2010 júniusi babák (beszélgetés)
Ideges is volta,meg a kisfiam is rosszul aludt.Végül az én helyemet választotta.Én meg nem tudtam vissza aludni.:(
Nálunk még aznap kész az eredmény,csak azt mondta a csaj,hogy inkább ma menjek,az a tuti.
Voltam is,most jöttünk haza.Hál'Istennek jó lett,1,36 MOM.
Első terhességemnél nekem is azt mondták,1-2 hét.Erre mentem aznap mikor levették délután a leletér,mert mást is néztek.És kiadták az AFP eredményt is.
Akkor kérdeztem,hogy ez az,mert azt mondták legalább 1 hét.És az volt.:)
szia, azt mondta a doki, hogy annyira sajtkukac, (ami egyénként szerinte jó jel) hogy nem látja rendesen:) Fél percre nem maradt nyugodtan, forgolódott, úszkált, hadonászott:)Talán legközelebb a százalékon még erősít egy kicsit:) Óvatos is a közlendőiben...
én már elég jól érzem,pedig még csak a 15. héten vagyok,de azt mondta a védönö,hogy azért,mert ez már a negyedik terhességem,és minden elöbb történik!Csak az az érdekes,ha odateszem a kezem,ahol elötte éreztem,vagy az apucija,hogy ö sem maradjon ki,azonnal abbahagyja!Remélem azért hamarosan ök is megérezhetik!
sziasztok!
nekem akkor volt gyanús roszulalvás amikor elkezdtem érezni a mocorgást és nem tudtam mi lehet az ami fura és más és nem alszok
estyty nem lehet hogy veled is ez van :-)))
Jajj, dehogynem szeret!!:)) Én is mindig beszélek hozzá, hogy ha azt akarja, hogy ne idegeskedjek, és hogy megnyugodjak, akkor csináljon valamit, hogy érezzem...:))) De nem igazán hatásos!:)))
Idegeskedtél az eredményen, azért nem aludtál?? Én mostanában ismét gyanúsan jobban alszok... TEgnap voltál AFP-n, és ma tudod is az eredményt? Nekem azt mondták védőnőnek küldik, kb. 2 hét...
Én is folyamatosan a mozgást figyelem, de... nem igazán érzem... néha olyan, mintha... de még nem az igazi! De még korán van, nem?! Te már érzel valamit?
Szép jó reggelt!
Jajj, de jó! Egész este azon gondolkoztam, hogy vajon mit mondtak Neked, de már nem kapcsoltam be a gépet...:)) Miért csak 60%? Nem igazán mutogatta magát? Én még mindig nem tudom hogy elmenjek-e ma, végülis 17óráig van időm eldönteni...:)
Jó reggelt!!Én is alig érzem vagyis nagyobb mozgásra számitottam!!Már sokszor ugy gondolom,h nem is szeret a manóm és ezért nem mozog hagy idegeskedjek!!Az előbb éreztem olyant mintha lazán nyomot volna valami belülröl meg tegnap este kicsit de épp hogy éreztem!!
Jobb reggelt Mindenkinek!
Mi sajnos 1 óra óta nem alszunk.:(
Mi is tegnap voltunk AFP-n.Már nagyon izgulok,hogy mi az eredmény.De ma megtudjuk.
Láttam többen is voltunk tegnap.Nektek is jó eredményt kívánok!
Meg azoknak is,akik még eztán mennek.Bár talán mi vagyunk a sereghajtók.:)
Babamozgással,hogy álltok?
Mi nem jól.:(
Oh Anyám, és a szemem ki nem szúrta volna.... :(
Nagyon köszike! :)
Te már túlvagy rajta?Vagy ezután lesz?Ha igen,feltétlen írd meg,hogy mi volt!Még mindig hezitálok!Ja a magzatvízvételröl beszélek!
Szia!Szokás szerint nem mondták,hogy mikor kell mennem legközelebb,azt hiszem rámenösebbnek kell egy kicsit lennem!
Sziasztok lányok! Na,már van 2 pecsétem a kiskönyvbe.Kielemezték az afp-et,hál istennek negatív minden,azt irták a papirra: a tripla teszt eredménye alapján várhatóan 3923 hasonló adatokkal rendelkező terhes nő közül egynél fordul elő 21-triszómia és 3922 esetben normál terhesség.Hál istennek az utóbbiba estem,már csak a genetikai uh-nak kell jó lenni,az jhét csütörtök. Valaki közületek volt már ebben a boltban Pesten:
[link]
szia, számolj fel négy sort, ha ezt elolvastad, és ott lesz:)
sziasztok:)
Voltam UH-n,60% kislány. Fiút vártam, de örülök neki mégis. Lehet, hogy már áthangolt a kínai naptár oldalatok időben:) Kösz:) Elég nagy, jól néz ki:)
Én nagyon hülye vagok, hol lehet megnézni a táblázatot, amiben benne vagyunk?
:)) Nekünk meg 2-2 fiú unoka van a családban... muszáj lányt hazahoznunk...:)))De amúgy igen, tényleg mindegy!:)
Én meg a táblázat alapján nem tudom eldönteni, mert szept. 14én volt meg utoljára... ez alapján kb. szept. 28-okt.5 között voltam középidős... ha akkor sikerült...:)) Szeptemberben kisfiú... októbertől kislányt...:)) Na akkor most???:)))
De jó Neked! Gratulálok!!:)) MAjd legközelebb...:)) Mikor kell menni?? Addig is meglepetés!:)
Nem hiszem, Te pesti vagy...:)) Én meg 160 kmrel keletebbre...:)) Évi már írta hogy kinek kell írni.. meg kell írni neki a szülés várható idejét, kórházat, orvost, ha akarod, ha tudod a baba nemét, és nevét..:)))
Szia, ez egy nagyon jó hír, gratulálok. Ha a jelek között lenne kukac, most küldenék Neked egyet:)Erősítésnek...:)
szia, ikocsis készíti a táblázatot, ha írsz Neki beír a táblázatba, mert egy rendes lány:)
Kisfiút éreztem, nagyon. Még a versenygumik szaga is tetszett (autó). De mikor itt a lányok foglalkoztak ezzel a kínai naptárral, leellenőriztem mindenkinél, a négygyerekes barátnőmmel, és mindenki kijött, hogy fiú vagy lány. Ekkor kijött Nekem is, hogy lány. Így most programozom át az agyam:) Kékből rózsaszínbe:) Megy:) Most értem már a "mindegy csak egészséges legyen" közhelynek tartott mondást...
17. hetet töltöttem szerdán. Hogy lehet bekerülni a táblázatba nem tudom. Lehet, hogy találkoztunk reggel?
Sziasztok kismamik!
Most értem haza 18 hetes UH-ról. Minden oké, az AFP is jó, kaptam képet is, de nem mutatta, hogy van-e kukaca, vagy nincs. Sajnos...
Komolyan legyintett az orvosod?
Nekem 3 doki is azt mondta irány hasszuri! :(
Irigy vagyok! :)
:)))És ezután már mindig lesz is... Most azt mondom, hogy ha már rendesen mocorog, már majd biztos nem... utána majd az lesz a baj, ha nem érzem... aztán a szülés... aztán... stb. stb.:))))
Akkor majd írjál este, hogy mi volt, és mit mondtak a nagy uh-ról?! Kíváncsi vagyok hogy mi lesz, Te fiút érzel, ugye?! Én kislányt!:) Majd meglátjuk!
Ez a titkos vágyam, hogy tudjam ezt is:) meg csak úgy látni is jó:) 18. héten van a nagy UH, ahogy a védőnő emlegeti, de akkor leszek sérvműtve, úgyhogy ezt most nem tudom. Ma kérdezem meg ezt is, mi lesz így velünk.
És ez volt az én határidőm is, amikor majd lenyugszom:) A 12. heti UH, de van új para a nap alatt:)
Óóó, de jó Neked! Akkor már este Te is megmondod nekünk, hogy mi van a pociban??:)))ÉS utána mikor kell menned?? Hány hetesen? Én meg akkor holnapig meggondolom!:))Szerintem mindenki így van ezzel, hogy mindenért izgul! De hát természetes! Csak egy új Életről van szó, akiért mi vagyunk a felelősek!:)))
Nem csodálom én ezt:) Egyébként ha ennyire izgulsz, ne bírd ki azt két hetet, szerintem. Nekem annyira kell ez az UH havonta....ugyanígy voltam, épp pár napja nézegettem a hasam, hogy megvan még ez a gyerek!? Ezzel megyek én is a hímnemű agyára:)Épp ma megyek UH-ra.
További ajánlott fórumok: