2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Hát az én napom lehetne jobb is! Már délelőtt óta iszonyatosan fáj a fejem, így még pihenni sem tudok tőle. Azért bízom benne, hogy estig elmúlik, hogy bírjak éjjel aludni.
szép szombatos délutánt, kismamák.
SZia! Én is hétfőn megyek, de csak a 7. hét :D
sziasztok! ma jobban vagyok, és megvan a kulcs: folyamatosan ennem kell valamit
Köszönöm! :) Van köztetek valaki Egerből vagy a környékről?
üdv köztünk és gratula! nyugodt babavárást!
Sziasztok! Csatlakozhatok hozzátok? Most találtam meg a fórumot! Én az első kisbabámat várom, hétfőn leszek 11 hetes ! Pénteken kell visszamennem a dokihoz,remélem,hogy minden rendben lesz! Jó egészséget mindenkinek!!!
Tegnap este nem jártam erre, teljesen kidőltem a fáradtságtól. A pocakom szerintem nekem is picit látszik, de még nem vette észre senki. Nem tudom, ki hogy van vele, de kezdem kicsit feszesnek érezni a nadrágokat.
Örülök, hogy egyre többen vagyunk.
Lányok, én megyek, mindjárt kezdődik a Beugró. Rámfér egy kis önfeledt kacagás. :-)
Mindenkinek szép álmokat!
Talán, de ez még arrébb van. :-)
Most vettem észre magamon azokat a bizonyos kék ereket! És most olyan boldog vagyok, hogy már érzem a hasamban a Menőmanót! :-D Annyira furcsa, hogy ha hajlongok, ülök, akkor érzem a méhem. Nagyon feldobott a dolog! :-DDD
hidd el amikor csomókban hullik a hajad, a párnádról meg marékszámra szeded a hajszálakat sokkal jobban zavarni fog, mint esetleg pár kiló
Bettiletti! Én 48-ról indultam, már vagyok 51 ( 160 magas) és ugye 7 hetes. A fiammal 20 kilót híztam. Igaz, megettem mindent, ami jólesett.
Hát, én egyszer egy kalkulátor segítségével kiszámoltam, hogy 18 kg-ot fogok hízni:D
Na, majd meglátjuk!
Most megyek!
Jó éjszakát!
plusz hát amennyit felszedek én magam :D
Kb. 3 kg a baba, plusz a kis "tartozékai" :D
igen, 167,48 :D én is, de szerintem 10et! vagyis nekem az a max ameddig tervezem :DDDD jó, mi?
:DDDD
Komolyan?
Kíváncsi vagyok, hogy a terhesség alatt mennyit szedek fel!?:)
Kriszti, igen... :) Te hány kg és cm???
Te is ilyen súlyú vagy? Végre! Bocs, de már kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok ilyen vékony. Mondjuk néha látok az utcán nálam vékonyabbakat is.
vvicus, akkor nincs mitől félni, csak a kajától hízhatnál el, de attól meg nem fogsz!
Kriszti, szerintem nálam is ez a helyzet! :D
Nem eszem kettő helyett, elég betegesen odafigyelek, mit eszem.
Hát persze, hogy az! :-D De olyan furi. :-) És még milyen furcsa lesz később. Egy picit nagyobb is egészen lent, a hasamnál, de ez csak nekem látható, aki ismeri a testét.
Nekem már kicsit látszik is a pocak, nem olyan lapos a hasam:D De, még nem mondaná meg senki, hogy babát várok.
az az lehet !!!
én csak tapira érzem :)
További ajánlott fórumok: