2010 júniusi babák (beszélgetés)
Jó reggelt!
Nekem az orvos javasolta a femibiont, de akkor már szedtem az elevitet. Kérdeztem,hogy mi legyen. Azt mondta, szedhetem mind a kettőt.
A 12hétig fogom is. Aztán ha minden rendben lesz, szerintem csak az egyiket fogom.
Nekem 1x2 ultrogestant kell szednem esténként.
Szep jo reggelt kismamik!
Amina, jobbulast a picinek!
En is Elevitet szedek, egy honappal a pozitiv teszt elott kezdtem el szedni. NEkem semmi bajom tole, sot, hiszem, hogy megved a baciktol is. Elotte egy multitabs nevu vitamint szedtem, ami itt kaphato terheseknek, de mindket vetelesem elott nagyon beteg lettem - nem hiszem, hogy sokat segitett... Most viszont szuper-eros az ellenallokepessegem (kopp-kopp-kopp) :)!
Jó reggelt Mindenkinek!
Hogy vagytok?Mi nem túl jól,kisfiam náthás lett,alig aludt az éjjel.Én meg figyeltem,hogy szuszog e.:(Úgy sajnálom szegénykémet.
Lányok,ti milyen vitamint szedtek?Mert én Elevit-et,de ma abba hagyom,mert fáj a gyomrom,meg hányingerem van tőle.Nem tudom lenyelni,így össze rágom.
Valaki issza a Hipp Natal-t?
Úgy döntöttem,áttérek erre.
Vélemények?
Szia!
Ez az orvostól függ. Magán dokiknál ez nem szokott gond lenni oda nekem is mindig bejött a férjem. Viszont az SZTK-ban (nállunk) ez nem szokás. Mindig kint maradnak az apukák.
Szerintem kérdezd meg a vizsgálaton a dokit,hogy kint ül a férjed, bejöhetne-e ő is.
Drukkolok,hogy minden rendben legyen.
Sziasztok!
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de meg tudná nekem valaki mondani, hogy amikor először megyek orvoshoz és megnézik uh-al, hogy van-e baba, oda bejöhet a párom? Mert ő is nagyon szeretné látni, de nem tudom a doki mit szólna hozzá.
köszönöm remélem igazad lesz....
így teszek pihenek milyen gyogyikat szedtél?
köszönöm lányok nagyon jól esik kedvesek vagytok...
most kicsit már nyugodtabb vagyok mert hiába stresszelek azzal nem teszek jót sem magamnak sem pedig kismanónak...
a helyzet is kezd tisztulni odalenn de nem bízom el magam bármikor újra beindulhat.
igen pihenek és szedem a gyogyikat.
holnap pedig bemegyünk a dokimhoz hogy megmondjam miszitu és tanácsot kérjek...
igen tudom hogy vérömleny ezt a doki elmondta aki megvizsgált elég kedves volt de gondolom látta hogy teljesen be vagyok parázva!!
azt is mondta ez sok terhességnél előfordul bár azt nem hogy hogyan alakul ki.ja és a petezsák alatt van szóval nem túl jó helyen.
aztán vagy felszívódik vagy eltávozik..ezt nem tudni.
Szia!
Nagyon sajnálom!DE,nyugi,minden rendben lesz!!!A haematoma=vérömleny.
Sok nőnek van terhesség alatt,dokid ezt nem magyarázza el?Bár,ez hülye kérdés volt!Ritka az a doki,aki felvilágosít.De jól tetted,hogy bementél,így is kell.
Pihenj,nem lesz semmi baj!
Szia!!
Én csak szoritani tudok,h minden rendben legyen és sok sok pihi!!
sziasztok kismamik remélem mindenki jól van én kevésbé....
az éjjel az ügyeleten kötöttünk ki mert pecsételni kezdtem és persze nagyon beparáztam...
kicsivel minden rendben volt de kiderült hogy a petezsák alatt van egy haematómám és talán emiatt vérzek..a vizsgálat után piros vérzésem volt azóta barnás és ez van még most is...
pihi és nyugalom semmi meló...és várni hogy felszívódik vagy távozik...
de félek hogy baj lesz kismanóval..nem bírnám ki ha őt is elvesziteném....
tudtok valamit a haematómáról?volt esetleg ilyen nektek vagy ismerősötöknek??
Sziasztok!!Hát akkor most én szégyenlem magam mert én 10perce keltem fel :-(!!
Üdv az uj kismaminak!!Hát kicsit felhuztam magam mert ahogy felkapcsoltam a hoxát kaptam egy levelet,h tényleg itthon pressedek és nem tudok semmit csinálni??
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia Pancs!
Mi is korán keltünk.:(Én 4.42-kor,rosszat álmodtam.Utána rögtön kisfiam,követelte a "kakaót".Ő viszont nem alszik vissza,mondjuk én sem tudok.:(
Azóta ébren a család.
Szép napot Mindenkinek!
Gratulalok Draga!!!
Nagyon-nagyon orulok Nektek, csak igy tovabb!!!
Sziasztok Kismamik!
Vegre sikerult vegigszaladnom az utobbi hozzaszolasokon.
Gratula az ujonnan csatlakozottaknak es csak pozitivan elore, Lanyok!
Engem epp kivert az agy, jobban mondva egy hmmm... eleg "forro" alom, ami nem tul kellemes kontrakciokban vegzodott... szerencsere elmultak, de en meg mint az orult rohantam a gep ele utananezni, hogy ez vajh' artalmas-e a picinek. Szerencsere mindenhol azt irjak, hogy ez normalis es tobbnyire nem okoz gondot. (En pedig direkt nem halasztam addig, hogy agggaszto informaciokra leljek :) )
Sziasztok!
Bár úgy látom nincs most itt senki, azt hiszem én is csatlakoznék hozzátok. Bár még nem voltam dokinál, úgy tűnik bébink lesz júniusban. : )
helló kismamik....
minden ok kismanó jól van 1.6 cm hosszú és most már mi is láttuk dobogni a szívét...
csodás érzés volt!!
naiv egy pici mozgás nem hiszem hogy ártana csak ne cipekedj...