2010 júniusi babák (beszélgetés)
Nagyon klassz a Honvéd kórház,ott is voltam gyakorlaton,ügyesen el lehet tévedni :)
Jól felszerelt kórház az biztos,ott is fogsz szülni?
Graulálok,hogy újra kisfiús anya leszel!
Meg az eredmény miatt is :)
Sziasztok!
Megvolt a cukorterhelés,de ha előre tudta volna,hogy ez lesz nem parázok,nem volt gáz a cukros víz sem,meg a vért is jól vették le :)
Szóval most megúsztam,egy darabig,holnap eredmény.
Szóval nem pesti vagyok,ma kaptam februárra a szemészetre időpontot,mindkét szemem -6 felett van,de azt majd a doktornő eldönti,csak jól döntsön :)
Szia!
Jaj de jó! Gratulálok és üdv a klubban! (mármint a 2 fiúgyermekesekében):)
No most meg megyek széttenni a lábam... :)
Jó pocaknövelgetést! :)
Majd jövögetek... :)
Na, nekem vicces lenne, ha az afp-m rossz... Még nem tudom, 2 hét mire meglesz...
Állítólag eltörlik az afp-t, mert nem ad rendes eredményt!
Pont erre gondoltam, hogy ne kezdj el féllábon állni:) Tesómból kiindulva....30, és anyuka ébreszti reggel...:) Bár el van kényeztetve. Imádom, de el van:)
Egészséges, szép babánk lesz, és kész:)
Persze ettől még koránt sincs vége, tegnap az UH-n közölte a doki, hogy attól még, hogy a genetikai vizsgálat ok, attól még lehet fejlődési rendellenesség pl a szívet csak 20-30%-ban tudják szűrni...
Hát köszi!!!
Jajj, de jó!!!:)) Gratulálok!!! Ugye megmondtuk!!:))
2 fiú??, Hmmm... hát nem lesz egyszerű, az biztos... a nővéremnek is két fia van... és a sógornőméknek is... Pasiuralom lesz otthon, az biztos! De legalább el leszel kényeztetve... majd... egyszer...:))
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Túl vagyok!
Minden rendben, és fityegős.... :)
szerintem sem tart sokáig... majd szorítunk Neked is! Azért vagyunk, nem?!:))))
Na megyek Csajok, csinálok már végre valamit itthon is, mert kb. 5 napja vasalni akarok, de nem bírom rávenni magam... most muszáj neki kezdenem!:) Olyan lusta vagyok állandóan! Pedig már nincs is hányingerem mostanában... Meg megint reggel is sokáig alszok, pedig olyan korán fel voltam mióta babát várok... Őszibarack, írjál rögtön! Itt leszünk!:)