2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma voltam a választott dokihoz.Megnézett hasi uh-n,a baba 3,3cm 2hét múlva genetikai uh.A mappába készítettem be a pénzt neki,de nem vette el.Lehet,hogy vissza kelett volna menni,és odaadni?De addigra már hívtak be mást.A másik dokim mindig kivette belőle.Majd a köv vizsgálatkor odaadom.
Vicus!
Ne aggódj!Az egyik ismerősöm 6-11 hétig rendesen vérzett,és már lassan egy éves a kisfiú.
Köszi lányok! Remélem én is, hogy nincs baj!
A steril vizeletem tök jó: neg. az egész! A laboromban van egy-két csillag, most annak akarok utánanézni, mik lehetnek azok...
Sziasztok!
Hát nálam is változatlanul megvan a hasszurka, görcsök, és sajnos ma megint vér volt a nyákomban, és barna foltok a tisztasági betéten...:-( Úgyhogy pihizek ezerrel. Amúgy is vacakul vagyok, reggel óta hányinger, nem bírok enni, de éhes vagyok. ÉS szédelgek is. Olyan jó lenne felpörgetni az időt, és átlépni a bűvös 12. hétbe, akkor nagyobb bizodalmam lenne.
Szia!
Nekem azt mondta a doki, hogy ez természetes, mert a sárgatesthormon így szívodik fel, ami egyébként a terhesség megtartásában segít addig, míg ezt a szerepet a méhlepény át nem veszi - tehát nyugodj meg minden oké.
De később jövök...
Hm.. Asszem vmi nem tetszik a gyomromnak, kissé megy a hasam.
Szia pqueen! Üdv köztünk és gratulálok!
marineva-nál tudsz feliratkozni a táblázatba ;)
sziasztok én új vagyok errefelé:)
de szeretnék csatlakozni:D
sajnos nem tudok sokat jönni de szeretnék minél többeteket megismerni, mert mi is november 18-ra várjuk a picurkánkat és jó lenne veletek együtt megélni ezeket a hónapokat:)
Sziasztok!
Ki hogy van? nekem szurkál még mindig, meg mintha görcsölne, de nem tom eldönteni, hogy ott görcsöl a babó körül, vagy a hasam... Kissé ideges vagyok emiatt, de remélem csak az idő teszi...
Köszi mindenkinek!
Most voltam pisilni, a nyákkal megint jött egy kis vér is...De minden esetre legalább tudom, hogy minden rendben a Babámmal. Tegnap is ilyen tájban vettem észre.
Vicus!
Örülök,hogy nincs baj.
Ha teheted,pihenj sokat.
Nekem több mint 3hétig volt barnázás,és néha egy-egy csepp vér is távozott.De nekem is akkoriba volt menses ideje.Hála most már nincs semmi.
Sziasztok!
Vicus! Örülök, hogy nincs baj! Tessék megnyugodni!
A pocakom nekem is fájdogál+szurkál néha és a derekam sem 100-as! Lehet az idő teszi
De, ez is lehet, meg méhösszehúzódás vagy nyákleválás. De lényeg a lényeg, hogy azóta nem votl megint. A hasam viszont fájdogál, mint mindig.
Nekem kimaradt mensi utáni 2. hétben szakadt be a derekam. Azon a héten lett pozitív a tesztem. Semmi nem segített, csak a pihenés. De túljutottam rajta. Gondolom, ha majd nagyobb lesz a pocim, akkor újra elő fog jönni, elég derékfájós vagyok...:-/
Igazad van Éva!
Eleinte naponta parázztattam magam, inkább nem részletezem, mert magam előtt is szégyenlem magam:D Aztán rájöttem, hogy sokkal egyszerűbb és könnyebb lesz nekem és a babámnak is, ha pozitívan gondolkodom! Szóval, én is úgy vagyok vele, hogy amíg nem vérzek és görcsölök iszonyatosan, addig tuti minden rendben van!
Lányok, lányok! nyugi van. amíg a doki nem aggódik addig olyan felesleges nektek aggódni. Nekem is fájdogál néha a derekam, de vegyeteke vissza az aggódásból. csak a babónak ártatok vele.most komolyan mondom.Amíg nem folyik a vér és nem görcsöltök veszettül addig nem kell rémeket látni. Tudom qrva könnyű mondani, de nem jobb lenne egy nyugodt egészséges baba nyugodt babavárással, mint a végén csak arra emlékezni, hoyg mindig aggódunk valami miatt? igen ez most feltétlen bizalomnak tűnik a dokim felé. De figyelem a testem és ÉRZEM és HISZEM, hogy nincs baj. Ennyi a nyitja az egésznek.
és ez most nem kioktatás volt, csak jószándékból írtam. aggódhatunk még majd épp eleget, akkor amikor kell
akkor megnyugtatsz h normális a derékfájás?:D
nem állandóan fáj szerencsémre, pl most lefeküdtem és elmúlt:D
Istenem, miért kell ijesztgetni az embert, úgyis izgulunk mindenért!
Nekem nem is néztek hcg szintet, most néztem a leleteimet:( Mondjuk kérhette volna a doki!
Sziasztok!
Vicus, örülök, hogy minden rendben. Pár nappal ezelőtt én is hasonlóan jártam. Elvileg azt mondták, ha "csak" ennyi a vér, és nem tartós, nem kell izgulni. Persze én is alig várom, hogy dokihoz menjek csütörtökön.
A derekam az nem szokott fájni.
hogy 5 hetesen kinek mennyi volt, mert nekem 1040 és rámhozták a frászt h méhenkívüli vagy nem fejlődik jól
de kiderült h minden ok, mert 2.7mm volt és volt szívhangja is
Ne izgulj, ez természetes! Én is izgultam miatta eleinte, de fölösleges:) Masszírozd, ha nagyon fáj, nekem bejött!
Láttam, hogy írtál ki a hcg-vel kapcsolatban fórumot. Mit szerettél volna megtudni?