2010 júniusi babák (beszélgetés)
Köszönöm!!!
Nem tudjátok esetleg mekkora az a dioptria ami felett császároznak?Nekem mindenki mást mond.
Tényleg kis kukis :)
Édes nagyon,gratulálok!!!
102 kg vagyok :(
Sajnos ilyen az alkatom,nem látszom annyinak koránt sem annyinak,csak nem tudom :(
Igen a doki kicsit nagyon rám figyelős,amit ebben a esetben hátrányként fogom fel!
Ne félj!
Nem lesz semmi gond!
Mit jelent az,hogy túlsúlyos?A doki szerint?
A doki úgy döntött,hogy kell egy most is :(
Meg februárban is...idegesítő
Szerinte azért,mert túlsúlyos vagyok....
De jó nektek,hogy már tudjátok! :)
Én most nagyon félek,leírhatatlanul :(
Holnap cukorterhelés....nagyon félek!!!
Gratulálok!!!!
Mi is voltunk 4D az első fiammal.Ő az arcát egyáltalán nem mutatta,csak a kuki látszott.:)
De erről van képünk is.Majd holnap felteszem.Totál látszik.:)
Szerintem most is kukisom van.:)
Még egyszer gratulálok!!!!!
Igen Most már 100%.Fejes Bence László.
A Lászlót azért kapja,mivel a férjem dédnagyapja már László volt.A nagyapja szintén,apósom is és a férjem is László.Szeretnénk ha tovább vinné a László nevet.
Sziasztok!
Óóó, de jó! Azért jól megnyugtattatok... Ismét!!:)) Kösz mindenkinek a vitaminokról a hasznos tippeket! Nekem ez a Hipp Bio téma tetszik a legjobban, én is néztem már újságban.. csak még nem jutottam el addig hogy vegyek is, de most már azon leszek! MErt nekem is csak a narancs megy kicsavarva, meg néha a kiwi, azon kívül nem igazán sok minden... semmi nem esik jól! Kb. 1 hete már nem hánytam, de csak azért mert rájöttem hogy mi marad meg bennem... pirítós, meg vajaskifli... kb. ez a tuti! Ezen kívűl a többi elég nehezen...:(( Na de más is van így úgy látom, majd csak lesz valami! De ennek ellenére 3kg már híztam, csak azt nem tudom, hogy hogy!:)))
Szia!
Neked is Boldog Új Évet!
Gratulálok a Pocaklakóhoz!!!
Szia!
Gratulálok a kisfiadhoz!!!
Sziasztok Kismamák és Pocaklakók!
Boldog Új Esztendöt mindenkinek!
Én még nem irtam a fórumba,de egy ideje regisztráltam,és figyelek.:D
Én Junius 30.ra vagyok kiirva az én kis babómmal.
Szeretném megkérdezni van e itt valaki Kanadából?
Tud e ott jó orvost,mienek a körülmények?
Elöre is köszönöm!
További szép napot!!!
Sziasztok lányok.
Voltam 4DD-s ultrahangon.Hatalma élmény volt.Egészséges a baba és mindee megvan.
FIAM lesz.100%Hihetetlen,láttuk töbször a pöcörőt is.Éppen álldogált neki.hihihi
Vicceltünk is a dokival,hogy tiszta apja.
Még elég csontos a kisfiam,de nekem így is a leszebb pasi.Ha fel tudom rakni a gépre a filmet,ide is felrakom,vagy képeket.Kinagyítva kaptam fotót a pöpösről.Olyan boog vagyok,illetve vagyunk.
Ez norveg gyartmany, csak siman omega 3 a neve, meg van valami markaja de otthon tuti nincs... De az enyem ilyen zseles kapszula, le kell nyelni vizzel, abszolut nincs semmi ize. Kanalas formaban nem tudnam megenni az borzalmaaas. :)
Szerintem van a gyogyszertarokban otthon is!
Talatam is a neten, van beres meg sok mas fajta.
Jo draga sajnos.... :S
Szia!
Nekem azt tanácsolta az orvos,hogy gyógyszertári halolajat szedjek,vettem is még az elején,de mindenképpen magyar gyártmányt vegyek,mert csak az megbízható,3000 valamennyi volt,és 100 db van benne.