2010 júniusi babák (beszélgetés)
Szia Naív,
Én is ezt csináltam, amikor ágynyugalomra voltam ítélve. :)
Amikor a Férjem 2. napja sült húst hozott be ebédre, azt mondtam ennyi... Kimentem főzni, onnantól kezdve szépen lassan visszaállt minden a vérezgetés előtti időszakra....
Tudod nem tettük/tesszük helyesen, sokat kockáztatunk... :(
Jó reggelt Csajok!
Vagyis már szép napot....
Köszönjük a gratulákat!
Én komolyan megőrültem volna, ha az mondja a doki ikrek....
A társaságunkba lévő ikrek fejlődését, nevelését végig látom, egy idősek a gyermekeimmel, és hát az nem semmi, amikor a kettő egyszerre csinálja a ramazurit. :(
Én szülés előtt nagyon szerettem volna, ha ikreim lesznek, mert akkor egy szüléssel megoldom a két gyereket, de látom nem könnyű ikreket nevelni...
Vagy olyan családba jó, ahol van kéznél mindig nagyszülő, unokaterstvér, nagybácsi-nagynéni, ha nincs az ember lánya belebolondul!!!
Amina!
Hát, nem könnyű ezzel együtt élni, de mióta együtt vagyok a férjemmel, sokkal könnyebb, ő sokat segít. Régen szedtem gyógyszert, de amikor egy időre leállított róla az orvos, akkor rászoktam a fájdalomcsillapítóra, úgyhogy azóta nem szedek semmit.
Oszibarack, úgy irigyellek, hogy te is voltál már orvosnál, örülök, hogyminden rendben veletek!
Register, hihetetlen a történetetek, kívánom, hogy minden rendben legyen veletek!!
Bibócska, én szorítok!!:-)
Ma érkezik haza a férjem!!!(3hete ment el) és képzeljétek, nem tudok fellépni arra a receptes oldalra, ahonnan főzni szoktam, és ahonnan kinéztem a recepteket, amiket el akarok készíteni.. :-S még próbálkozom..
Jaj, én azt hittem nem várnak vele egy hétig. Engem azonnal megműtöttek amikor kiderült,h nincs szívhangja a babámnak.
De akkor már értem.
Az orvosok is tévednek! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
jó reggelt kismamik:-)
üdvözlet az új kismaminknak és gratula hogy minden rendben legyen a továbiakban is...
barack akkor most már tessék elfogadni a kész tényt:-)
örülök hogy minden rendben van...simi a picinek...
mi meg ma megyünk tessenek nekünk drukkolni hogy a mi kismanónkkal is minden rendben legyen....
cupp mindenkinek...
Jó reggelt Mindenkinek!
Reigister
Gratulálok!!!
Hát ezt jól benézték a dokik,Hál'Istennek,hogy nem csinálták meg a műtétet!Olyan jó,hogy lehet olyan történetet is hallani,ami végül jól végződik!!!:)Csak nem értem,hogy előtte,hogy nem hallották a kicsi szívverését?!:(
Öszibarack
Gratulálok Neked is,remélem minden rendben lesz!!!!
De jó is már Nektek!:)
Mikor fogunk mi ott tartani...(remélem nemsoká)
És nem ikrek???:D:D:D
Nem hallgatta meg a doki, és nem mondott semmit, csak tarkóredőt nézett, meg hogy bent van-e a méhemben illetve iker vagy sem...
Mondtam is neki, még csak az kellene, hogy ikrek legyenek.... 3 gyerek nekem már sok!
Ráadásul a baráti körben vannak ikrek, hát nem könnyű a lány dolga, nem irigyelem...
Sziasztok,
Ma du. voltam UH-n, 17 mm-es a "gyerkőc", most már kész tény! Idáig csak gondolat mára valóság lett...
Szia! Gratulálok! :)
Egy kicsit homályos a történeted. A missed ab. eddig úg tudtam másnéven abortusz. Azzal a különbséggel,hogy nem élő magzatokat kaparnak ki. Hanem vetélés után missed abbal fejezik be a terhességet.
Köszönöm Mindenkinek!Hát remélem minden rendben lesz.Bár néha kicsit vérezgetek.:(
Geooo!Nem tudtam mi az a betegség,amit írtál.De utána olvastam.A Te betegséged sem semmi!Szedsz gyógyszert?Nagyon sajnálom!
Régóta vagy beteg?
Jaj, nagyon nehéz lehetett neked. :( Nekem már nem élt a babám de végig sírtam az egészet. Arra keltem altatás után ,hogy folynak a könyeim. A férjem nélkül nem bírtam volna végig csinálni.
Az biztos,hogy egy ilyen tragédiát soha nem lehet elfelejteni,de tovább kell lépni!
És most van is miért! Azért a csöpségért ami a pocakodban növekszik!
gondolom hogy nem könnyű egy ilyen dologgal együtt élni....
megértelek bár nem mentem át azon amin te de én is átéltem a babám elvesztését nehéz dolog...
egyhület a seb de sosem gyógyul....
Sziaszok Lányok,
Igen, minden kornak meg van a szépsége....
Nekem csak annyi, hogy a médiákon keresztül nem kellene riogatni a kismamákat, hogy a terhesség olyan, mint a betegség, szülés utániról a csecsemőgondozásról már nem is beszélek....
Cseszegetjük szerencsétlen csecsemőt mindenféle szoptatási, öltöztetési egyéb dolgokkal, holott Ő csak szopizni meg aludni szeretne...
igen nekik máshoz nekünk meg megint máshoz kell alkalmazkodnunk....
változik a világ és nem éppen jó fele persze az orvos tudomány javul ez valóban jó is de akár lehet rosszabb is mert valóban több félelmre is ad okot...
no de mindegy ebben kell élnünk és megpróbálni a legjobbat kihozni....
jaj naiv sajnálom...nem lehetett könnyű neked.de most megint kismama vagy és ez jó...
Sziasztok!
Igen, nagyon más világ volt. Főleg nagyanyáink idején. Ők kint kapáltak terhesen és a szalmaközt szültek hazafelé a mezőről.
Meg szerintem az ételek a levegő is felelős ezért a sok meddőségért ill. vetélésért.
Hiába próbálunk egészségesen zöldséget, gyümölcsöt enni. Tele vannak permettel meg ki tudja mivel.
Igen volt szeptember 3-án volt egy éve!!Nem volt más választásom a szüleim nyiltan megmondták,h ha megtartom kitagadnak az apuka pedig Kecskeméti volt és amikor megtudta,h terhes vagyok akkor lelépet!!
Keresetem anyaotthont de itt szerbiába borzadáj az anyaotthon,máshol pedig nem fogadtak volna be mert nem oda tartozom!!
Hát igen. Anyáink is megszültek minket, nade azért korábban sokkal több nő halt meg a terhesség alatt, szülés közben, és a gyermekágyban is. Ahogy fejlődik a technika, úgy lesz egyre több a vizsgálat, mert egyre több mindent ki tudnak mutatni. ez egy részben jó, de rossz is, az embernek több minden miatt kell izgulnia. na meg mostanában a környezeti tényezők, a vegyszerezett gyümölcsök-zöldségek, ilyen bio kaja, olyan bio kaja, na hát ezek is befolyásolják a terhességet, a babákat. Sajnos ez van. gyorsul a világ. Mi meg alig birunk lépést tartani :-)
Amina, te is voltál már UH-on? de jóóó!!! gratulálok!!
És tényleg ne aggódj a pánikbetegséged miatt, én borderline vagyok, mielőtt a baba összejött volna, ismét elkezdtem járni kezelésre, de aztán most itt a pici, és egyáltalán nem aggódom, hogy bármi gond is lesz. :-)
légy pozitív :-)
Ancsi, mi napra pontosan együtt megyünk előre a babavárásban :-)
Bibócska egyet értek a retro-kor gondolkodásmódoddal :-)
viszont azt hozzátenném, hogy nagyanyáinknak is ugyanolyan sresszes volt az életük. Mindent arányosan kell nézni. Nekik akkor az, hogy a férjük megcsalja, vagy iszik, vagy eljátssza a család pénzét, vagy bármi más egyenes arányban van a mi mai gondjainkkal: hitel, stb.
Mindenkinek szép napot!
A férjem 3 hét után holnap este jön haza (8ra megyek érte a reptérre), végre láthatom!!! és még nem is látott "áldott állapotban"! :-)
naiv,
ancsi tanácsa a keksszel szerintem megfontolandó. nem irigyellek, nekem még nem volt komolyabb hányingerem, tegnap este kicsit émelyegtem, ennyi. remélem később sem lesz :-)
hű de korán keltetek kislányok.....
szép napot nektek..
amina örülök a jó híreknek..csak így tovább...
nos a vigyázzunk magunkra meg ne menjünk dolgozni ha kismamák vagyunk...ennek is meg van az oka...
teljesen más világ van már mint anno 20-30 évvel ezelőtt...ha csak azt nézed hogy akkor elég volt ránézni a nőre és terhes is volt ahogy nagyanyáink mondanák..most meg??az lesz a ritka ha term.úton teherbe esik valaki...aztán az életvitel..ők ismerték a stresszt??hát szerintem hírből sem..mi meg mivel küzgödünk lakáshitel,rezsi,melóhelyel járó gondok és még sorolhatnám...
egészségtelen táplákozás stb...nem vagyunk már olyan erősek és gondtalanok mint anyáink és nagyanyáink..tisztelet a kivételnek!!!
Szia!
Neked volt abortuszod?Csak mert olvastam máshol.
Hogy bírtad ki?És ha publikus,miért?
Részvétem neked is!Ez az élet rendje,persze.De Apukám még csak 62 éves volt.:(Még igazán élhetett volna!És amennyit szenvedett.....
Nekem szeptember 15-én volt az utolsó menstruációm.Naptár szerint június 22-re leszek kiírva,de mivel rövidebb a ciklusom,lehet 20-ra.
De teljesen mindegy,majd jön az a pici,amikor Ő érzi.:)
Akkor még az is lehet,hogy egyszerre fogunk szülni.:)
Fiam percre pontosan született.:)