2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Szia!
Nekem csak ritkán fáj a derekam. Az elején sűrűbben fájt. Neked fáj?
sziasztok
megkérdezhetem nektek is fáj a derekatok?
Sziasztok!
Vicus örülök, hogy minden rendben van!
Én kedden megyek dokihoz, már nagyon várom:) Viszem a laboreredményt az EKG-t és a kiskönyvemet is, remélem a doki meg lesz elégedve velem:D
Sziasztok! Megjöttünk, és UH szerint minden OK. Bevérzés nincs a méhemen, és a babócánk is nőtt, már picit nagyobb, mint 9mm! :-D 7+4nek felel meg, mensi alapján ma töltöm a 8at, de ez teljesen beleillik a képbe. És ami a legfontosabb, van már szívműködés is!
Most pihenést rendelt el a doki, szerdán megyek hozzá megint.
Nálam a fagyi lett nagyon menő! :-D És továbbra is a hűtőből kivett ananász, sárgadinnye.
Hulla fáradt vagyok, nagyon rosszul aludtam éjszaka, rémálmom volt. Megyek is pihizni.
Mindenkinek köszi a bátorítást! :-)
Vicus! Minden rendben lesz!! Pihenj sokat! Szorítok!
nekem az éjjel volt szurkálás rendesen, most is néha olyat beszúr.... de van, hogy csak a bal oldalamnál...
Szép vasárnapot mindenkinek!
Sziasztok!
Vicussal remélem minden rendben lesz!
Nekem elmúlt az émelygésem. Persze rögtön előjött belőlem a paramami. A cicifeszülés az megvan még.
vicus drukk!!!!!!!!! <3
holnap doki! tűkön ülök...
Sziasztok
Vicus..szoritok..minden rendben kell legyen!
Evi..en is hisztizek/nek..ha lenne kinek:-).A parom nem veszi a lapot...
Nallam meg jelen van az emelyges..napiszinten..mondhatnam oraszinten.Hanyas elkerul.Valaki irta az ananaszt...az nekem is bejon mostanaban..nagyon jol esik..azelott ritkan ettem.Mostanaban mindennap eszem.Ugyszinten a karalabe a repertoaron....az is jol esik.Nem hivanom a husokat, felvagottakat.Leveseknel a husleves, komenymagleves a kedvenc.(termeszetesen azelott nem igazan ettem...vagy ritkan)
Sziasztok!
Vvicus, remélem, minden rendben lesz veletek!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen táblázat van, és hol? Én nem találom...
Védőnő: volt nálunk csütörtökön, kettő percet, be sem jött a nappaliba, a konyháig jutott! Nem egy akadékoskodó fajta, meg kell hagyni! :)
Fél6kor vércseppeket vettem észre a wcpapíron...:-( Holnap megyek a kórházba az orvosomhoz. Azt mondta, ha nem erősödik se a vérzés, se a hasgörcs, akkor ráérek akkor.
Szorítsatok nekünk!
Jó éjszakát!
vas.
Én meg baromi nyűgös vagyok...és fáradt és hisztis és elegem van ebből a hülye hidegből
Jobbulást kívánok mindenkinek!
Remélem,holnap jobban lesztek.Hála nekem nincs semmi rosszullét.Csak apa beteg pár napja,de nem komoly kicsit megfázott.
További szép estét.
Ahogy olvasom, ma többen gyengélkednek. Mindenkinek jobbulást kívánok! Szerencsére ma én jól érzem magam, de a héten nekem is volt 2 rossz napom.
Azonban a hajam egyre jobban hullik, nekem úgy tűnik. Tud valaki rá valamit?
Sziasztok
Mindenkinek ekllemes hetveget es udv az uj kismamaknak:-)
Sziasztok!
Én ma nagyon-nagyon szarul vagyok. Nem csak az iszonyatos hányinger miatt, de hulla sápadt is vagyok, szédülök, aludnék folyton. Most fagyit ettem, úgy gondoltam, a hideg jót fog tenni a gyomromnak, eddig úgy tűnik, igazam van. Semmit sem kívánok, mindentől okádhatnékom van. Remélem, holnap jobb lesz.