Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 júniusi babák fórum

2010 júniusi babák (beszélgetés)

414. Pancs82
2009. okt. 22. 11:15

Sziasztok Kismamik!

Koszi a tegnapi drukkot, ugy nez ki, minden rendben! 13 mm a kis babszem es jun. 2-re irt ki a dokineni. Azt mondta, hogy mostantol mar nagyon picike az eselye, hogy barmi is rosszul suljon el :)!!!!

Vegre talan anyuka leszek - el sem hiszem!!!! Annyira, de annyira boldog vagyok - ma meg ez a sotetseg sem tud lelombozni :D!

413. aludanyi (válaszként erre: 412. - Bibócska)
2009. okt. 22. 11:06

bibócska: Jó lenne legkésőbb holnap de ez is izgalmas dolog... :D

Falun élek és a patikus a párom csapattársa (focizik). Ismer engem, minden meccsen ott izgulok a "lelátón" és a legutóbbi patikalátogatáskor a párom is velem volt... Akkor egészen pontosan kitéptem egy tollat a helyéről, majd utána nekimentem egy reklámtáblának,majd közöltem a párommal, hogy "ez is amiatt van, mert bejött velem és rám ragasztotta a hülyeségét... majd hatalmas röhögés közepette távoztunk... szóval bemutatkoztam rendesen! :DD

Ti mióta vagytok együtt a pároddal?

Hol fogsz szülni?

Neveket nézegettek már, vagy csak a 12-ik hét után?

412. bibócska (válaszként erre: 411. - Aludanyi)
2009. okt. 22. 10:58

hát én úgy látom nem lesz itt semmi probléma a kiderül a jó hír...

és jó látod a dolgokat persze jó ha van anyagi háttér is de a legfontosabb a szeretet....

és ahogy az én apukám szokta mondani"majd lesz valahogy"...

hiszen valahogy mindig alakulnak a dolgok..és bár fiatal a párod de ha már első gondolata hogy nem hagy el és azon gondolkozik miből tarsa el a családját akkor felelősség teljes ember....

és bár lehet hogy kicsit meglepődik a család is de sokk után ugyis marad az öröm és szerintem segíteni fognak nektek....

szóval fel a fejjel...

na de a legfontosabb mikor tervezted az új tesztet???

411. aludanyi (válaszként erre: 409. - Bibócska)
2009. okt. 22. 10:51

bibócska: Köszönöm szépen a jókívánságokat... :)

Igazából mindketten számoltunk a következményekkel, és mondogattuk egymásnak hogy "ugye tudod, hogy ez mennyire veszélyes", de valahogy nem izgatott minket, egyszerűen sodródtunk az árral, akartuk egymást... Érthetetlen okokból letettem a cigit is, rá pár napra, fogalmam sincs miért, pedig olyan jól esett egy jó kávé mellett pöfékelni mindig, egy egy pillanatra minden bajom elszállt... Helyzet nekem is volt, a múlt héten Apukám szabadságon volt és nagyon morogtunk egymásra... Nekem ilyenkor az a szokásom, hogy fogom magam és otthagyom, ráhagyom! :) Most viszont rám kiabált, hogy: "állj csak meg egy kicsit! Nézz ide!" Én az egészet nem értettem... Majd hozzátette, hogy: "Isten az Atyám, Te terhes vagy!" Én csak bámultam és megkérdeztem, hogy "így néz ki aki terhes?" A válasza csak az volt, hogy: "Anyád így nézett ki, amikor nővéreddel várt Titeket, Te meg hasonlítasz rá..." Szóval megkaptam.... Jó, koránt sem biztos, a teszt majd dönt... Én a magam részéről kész vagyok rá, már volt olyan párom, akivel próbálkoztunk is, de hiába... A párom azt mondja, hogy bármi lesz Ő engem sose fog eldobni, de egyelőre az Apaság anyagi oldalát tudja csak érzékelni: "hogy álljak a gyerek elég úgy, ha nem vettem neki semmit se!?" Én mondtam neki, hogy az Apai teendők nem csak ebben merülnek ki, van számos sokkal fontosabb gesztus, mozzanat, kontaktus, ami a gyereknek sokkal jobban esik, mint egy drága játék és egy fillérbe se kerül! :))

410. bibócska (válaszként erre: 406. - Naiv)
2009. okt. 22. 10:40

szia drága...hogy vagy ma?remélem megállod és nem suvickolsz???:-)

nekem se könnyű megállni de a párom próbál segíteni....

409. bibócska (válaszként erre: 407. - Aludanyi)
2009. okt. 22. 10:39

hát most erre mit lehet mondani...ezek szerint nem számoltatok a lehetséges következményekkel amikor"huncutkodtatok":-)

persze ne érts félre nem ítéllek el..

de én úgy gondolom ha jön a kis babó bár nem vagytok könnyű helyzetben de ahogy leírtad segítséget kapnátok akkor jöjjön..bár valóban fiatalok vagytok de mit számít az..ha felkészültél rá hogy esetleg kismami vagy segítséggel könnyen veszed majd az akadályokat:-)

de mielőtt nagyon agyalnál és kétségbe esnél várd meg a köv.teszt eredményét és utána ha + ráértek leülni és megbeszélni hogyan tovább...

és minden esetre sok szépet és jót kívánok nektek legyen bárhogy is...

408. aludanyi (válaszként erre: 406. - Naiv)
2009. okt. 22. 10:30

Szia naiv!

Köszönöm a Te válaszodat is és örülök neki, hogy jól alakul az életed! Néztem a képeiteket! Nagyon szép menyasszony voltál! :)

Hogy vagy?

:)

407. aludanyi (válaszként erre: 405. - Bibócska)
2009. okt. 22. 10:29

Szia bibócska!

Örülök, hogy írtál... Hát ami azt illeti... Nekem mindig nagyon is pontos volt, pöccre 28 napra jött meg, ezért is nézem furcsán ezt a mostani helyzetet! A párommal nagyon sokat huncutkodtunk, sokkal sokkal többet, mint azelőtt (napi rendszerességgel többször) a védekezésre túl nagy gondot nem fordítottunk...

Én 24 éves vagyok, a párom 20, és elvileg "nem lenne szabad" vele lennem, mert "nem hozzám való". A családom beletörődött, hogy együtt vagyunk, de különösebben nem üdvözlik a dolgot. Szerencsére náluk kicsit jobb a helyzet: a Mamája kedvel, az Apukája is, az Anyukája talán fél egy kicsit, hogy összetöröm a csepp szívét, de ettől függetlenül nagyon rendes. Ebben a helyzetben ha hírt hoznék egy pici babáról... Szerintem Anyukám először elkezdené darabonként földhöz csapkodni a tányérokat, de utána megbékélne, hisz az unokájáról van azért szó... A párom rengeteget gondolkodik és görcsöl, mert nem tudja miből tarthatna el minket (mindketten munkanélküliek vagyunk), és Ő is fél a Szülők és a Nagymama véleményétől...

Szóval áldatlan állapot, de így állunk jelen pillanatban...

A tesztet a napokban megismétlem mindenképp!

:)

406. naiv (válaszként erre: 404. - Aludanyi)
2009. okt. 22. 10:25

akkor szép halkan üdv köztünk reméljük ide fogsz tartozni

Képzeljétek anyós hozott reggelit az ágyba nem hittem a szememnek!!

Hogy vagytok??Szép napot!!

2009. okt. 22. 10:19

szia aludanyi...

tehát még nem vagy benne biztos hogy kismami vagy?ismételd meg most a tesztet ha három napot késik ki kell mutatnia...

remélem azért nem végzetes problémáid vannak és a családod is örülni fog ha mégis pozitív teszted lesz...

2009. okt. 22. 10:15

Sziasztok!

Szép halkan bekopognék hozzátok!

Már jó pár napja késik a menstruációm, de még nem biztos, csak szép eséllyel vagyok "slágergyanús".

Ha most babát várok, akkor Június 29 körül szülnék (ha a szüleim és a párom szülei meg nem ölnek addig)... Teszteltem ezelőtt 3 nappal egy (-) - at, pont aznap kellett volna megjönnie, de lehet hogy ha várok vele még pár napot, akkor az a (-) ma már (+) lenne. Igazából még annyit se érzek, mint menstruáció előtt (feszülő duzzadt mellek, farkas étvágy, puffadt pocak) elvagyok, talán kicsit többet járok pisilni, mint szoktam...

Mindenesetre baromi nehéz időszak előtt állok, mert szörnyű problémákat kell megoldanom az életemben...

Ti hogy vagytok?

Hol fogtok szülni?

Üdv:

2009. okt. 22. 09:32

ja és tegnap is volt egy szitum...

egy ismerős kérdezte mikor lesz már baba???

hát mondtam neki nem tudom?dolgozunk rajta...

nem haudtam de neki nem kell még tudnia róla..

na bocsi hogy ilyen hosszúra sikerültem:-)

2009. okt. 22. 09:30

és mikor megtörtént a baj...na gondolhatod az is milyen szörnyű volt és anyósómnak meg sorra kellett mondani hogy oda a baba!!!

volt egy szitum is amikor az illető még ott tartott hogy babát várok én meg már javában dolgoztam és pont hozzám jött és nem tudta mi van??hogy miért dolgozom? mikor leesett neki a szitu azt sem tudta hova meneküljön úgy elszégyelte magát...én meg persze elmondtam anyósómnak hogy kapjon észbe.a mostani kezdéskor szólt neki a párom hogy legyen olyan drága és egyenlőre hallgasson mégha nagyon nehezére esik is a dolog bár kicsit meg volt sértődve de azt hiszem felfogta mert nem nagyon hallom vissza a gratukat vagy csak nem mondja....de hát három hónap nem olyan sok én is kibírom hogy hallgatok róla akkor ő miért nem??

2009. okt. 22. 09:26

szép jó reggelt kismamik...remélem mindenki jól van???

köszönöm nektek nagyon aranyosak vagytok....jól esik a támogatás...és bízom benne én is hogy ez a kismanó velünk marad és megszületik amikor eljön az ideje....

drága geoo és büszke vagyok rád hogy azonnal le tudtad tenni a cigit...nincs rá szükséged főleg meg most mikor egy kis csodáltos élet növekszik benned.és kívánom hogy többé ne is gyújst rá:-)

sajnos nekünk is mindenkinek eljárt a szája..ezt nem tudtuk kivédeni az elsőnél és főleg az anyósom mondta fűnek fának a "nagy" boldogság miatt..én nem vagyok babonás mert úgy gondolom hogy nem ez dönti el megmarad-e a baba vagy sem de az már nekem is sok volt hogy a szomszédok a sarki fűszeres olyan ember akivel életemben nem taliztam a fél piac szóval sok mindenki tudott a dologról már nagyon az elejétől..nagyon felhúztam magam mert azért én is úgy voltam vele nagy az öröm de egyenlőre a szűk családi körben örüljünk!!

400. Amina1980 (válaszként erre: 399. - 9cbf7a10b5)
2009. okt. 22. 05:38

Későn fekszel?:)

Sajnálom,de sajnos ez elő szokott fordulni,mikor már több ember is tudja.:(Valakinek mindig eljár a szája.:(Én nem mondtam el most,csak anyunak,meg az ikertesómnak.Ugyan abból az okból,mint Te.

De nyugi,nem lesz semmi gond!Más előtt tagadtad le,mert félted.

Ennyi.:)

Nyugi!

Amúgy mindenkinek jó reggelt!

Fiam ébresztett 4.42-kor,már cicát néz.Sajnos mostanában koránkelő.:(

Ma este megyek uh-ra,vizsgálatra.Úgy félek!Meg ez a pecsételgetés....hátnem tudom.:(

Szép napot mindenkinek!!!

2009. okt. 22. 00:30

Bibócska!

Megmondom őszintén, fogalmam sincs mit szerettem benne!!:-) biztosan nem fogok többet rágyújtani.

Ancsi!

Én Hipp Natalt szedek, ami természetes alapanyagú, és minden szükséges vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amire a babának és a mamának szüksége van. Majd ha elmegyek a dokihoz, és ő ajánl valami tabit, akkor persze olyat szedk. Még a Femibionról hallottam nagyon jókat.

képzeljétek...

a 4 nagy barátnőmnek, a férjemnek, és az édesanyámnak mondtam el a pozitív tesztet. (első baba révén nekik muszáj volt:-))

most volt az egyik barátnőmnek a szülinapja, elmentem, átadtam az ajándékot, aztán jöttem is haza. Amikor kikisért a barátnőm, még picit beszélgettünk az ajtóban, mire kilépett az ex pasija, akivel kb 2hete szakítottak. levágta, hogy nem kéne ott lennie, ezért mondta is, hogy na jó nem is zavarok, megyek. majd visszafordul, és azt mondja nekem:gratulálok!dávidnak fogják hívni?

na nekem majd'leesett az állam, hogy hoppá drágám, mégiscsak kikotyogtad?

lehet, sőt biztos hülyeség, de én (anyukám jóvoltából) babonás vagyok. Ez olyan, mintha előre innánk a medve bőrére...

azt mondtam a fiúnak, hogy vaklárma volt az egész.. ez olyan fura érzéseket keltett bennem. mintha letagadnám a babát. elismerni meg nem merem, mert mi van, ha gond lesz.

ő bocsánatot kért, én meg mondtam a barátnőmnek, hogy nem gond, most emiatt ne aggódjon. az meg egy másik hosszú történet, hogy miért "kellett" neki elmodania.

de tényleg nem haragszom rá, mert az első szívverésétől úgyis szeretném majd megosztani fűvel-fával a boldogságomat, de most olyan fura volt azt mondani, hogy vaklárma volt...

remélem ez nem egy rossz ómen..

lányok, mindenkinek kitartást!!

398. Orsi86 (válaszként erre: 391. - Bibócska)
2009. okt. 21. 20:49

Kedves Bibócska!

Szomorú sajnos a te történeted is. De az a fontos,h most egy új kis élet van a pocidban.

Nekem is hasonlóan fájdalmas volt a vetélésem testikeg, lelkileg. De most sikerülni fog! :)

Én elevitet, folsavat és sárgatest hormont szedek, hogy ne legyen vetélés.

397. Orsi86 (válaszként erre: 396. - Pothmari)
2009. okt. 21. 20:46
Szia! Én is kb 6hetes vagyok. Neked volt már szívhangja? Mert nekem még nem. 17mm a petezsák. Nállad mekkora?
2009. okt. 21. 19:31

Sziasztok,

most jöttem Uh-ról, 6 hetes terhes vagyok, egyelőre minden Ok, három hét múlva kell visszamennem, mert még nagyon pici.

Jó éjt mindenkinek!

395. darling81 (válaszként erre: 384. - Naiv)
2009. okt. 21. 19:30

Én is nagyon cigiellenes vagyok,különösen az borít ki,mikor azzal védi magát,hogy ez meg az is cigizett és semmi baja nem lett a gyereknek!-Uhhhhh!!!

A komasszonyom is így reagált,de az szerinte normális volt,hogy amikor megszületett a kislánya,az 4kg volt és sokat szenvedett vele.Nos,ahogy a kis testsuly,ugyanúgy a nagy testsuly is lehet a cigitől,nem beszélve a többiről...

394. naiv (válaszként erre: 390. - Amina1980)
2009. okt. 21. 19:29

Nekem semmi mivel a párom is és az apum is letették ÖRÖKRE a cigit mert féltik a picurom!!Párom 11éve cigizik apum meg 23évig és 4-5 hónapja nem gyujtottak rá és nem is fognak!!

Nem céloztam senkire sem csak ugy álltalába emlitettem!!

393. linzer8217 (válaszként erre: 391. - Bibócska)
2009. okt. 21. 19:22

bibócska, örülök, hogy ismét kismama vagy!

Sportolni lehet ilyenkor mit gondoltok? Torna vagy bicikli? Elfelejtettem a dokit megkérdezni...

392. linzer8217 (válaszként erre: 378. - Ancsi2582)
2009. okt. 21. 19:19
Én folsavat, Magne B6-ot és multivitamint szedek. A folsavat a doki mondta, fontos a baba fejlődése miatt.
2009. okt. 21. 19:10

hát nem volt könnyű de én is elbíztam magam mert azt hittem sikerült és ezután minden ok lesz..hát az is volt de csak 8 hétig...

most már jól vagyok okosabb és elővigyázatosabb....

és nagyon boldog is mert nem gondoltam volna hogy másodjára is sikerülni fog..de megint kismama vagyok és bízom benne minden jól fog alakulni...

és köszönöm a támogatásod én is drukkolok hogy veled és babóddal minden rendben legyen és boldog anya lény hamarosan....

390. Amina1980 (válaszként erre: 384. - Naiv)
2009. okt. 21. 19:08

Szia!

Hát,akit említettél,a méhenkívüli terhes lányt,aki rá akart gyújtani.Szerintem ez nem elítélendő,aki nem volt még ilyen helyzetben,az nem tudja milyen az.:(Akkor a babának már nem ártott volna vele,ha őt meg megnyugtatta volna....

De ha olvastad,én is letettem terhesség alatt.

De amit te írtál,az sajnos más.

Ez csak az én véleményem,nem akarok gondot ebből.

Minden jót!

389. Timec08 (válaszként erre: 386. - Bibócska)
2009. okt. 21. 18:58

nagyon köszönöm hogy leírtad,és ne haragudj hogy megkérdztem,biztos nagyon nehéz lehet.

Most viszont már csk arra gondolj hogy minden rendben lessz.

teljes szívemből szorítok neked.

388. bibócska (válaszként erre: 384. - Naiv)
2009. okt. 21. 18:50

egyet értek veled naiv de mindenki maga tudja mit csinál mégha az a másik embernek nem is tettszik..

sajnos nem vagyunk egyformák és nem mindenkinek fontos a maga és a babája egészsége....

387. Ancsi2582 (válaszként erre: 382. - Bibócska)
2009. okt. 21. 18:48
Ne aggódj minden rendben lesz csak pozitívan!!!! :-))
2009. okt. 21. 18:46

hát sajnos nem lehetett nem észre venni...

elöször barnázás aztán görcsök és vérzés és másfél napi "vajúdás" után elment az én kicsem!!

hétfőn du.kezdődött de tudtam már hiába megyek bárhova a folyamat elindult.kedden mentünk a kaáliba uh.és akkor már mondta a doki hogy nem lát semmit pedig akkor még ott volt mert este fél kilenckor távozott...megszenvedtem testileg és lekileg is és nagyon bízom benne neked nem kell ezt átélned...így most kicsit okosabb vagyok és félek de bizakodom és nagyon sokat pihenek és semmi munka semmi emelés cipekedés kevés hajbókolás....

385. naiv
2009. okt. 21. 18:44

A kismamiknak akik veszélyben vannak sok pihenést és kitartást eggyüt érzek veletek végülis egy cipőben járunk!!

Neharagudjatok a kirohanásomért de nagyon ki tudok ezen akadni!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook