Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 novemberi babát várók fórum

2010 novemberi babát várók (beszélgetés)

1104. Szasza2009 (válaszként erre: 1091. - Vvicus)
2010. ápr. 12. 22:28
A hátrahajló méh kiemelkedik egy idő után, ennek semmi jelentősége nincs elvileg. Viszont jobban fáj majd, ha tágulnak a szalagok, és nő a méhem, de mivel nincs viszonyítási alapom, ezért ehhez sem tudok hozzászólni! :)
1103. Szasza2009 (válaszként erre: 1101. - Marineva77)
2010. ápr. 12. 22:26
Köszi, mert májusban megszűnik az az egy szem hely is, ahol eddig futószalagon szültek a kismamik, de szó szerint! Van néhány rémtörténet, természetesen nem horror, de nem szeretném, ha a sok várakozás után olyan emlékeim maradnának a szülésről, mint néhány csajszinak.
1102. marineva77 (válaszként erre: 1083. - Vvicus)
2010. ápr. 12. 21:20
én választottam. egyébként ez kórházfüggő.
1101. marineva77 (válaszként erre: 1082. - Szasza2009)
2010. ápr. 12. 21:18
a sógornőm pécsi. alkalomadtán kifaggatom, hogy hol és kinél fog szülni
1100. fejeragi (válaszként erre: 1032. - 98ec496afb)
2010. ápr. 12. 21:02
Én elméletileg pont ma vagyok 11 hetes! Pénteken kell mennem a dokihoz!! Remélem minden rendben lesz,bár semmi rosszat nem érzek!:)
2010. ápr. 12. 20:07
bettiletti én terhesség megtartásra duphastont szedek napi 3at!!
1098. vvicus (válaszként erre: 1097. - Vvicus)
2010. ápr. 12. 20:05
Ja, és naplómba tettem fel képet arról a tesztről, látszik, hogy az sem hú de tök erős második csíkos!
1097. vvicus (válaszként erre: 1095. - Bettiletti)
2010. ápr. 12. 20:05

Nekem félidő után fogant meg, tuti biztos vagyok benne, mivel csak egyszer voltunk együtt védekezés nélkül félidő után. :-D

És mivel félidőben minden jele megvolt a pé-nek, máskor is csináltunk már olyat, hogy jóval félidő után együtt voltunk védekezés nélkül, nem gyanakodtam terhességre, jelét sem éreztem. Így csak a kimaradt mensi 8. napján teszteltem újra.

1096. bettiletti (válaszként erre: 1094. - Morty)
2010. ápr. 12. 20:02

Én sem értem, és nem is fogok beszedni! Sokan írnak rosszakat róla! És nem is értek egyet a felírásával minden vér/hormonvizsgálat nélkül egy durva hormonkészítményt...elmegy a fenébe.

Próbáltam a János Khba menni, vártam 1 órát, mire bejutok, alig voltak amúgyy, csak a doki kávézgatott, azért kellett várni... Kinyögi, h mivel a bejelentett lakcímem nem kerületi, nem néz meg. És elment. Ennyi. Anyád! A tbt nem 1 kerületre fizetem.........

Kénytelen leszek magánba menni, máshol lecarják az embert...

1095. bettiletti (válaszként erre: 1093. - Vvicus)
2010. ápr. 12. 20:00

Jajj de jó Nektek! :)

Neked mikor lett pozi?

Csinálni fogok tesztet. De 7 hetesen már látnia kéne...vagy később fogant volna? Áh....ki vagyok

1094. Morty
2010. ápr. 12. 19:40

Kedves bettiletti. Én a helyedben azonnal tesztelnék egyet. Esetleg megmutathatnád magad egy másik dokinak is. Azt sem értem, hogy miért adott olyan gyógyszert, amelytől megjön. Bár nem ismerem ezt a gyógyszert, de ez eléggé kaotikusnak tűnik.

A dokival kapcsolatban én olyanhoz járok, akinél szülni is lehet, de mivel a helyi kórház nem túl bizalom gerjesztő, én 60 km-t fogok utazni. Utolsó időben mondjuk megszállhatunk egy barátunknál. Én is magánrendelőbe járok. Úgy tudom én is, hogy nem lehet védőnőt fogadni már.

A hasi feszülésről, meg görcsről annyit, hogy én laktóz érzékeny vagyok, és az Elevit tele van vele, megpróbáltam, de nem bírom. Nekem az okoz panaszokat. Már el tudom az érzéseket különíteni. Mikor mit érzek. Megpróbálok keresni helyette valami mást.

1093. vvicus (válaszként erre: 1092. - Bettiletti)
2010. ápr. 12. 19:34
Csinálj tesztet. A kimaradt mensi után 3 nappal még nekem is negatív volt. Aztán nézd meg! Már 1cm-es, szívdobogós Kis Maszat. :-D
2010. ápr. 12. 19:20

Igen, dundi az nem vagyok. :)

Hát, nem volt éppen beszédes, azt tuti. Felírt egy doboz Dufastont, hogy ettől megjön.

Tesztelek majd egyet, mert tesztem csak késés 3. napján volt, ami laboros volt, negatív, én nem láttam ugye a tesztet.

DE ezt sem értem, a doki miért nem néz vérképet, abban látszik a hcg, béta hcg, ilyenek.

A méhem meg igenis nőtt, és ez az adatokból eggggész egzaktul kiolvasható...

1091. vvicus (válaszként erre: 1090. - Szasza2009)
2010. ápr. 12. 18:41

Betti minden, csak nem dundi, ezt már kitárgyaltuk. :-D

A hátrahajló méhed miatt lesz valami különleges dolog a terhességed alatt? Hallottam már ilyenről, de nem igazán tudom, mit jelent, persze beszédes a neve, de hogy okoz-e valamit.

1090. Szasza2009 (válaszként erre: 1086. - Bettiletti)
2010. ápr. 12. 18:31

Nekem annyira hátrahajlik a méhem, hogy hasi UH-val nem lehet látni, csak ha teli a hólyagom, komolyan! :) Egy nagy túrót nem ér nálad hasi UH-val, ha még ilyen pici a baba, és egy kicsit dundibb vagy, vagy szintén hátrahajlik a méhed.

12 mm-es ny.h., vérzéskimaradás és a pozitív teszt egyértelműen babát jelent szerintem! :)

1089. vvicus (válaszként erre: 1088. - Bettiletti)
2010. ápr. 12. 18:02

És a teszt mit mond?

Nem tudom amúgy, nekem a hasi UH-on is tök egyértelműen látszott elvileg a 6. hétben a 9mm-es petezsák, de gyakorlatilag 4-5 nappal fiatalabb a terhesség. Tegnap is gyönyörűen látszott minden, még a Picuri is, olyan volt, mint egy kis ebihal...:-D

De nem volt túl informatív a dokid, az hétszentség.

1088. bettiletti (válaszként erre: 1087. - Vvicus)
2010. ápr. 12. 17:58
2 hete azt mondta, hogy szerinte igen, látott is egy 9mmes foltot, csak nem látszott tisztán a nyálkahártya sok volt, vagy valami ilyesmi...
1087. vvicus (válaszként erre: 1086. - Bettiletti)
2010. ápr. 12. 17:55

Nekem nem csinált tegnap sem hüvelyit, nem volt abban a rendelőben, ahol voltam a dokimnál, de hasival is szépen látszott a Babóca.

Ezt viszont most nem értem...Akkor Te még nem is tudod, terhes vagy-e?

2010. ápr. 12. 17:49

A mai doki:

A méhemre tapira azt mondta, hogy nem nőtt, és cisztám sincs.

Hasi uht csinált, nem is értettem, miért nem hüvelyit (van, ahol 16. hétig elő sem kerül a hasi. . . ), és nem látott semmit, kérdeztem, mi van a foltocskával, azt mondta, hogy nem látja (de szerintem oda sem vitte az uht, ahol látta 2 hete).

És pedig emlékszem a 2 héttel korábbira, hogy a méhem valami 64*37 volt, most meg 76*47, ha jól emlékszem. . . tehát mi az, h nem nőtt?

A nyálkahártya meg 12 mm.

Szerintetek? Ha nem vagyok terhes, akkor viszont 1 hét múlva lenne aktuális a nemvárt.

2010. ápr. 12. 17:41
sziasztok!
1084. vvicus (válaszként erre: 1082. - Szasza2009)
2010. ápr. 12. 17:37
Igen, néha már én is inkább a belekre gyanakszom, mint a méhemre.
1083. vvicus (válaszként erre: 1078. - Marineva77)
2010. ápr. 12. 17:36
Az én legfrissebb infóim szerint már nem lehet szülésznőt választani.
2010. ápr. 12. 17:22

Sziasztok!

Én ma vagyok kerek 8 hetes, és a hasszurka már nem annyira jellemző, de a görcsszerű feszítő érzés igen. És én pl. nagyon sokszor nem tudom eldönteni, hogy az emésztésemmel van baj, vagy a méhem fáj, szerintem ez nagyon csalóka.

Magándoki: nekem mintha a fogamat húznák, de kénytelen kelletlen, ha egy mód van rá kifizetem, és elmegyek 30 km-rel odébb szülni, mert Pécsen kaotikus állapotok vannak.

Ha van köztetek pécsi, érdekelne, hogy ő mit fog csinálni, hol fog szülni?

1081. pqueen (válaszként erre: 1080. - Mel81)
2010. ápr. 12. 14:21
köszönöm, akkor most csütörtökön nyugodtan elmegyek a körzetihez és ha normális megbeszélem vele a dolgokat:D a szülésznőt meg tényleg ráérünk még keresni:D
1080. mel81 (válaszként erre: 1079. - Pqueen)
2010. ápr. 12. 14:11
Szerintem először nézd meg a körzetit. Meg amennyire lehet, ne add fel a kérdezősködést. Szülésznőt pedig szerintem később is választhatsz, az nem sürgős.
1079. pqueen (válaszként erre: 1078. - Marineva77)
2010. ápr. 12. 14:08
köszönöm szépen:) hát lehet, hoyg tényleg így teszek, mert sajnos az anyagiak mindig nagy kérdést jelentenek, és szülésznőt keresek inkább. No meg ha tényleg jó körzeti akkor meg nem is kellene ezen gondolkozni:)
2010. ápr. 12. 13:58
Pqueen! felvettelek a lsitára. gratula és üdv nálunk! ha mindenképp akarsz választani dokit, akkor szerintem is érdemesebb az elejétől. van olyan doki, aki kerek-perec megmondja, hogy a vége fele már nem vállal új kismamát.Mindenképp neked kellene körülnézni, érdeklődni, hogy kit ajánlanak, ki a legjobb, kit dícsérnek.Ha nem akarsz magándokit, akkor még az ügyeletes doki is jó lehet, csak ugye ez kérdéses. DE: Sokan most már innkább szülésznőt fogadnak, hiszen az van ott végig a szülés alatt, nem a doki. A doki jó esetben csak a végére érkezik amikor a baba már a finisben van, na és hozzá kell tenni, hogy nem is az ő kezébe landol, hanem a szülésznőjébe.Aztán meg összevarr, oszt'viszonlátás...Ha nem tudsz választani dokit, én megérdeklődném, hogy ki a legjobb szülésznő és őt kérném fel.(mellesleg olcsóbb is lenne)
1077. mel81 (válaszként erre: 1073. - Pqueen)
2010. ápr. 12. 13:48

Ha jó a körzeti doki, nem kell feltétlenül magán. Valahogy tényleg neked kellene utánajárni, hogy akik ott vannak dokik, milyenek. Ha van megfelelő sztk-s/kórházi doki ingyen, én azt választanám.

Én a 12 heti uh-on találkoztam először a fogadott orvosommal, ő csinálja az itteni kórházban a genetikai uh-okat. Bejelentkeztem hozzá a tarkóredőmérésre, és vizsgálat után felkértem. Onnantól magánrendelésre jártam hozzá (neki a kórházban nincs sima rendelése, csak uh-ot csinál). Nekem például egy volt osztálytársam ajánlotta (az anyukája orvos a kórházban).

1076. pqueen (válaszként erre: 1074. - Triniti1020)
2010. ápr. 12. 13:20

hát nemigazán... no meg az is felmerül, hogy az anyósom is kórházban dolgozik és ő tudna szerezni, csak akármennyire szeretem az anyósommal szeretném végigélni ezeket a szép hónapokat, hanem a férjemmel együtt kéz a kézben:D

tudom sok bajom van de nincs akitől megkérdezzem:$

1075. anett0731 (válaszként erre: 1073. - Pqueen)
2010. ápr. 12. 13:20

Szerintem is érdeklődj körbe és hátha ajánlanak neked valami jó dokit.

Szerintem érdemes az elejétől, mert úgy legalább végig tudja követni a terhességet.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook