2010 júniusi babák (beszélgetés)
Köszönöm már jól vagyok, ma reggel nem volt ájulás igaz már óvatosan keltem fel, és egy kicsit az ágy szélén is ücsörögtem.
Én is 5 hetes vagyok szept 17 menstruáltam utoljára.
Nov 12 kell visszamennem. A kalkulátor a terhesség végét jun 24 írja! Részvétem apukád miatt. Sajnos nekem is májusban halt meg nagypapám és engem is nagyon megviselt mert nagyon szerettem. De fáj hogy ezt kell mondja de sajnos ez az élet rendje és csak az boldogít hogy habár családom egyik tagját elveszítettük most jön a másik.Tudom ez nem nagy vigasz de én nagyon örülök ennek a babának.
Szia Ancsi!
5 hetes,2 napos voltam tegnap.8 hetes megyek legközelebb.Hasi uh-ot csinált a doki.
Te hány hetesen voltál?
Sajnos már 2004 óta vagyok pánikbeteg.Vannak jobb és rosszabb időszakaim.Kisfiam születése után,le tudtam tenni a gyógyszert,de sajnos augusztusban meghalt az Apukám,azóta újra szednem kell.:(
Majd meglátjuk.
Te,hogy érzed magad?
Mikorra vagy kiírva?
Jó reggelt neked is Amina1980. Megkérdezhetem hogy hányadik hétben vagy? Nekem csak hüvelyi uh-t csinált a doki és ott 8mm petezsákot látott. Rendes uh még nem voltam nekem is 3 hét múlva kell visszamennem.
Szerintem idővel a pánikbetegséged is el fog múlni ne aggódj hisz a terhesség meg a babavárás olyan sok mindenre gyógyszer! :-))
Sziasztok!
Jó reggel!
Aludanyi!
Még lehet,hogy pozitív lesz az a teszt!Ha a ciklus végén estél teherbe...ha nem,akkor se csüggedj,tudom,könnyű ezt mondani,de biztos sikerülni fog!!!
Ancsi!
Sajnálom,hogy elájultál,sajnos ez előfordulhat.Én sem megyek egyedül sehová,mert pont ettől félek.Ráadásul én még szorongásos pánikbeteg is vagyok.:(
Tegnapeste voltam uh-on.12x9mm-es petezsákom van a méhemben.:)Legalább nem méhen kívül!!!!
3 hét múlva kell mennem ismét.De soká lesz az még!:(
Szép napot mindenkinek!
Teljesen igazad van Oszibarack! Anyukám sem velem sem a hugomal nem volt ultrahangon és végig dolgozott a terhesség alatt mégis itt vagyunk mind a ketten és hála Istennek egészségesen.
Nekem eddig semmi bajom nem volt még csak hányinger sem meg rosszul sem voltam eddig szerintem az volt a baj hogy tegnap reggel kipattantam a ágyból és valószínű hogy ezért.Még arra emlékszem hogy leültem pisilni aztán már csak arra hogy anyu pánikol felettem. A doki azt mondta hogy ez elő szokott fordulni, elküldött vérvételre meg vizeletet is vinnem kell.
Úgyhogy lányok lassuljatok ha nem akartok úgy járni mint én.
Sziasztok Pocakosok,
Ancsi,
Én minden percben úgy érzem el tudnék ájulni, ezért ki sem teszem a lában az utcára, vagy csak a Férjemmel.... Utálatos dolog!!!
Egyébként mit mondott a doki? Vérnyomás esetleg más?
Csak úgy putty, összeestél?
Naív,
Próbálj nyugodt maradni, és elfoglalni magad. Esetleg vidám filmek nézése, rejtvény?
Én rejtvényezek, amikor éjjel fent vagyok...
Így a fejtörőn jár az agyam nem a terhességen és a szülés utáni időszakon...
Geooo,
Én az első terhességem alatt és után semmit se olvastam. :) Volt egy könyvem, de annyira felidegesített, hogy mire készüljek, hogy bevágtam a polcra. Jött az édes tudatlanság. :)))
Amúgy nem érzitek mennyire azt sugallják a médiák, hogy a terhesség betegség, mennyire vigyázni kell, terhesség alatt ezt ne tedd, azt ne tedd, ezt ne igyál, azt ne igyál.
Mintha bezárnának egy zárdába....
Csak ha arra gondolok, hogy Anyáink is végig csinálták fele ennyi vizsgálattal, tiltással, és mi itt vagyunk....
A
Ancsi!
örülök, hogy jobban vagy!!! Ma, amikor a villamoson ültem, pont azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha elájulnék?! az emberek, lehet h segítenének, de aztán dugiba kifosztanák a táskám tartalmát.. :-) utána jól becipzáraztam :-)
Naiv!
az olvasás tényleg sokat segít, főleg a könyv, amit ajánlottam, mert a csecsemőgondozásról szól, és alig bírom letenni. :-)
Képzeljétek lányok!
tegnap az egyik barátnőm szülinapján voltam, de nem voltam sokáig, csak bementem, odaadtam az ajándékot, beszéltem 2szót az emberekkel ésjöttem. és basszus ma tudtam meg, hogy az egyik csaj, akivel dumálgattam influenzásan ment a bulibaaa!!!!!
én meg ma már tüsszögök, és kapar a torkom.. nagyon remélem, hogy nem lesz gond..
tudom min mész keresztül de nyugi....
most vigyáznod kell magadra és kész feküdni kell...
olvass,varrj,horgolj,gobleinez stb....
pihenj és próbálj meg ne stresszelni
Szia Aludanyi,
Nem lehet, hogy mégis terhes vagy, csak még a hormonszinted nem akkora, hogy a teszt mutatná?
Én percre pontosan tudom mikor lettem terhes, az első teszt még sem mutatta ki, pedig cirka 2 hétre rá csináltam....
Azzal meg ne foglalkozz mit mondanak!
Az én Férj-Uram 4 évvel fiatalabb és 10cm-el alacsonyabb! No és? Anyámon kívül senkit se érdekel, őt is csak azért érdekli, mert a Férjem nem daliás....
Halihó lányok!
olvasok egy könyvet, mindenkinek csak ajánlani tudom, szerintem nagyon hasznos dolgok vannak benne:
Tracy Hogg: A suttogó titkai 1.
aludanyi sajnálom....
de így legalább kaptatok még egy esélyt hogy legközelebb vigyáztok-e vagy tovább proszílgattok....
én ettől függetlenül remélem hamarosan kismami leszel (nagyon baba párti vagyok) :))
ha nem most majd legközeleb:)szóval ne keseredj el...puszi
Szia!
Sajnos a babák nem akkor jönnek amikor szeretnénk. :( De legalább most lesz időtök mindent elrendezni és megtervezni, hogy ne csak egy véletlen műve legyen a gyermek áldás. Drukkolok, hogy minél hamarabb pozitív legyen az a teszt.
Pancs82, bibóka: NEGATÍV!
Napközi, Clearblue, 3 nap késéssel... Azaz több mint 99%... Borzasztó szomorú vagyok... :((
Valószínűleg felhívom az orvosomat a jövőhéten, és kérek tőle egy időpontot, valamint megkérem, hogy indítsa el a biológiai vekkeremet. A párom se rég hívott, Ő is nagyon szomorú, mert már picit beleélte magát... :(
Remélem ennek ellenére nem zavartalak meg Titeket és mindenkinek a legeslegjobbakat kívánom! Remélem csodás várandósságotok és zavartalan, háborítatlan szülésetek, és gyönyörű, egészséges babáitok lesznek! :) Én nagyon nagyon drukkolok és még fogok is drukkolni Nektek! :)
Igeeen! Upsz, remelem, nem csuknak le felbujtasert:)... Gyorsan ird is meg az eredmenyt!!! ;)
Drukkolok!
azért nagyon kiváncsi leszek az eredményre és hogy majd hogy fogadja a család..
de ne izgulj ha úgy adódik minden jól fog alakulni.
bibócska: Igen! Sőt mitöbb, mindenki, mindenkinek rokona sokadik ágon :S Bár a patikus srác korrekt, meg rendes, ismerem és nem hinném hogy kifecsegi... Csak hát akkor is falu... :)
Az anyósom már elhintette nyáron, hogy nem bánná, ha már unokázhatna, de éles szituban majd kiderül, hogy mit szólna... :DDD
Debreceniek vagytok? Mi rendszeresen járunk Szoboszlóra nyaralni és imádjuk! Idén is ott voltunk, a képek ott készültek! :))
Nem is tudom, annyi babona van már a 12-ik héttel kapcsolatban, igazából sok mindenen múlik egy Kisbaba érkezése. Te is fiatal vagy, bár tudom mekkora tragédia, de most koncentrálj a kis Bogyókára :) Igazából jobb, ha minél hamarabb van választott orvosod, mert alaposan ki tud ismerni és a szülésnél is, ha lesz valami komplikáció (Isten adja hogy ne legyen) akkor az előzményeket ismerve frappánsan és gyorsan, biztosan tud cselekedni! Kórház ügyben nem minden tekintetben állunk jól, mert vagy az osztály ramaty, vagy a szülőszoba ósdi, vagy mindkettő... A lényeg szerintem a választott orvos és az orvosi team!
Neveket igaz viccből, de már mi is nézegettünk! :D
A Gréta nagyon szép, tradicionális nevek már egyre ritkábbak :( De nagyon szép szokás :)
Probalok sutyiban visszaolvasgatni, csak mindenki itt somfordal mogottem, igy keptelenseg! No, talan majd este :)!
Nagyon szep napot mindannyiotoknak!!!
ÁMEN DRÁGA ÚGY LEGYEN
szombaton én is megyek uh.-ra és ha minden rendben lesz akkor kicsit én is megnyugszom..persze továbbra is csak óvatosan de akkor már biztosabb leszek!!!!
Szivbol koszonom lanyok!!! Most olyan erosnek erzem magam!
Nagyon szeretnem, ha mindannyian ilyen boldogok lennenk mostantol kezdve! :DDD
Szia Pancs82!
Nagyon örülök,azaz szerintem mindenki örül a jó hírnek,de nagyon vigyázz magatokra.
szegénykém...olyan mindenki ismer mindenit van nálatok????
5 éve ismerem és 3 éve vagyunk házasok...
debrecenben fogok szülni de hogy melyik korházban még nem tudom...nagyon sok a kérdés még az életemben..én most olyan időszakon megyek át hogy nem akarok nagyon előre gondolkozni mert sajnos már egy kisbabámat elvesztettem....
szóval kicsit óvatos vagyok:-)
de nevek már régóta megvannak..ha fiú akkor lajos az apja után(generációs név) ha kislány akkor gréta de ez még nem 100%...
majd még kiderül:-D
Szia Pancs! Nagyon nagyon gratulálok a jó hírhez és sok-sok boldog percet, napot, évet kívánok a kis családnak! Emellett szeretetet, egészséget, és a lehető legjobbakat!
:)