiatt
varunk,de miert kell 10 perc hozza?
Sziasztok!
Én is októberre vagyok kiírva. Most vagyok 21hetes.
Hogy érzitek magatokat?Nekem állandóan mozog a pocaklakóm, még éjjel is.
na akkor elvezd ki:) aludj amig lehet ,mert ha megszuletett a babo ki tudja mikor fogsz sokaig lustizni:PPPP
tenyleg,ti hogy alltok a takaritassal?? en mar kesz vagyok,napjaban ezerszer mindent...
Ha vártok egy kicsit csinálok képet és felteszem 10 perc:)
Ja és mától nem dolgozom!!!!Hurrrrá!
nem hivtuk meg eddig sehogy...macis kendo volt a neve,mert nekunk kek kismacifejes volt:) meg meg van is vhol..
azt lattam,es aranyos:) epp azt neztem,hogy aki nekem fiut josolt annak uilyen hegyes pocija volt mint neked es neki meg lanya van:)
arra gondoltam,hogy tobbszor,mert olyan ritkan tesztek fel kepeket...
hu,Niki mikor meglatom a nevedet mindig eszembe jut...igerem csinaltatok,vmikor:)) apanak ragtam mar a fulet hogy keressunk egy ertelmes fat,de meg nem mentunk..o hibaja:P
akkor ez tetszik, mert mondhatom, hogy csak egy kilót híztam eddig, a többi visszajárt!!!! :-DDDD
Tessék???
Ott van a csúcspocak nem láttad?
Na a vérnyomásom ma is 100/60 volt:)
Moncsi hol van a pálmafás kép már?
en onnantol szamoltam,hogy hanyasok utan visszaszedtem mindent..akkor lement kb. harom kilo.de hatvantol szamoltam,mert hanyas elott ott hagytam abba a tornat,addig sikerult lefogynom.JObban mondva a pozitiv tesztig annyit:)
ja otthon ezt igy hivjatok? :)
de ugye fogsz feltenni kepeket?? pocisat is:)
én eddig már visszaszedtem ami az elején lement, ca 4-5 kg, és még rá jött +1, és tettem fel a naplóba képet..nem is látszik...most vagyok 70.
honnan számoljam? az eredeti 69 súlytól, vagy a rosszullétes súlytól a 14-et????
További ajánlott fórumok: