2010 júniusi babák (beszélgetés)
Hipp natal, bio és nagyon finom gyümölcsös, csak kalcium nincs benne. 1000 ft, patika, dm, rossmann.
Sziasztok!
Voltam ma kismama jógán! Nagyon szuper volt! A relaxáció alatt, majdnem elaludtam a végén. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szia!
Nekem nincs... még...:) Meg csíkom sincs a pocimon, pedig azt olvastam ilyenkor már szokott.
Figyeljetek Kismamik! Ti szedtek még valamilyen vitamint?? Mert én a Gravidát szedtem vagy három hétig, de szerintem attól voltam nagyon rosszul és fájt a fejem is... már kb. 3 hete nem szedek semmit! És persze próbálok gyümölcsözni, de hát az még sem olyan, és eléggé lelkifurdim van, hogy nem szedek valamit! Szerintetek nem lesz gond???
Szia!
Egy pár nappal hamarabb, igen..:) Most vagy két három napja érzek olyasmit mintha néha megbökne.. meg ha apa simizi a pocim, akkor ott bugyborékol, ahol a keze van... Hááát, nem tudom hogy ez már Ő, nem vagyok benne egész biztos... De remélem! Már jó lenne tudni, hogy minden rendben van! Messze még az Uh!
Szép estét! Neketek van a melleteken barna folt? Olyan mintha megszakadt volna a bőr.
Szerintem is függ a baba mérete tőlunk, lásd. Rubint Répa, aki alig hízott a terhesség alatt, és 3kg alatt volt a baba is, nem követendő példa, persze a másik véglet sem jó....
Eddig én még nem híztam, sajnos, mert mindig fáj a hasam vmitől, szóval diétázom és barna rizst eszem gyümivel, sajttal, zöldséggel, néha husit, de utána szenvedek is...
Gátmetszéssel?
Nagyon fájt maga a szülés?
Milyen érzés volt az egész?
Bocsánat,nagyon kíváncsi vagyok :)
Végülis megvagyok vele,csak mivel nagyobb vagyok esetleg a baba is nagyobb lesz. De hát majdcsak kibújik. :)
Szerintem egyátalán nem sok a 80 kiló!
Jó mondjuk ha Te nem érzed jól magad akkor megértem!
Lehet, akkor most tényleg nagyobb lesz, most vagyok 80 kiló! Danival ennyi idős terhesen meg 68,5 kiló voltam. :(
Hát akkor nagyon szép méretekkel született :)
Különben lehet összefüggés abban,hogy a szülő milyen,és akkor a gyerek is olyan lesz,na ezt jól megfogalmaztam....
Hát nem tudom, Dani 3 kilóval, 53 cm-rel született, nem bánnám, ha ez a baba is hasonló "paraméterekkel" jönne világra. Mégiscsak könnyebben kibújuk, mint egy 4 kilós... :)
Akkor jó nagy Babó lesz :)
Köszi, az még a 12 hetes, most már nem fér rá a képernyőre az egész baba!Már ülőmagasságot sem néztek, pedig arra is kíváncsi lettem volna. :(
Most néztem,szép nagyon az ultrahangos képed :)
Kérdeztem tőle,de nem az a internet elé ülős fajta...
aha, akkor tényleg jól sikerült. Ő is júniusra várja az ikreket? Nem jön hozzánk fórumozni? Ikres kismamánk eddig még nincsen. :)
Nekem nincs barna csíkom, nem mindenkinek lesz, Daninál sem volt. Mondjuk nem is hiányzott. :)
Azok szerencsére :)
Drukkolok nekik nagyon mert régóta próbálkoztak,vetélése is volt több,meg nem is olyan nagyon fiatal már...úgyhogy most bepótolták az időt :)
Vékony testalkatú vagy?
Én nem,és nekem már van csíkom,ráadásul azthittem,hogy mivel a Babó előtt is volt egy kis pocim,hogy később fogom érezni a "nagy" zsírréteg alatt :)
Szegény! Az nem semmi, hogy eddig nem látták a másik babát, én sem reagáltam volna azt hiszem másként. De remélem most mindkét picurt alaposan leellenőrizték és minden rendben lesz, mindketten (azaz anyával együtt mindhárman) egészségesek.
Nem tudom hogy bújt el,de annyira megijedt,hogy sírógörcsöt kapott,mert eddig nem hallottak szívhangot a másiknak....
Szia!
Én találtam a kínai naptárat, aztán nálunk meg is dőlt. Lányt jósolt, aztán szép kis kukija nőtt. :) Ne add fel én is fiúban tudtam csak gondolkodni! Hátha... :D
Én használtam sima és elektromos mellszívót is. Nekem a sima százszor jobban bevált. Aztán fokozatosan megtanultam kézzel fejni és sokkal, de sokkal könnyebb volt így az egész művelet. Nem beszélve arról, hogy gyorsabb is. Szóval én azt mondom: kézi fejés.
Nem feltétlen kell emlektromos, bár kényelmesebb az biztos, de aki kézzel is le tudja fejni- én bizti nem- meg van vákuumos kézi is. Hát igen, jó nagy üzlet ez vkiknek.... több milliót el lehet költeni hülyeségekre, a kedvencem a kutacsvédő, szegény gyerekek...
Nézem ezt a kinai naptárt,hát nem tudom,hogy nézzem. Lombikos vok,szeptember 22 tették be a picurt,de 23-án töltöttem a 27-et,ha 26-al nézem lány,ha 27-el akkor fiú. A bébim fagyi baba,2007 májusában fogant,ha azt nézem akkor is lányt mutat,na majd jhéten kiderül!
További ajánlott fórumok: