2010 júniusi babák (beszélgetés)
Sziasztok Mamik,
Estyty, nem érzel olyan pillangó verdesést a pocidban? :)
Na, mi történt? voltál most vizsgálaton? Vagy hogy derült ki? És mennyi idős vagy?
A táblázatba bármikor bekerülhetsz attól hogy még nem tudod a nemét, vagy a nevét...:))))
Maradj velünk!:)
Sziasztok Csajok!
Én igen csak le vagyok maradva.:( Meg a doki is elszámolta(még korábban) a terhességem korát,úgyhogy valószínű júliusi babánk lesz. Azért, ha nem gond dumcsiznék veletek tovább. Ti már ismeritek nyügeimet, bajaimat és persze én is folyamatosan figyelem, mi van veletek.
ikocsis78: Azért, ha a sor rámkerül enegem is felveszel a táblázatba?
Lanyok megjottunk, koszonom szepen a sok sok drukkot, annyira aranyosak vagytok, :))) egeszsegesnek nez ki a babo, megvan mindene, szervei ok-nak neznek ki, de nagyon kaka a minosege az uh-nak, a kepeken nem latszik semmi, de a lenyeg minden ok, nagyon mozgott, de ahogyan ramtette a gepet, rogton premier planba ott viritott a kukkos, rogton felvisitottam, jaaaaj kuki, :D parom nagyon boldog mert ez volt az alma!!! Jaj osszevissza beszelek, :) puszi mindenkinek es szoritok nagyon Evi!!!!!!!!!!
Ja valszeg Benjamin lesz. :)
Mi a gond a pajzsmirigyedel?
Szorítunk persze, nem lesz semmi gond:)
És Zsanimami Neked is!
sziaszok Kismamik!
Olasgatom,örülök hogy mindenki jól van.
Én ma vagyok 18+3 hetes,és én sajnos nem érzem még hogy mozog.Szerdán voltam genetikai uh,azt mondták minden jó,de már aggódom hogy nem érzem még.Van itthol egy szívhang mérőm,azon a kis szivét hallom,de a mozgást nem érzem.
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
zsani drukkolok!!!
Hála az égnek jó lett az afp,meg a cukorterhelés eredménye is.Taliztam a dokimmal is a kórházban,tök rendes volt,jól elbeszélgettünk :)
Az én Babóm Karácsony óta mozog,január óta nagyon erősen,főleg este rugdosodik,főleg ha az apja beszél neki,vagy hallja a hangját :)
Nálatok milyen idő van?Nálunk nagyon csúszik,amíg beértünk a városba 3 felborult kocsit is láttam,jaj én úgy sírtam :(
:)
Mind gondolunk rád!:)
Csak nyugi,biztos minden rendben lesz!
Várjuk a beszámolót.:):):)
Lanyok, eljott vegre az en idom is!!! 13:15-re megyek genetikai ultrahangra, ami itt Norvegiaban az egyetlen egy uh, igaz nekem mar voltak korabban is a verezgetesek miatt, de akkor a babat nem vizsgaltuk, csak meggyozodtunk rola el e.
Most jon velem parom is, kiderul epek e a szervecskei es nincs e valamilyen betegsegre utalo jel, remelem felfedi a laba kozt meglapulo kukit vagy nunit is. :)
Nagyon izgulok, szoritsatok nekem, ahogy csendben mindig en szoritok nektek!!!
Puszi :)
Majd utana irok!!!
jaaa
hát akkor megszoktad!!! :-)))))))))))))
igen, ha kész a sérvműtét, utána kell hívnom, pár nappal, azt mondta, nem nagy baj, ha 22. hétig van valamikor megnézve, legalább jobban látja.
szerintem fogod te is érezni biztos nemsokára, és nagyon jó lesz:)
Köszi nektek. Nem tudom, mikor kell menni, kedden megyek méhszájvizsgálatra, akkor kiderül, meddig kell még várni, hogy talán megmutassa magát. De szerintem 28 héten van új UH.
Amúgy egyre többet és erősebben mozog a kislurkónk.
Nézek, csak nem látok.:)Én is mennyit kerestem ezt a táblázatot!
Bár még engem nem érint, azért bekukkantottam!
A táblázatban szereplőknek GRATULA!!!!!!!!