2010 júniusi babák (beszélgetés)
Szia!
Mikorra várható a baba, hányadik gyerek, kórház, orvos, ha van már, akkor a neve. De minden adat változtatató bármikor később is. :)
Úgy látom jókor jöttem, már fent is van.
Szívesen, ilyeneket öröm rögzíteni. :)
Sziasztok Csajok!
Ma nagyon pörgősek voltatok. :)
Mese28 Gratulálok a 3. babához és jó babavárást! Várom az adataitokat. :)
Kralim, naná, hogy maradj velünk! És a táblázatban szeretném, ha mindenki felkerülne aki velünk tart, nem számít, hogy esetleg másik hónapba csúszik át. A baba amúgyis majd eldönti, én meg a június elejei időponttal akár még májusban is megszülhetek. :) Bár Danival is indítani kellett (kétszer is 2 nap eltéréssel), olyan jól érezte magát odabent. :)
Tényeg, mennyi fiú lesz!
000Évi000 csak Szonját hagytam bent a táblázatban kérésednek megfelelően, de azért a Milán nevet ne feledjétek, hátha a 40% jön be mégis. :) És köszi, hogy ilyen jó véleménnyel vagy rólam.:)
mojocska írd meg nyugodtan az adatokat, legyen csak fent mindenki minél hamarabb, minél több baba van, annál jobb. :)
estyty gratulálok a kisfiúhoz! Felvihetem a táblába vagy inkább még várjunk a genetikai uh-ig? Az árak meg nagyon-nagyon korrektek a 4D-s ultrahangért! Bárcsak itt is lenne ilyen lehetőség, könnyebb lenne rábeszélnem a páromat. Egy kicsit sokallja, de bízom benne, hogy azért majd sikerül rábeszélnem.
Ancsy2582 de jó nektek, nálunk 15 perc 4D uh 12000 Ft, 2 képet adnak + dvd felvételt+ később 3 fotót internetről lehet letölteni. Azért a 45 perc csudajó lehet, az tényleg igazi babamozi! :)
Berni1212 gratulálok, az értékek jók!
zsanimami Gratula a kis fütyishez! Ugye milyen egyértelműen látható? :DDD
Timec08 ne aggódj, van aki csak a 20. hét után érzi meg, mert ha befele van fordulva, akkor nehezebben érezhető! A lényeg, hogy minden rendben van és tök jó lehet, hogy a szívhangját hallgathatod! :)
És képzeljétek, a mai napom jól kezdődött, megérkezett a számlámra a táppénzem! (mármint az október 27-november végéig terjedő időszaki) :D
Bocs, ha valaki kimaradt, de olyan sokat írtatok, hogy alig győztem visszaolvasni.:)
Jo estet mindenkinek!
Ikocsis ha jossz erre majd akkor beirhatod a tablazatba, hogy 2010.06.14 a kiiras idopontja, kisfiu es Benjamin! :)
Koszonom szepen!!
Na hello Lányok! Itt vagyok, megjöttünk...:) Minden rendben volt, bár képzeljétek, elég furcsán indult! Bementünk a dokihoz, kérdezte , hogy hol tartunk, mondtam, hogy 16 hét, erre ő: Hát akkor most nem kell uh, majd csak 18-20 hét között... Mondtam, tudom, de szeretnénk megnézni, hogy minden rendben van-e?! Hát jó, jó, de ezt nem a szabadna, meg stb...Nem igazán értettük... De annyira aranyos volt utána, hogy kb. 8 percig uh-zott, felvette dvd.re is, rakott bele egy csomó 4D képet is úgy hogy nem kértük, csak hogy lássuk az arcát...:))))) De olyan kis szégyenlős volt a szentem!:)) Háttal volt végig, és még a kezével is eltakarta az arcát... meg a kukiját!:))) Mert hogy az is van neki!!:))) Úgyhogy rosszul éreztem, nem lány... Gondolkozhatunk új neven!:))) De nem igazán nézett most olyanokat hogy gyomor meg stb. , csak nagyjából a méreteket, mert azt mondta, hogy csak a genetikai uh-on mondhatja hogy minden rendben! De így úgy tűnik!:)) Úgyhogy megnyugodtam végre, és ő is azt mondta, hogy 20-22 hét is lehet hogy a mozgást érzeni fogom, mert most is befelé volt végig!:( Ja, és mindez 3000 Ft volt... Egyébként nálunk min. 5 perc 4D-s felvétel+2 fekete-fehér kép 3150 Ft, min.10 perc és 2-2 fekete-fehér és színes kép 4D-s 6150 Ft. Szerintem elfogadható ár, nem?
Őszibarack: Nem lettem foltos...:)) Még!:)) De lehet ha többször használom és sötétebb lesz, akkor én sem úszom meg...:)))
Mese28: Üdv is köztünk!
Évi már biztos túl van az Uh-on, jó lenne ha még ma jönne...
Szép estét Mindenkinek!:)
Szia!
Gratula a két fiadhoz. Nekem 2 lányom van. Mikorra vagy kiírva?
Kellemes babavárást!
Gratulálok mindenkinek a jó eredményekhez, és persze szorítok azoknak is akik csak ezután mennek.
Ahogy elnézem amiket írtok eddig nagyon fiúsra sikeredett a babák neme.
Én holnapra jelentkeztem be a Pólus centerbe 4d ultrahangra mert már nem bírtam kivárni a genetikai ultrahangot. Olyan jó nektek hogy olyan sűrűn jártok uh-ra. Most 16 hetes vagyok volt már valaki 4d? Szépen látszik a baba?
Sajnos én akkor, amikor az orvos mondja... :(
(császár)
Sziasztok!! Most jött meg a down- kór szűrés eredménye. Szerintetek minden oké, ezek az értékek jók ??
PAPP-A szint:3670.00miu/L
0.88 MoM
Szabad ß-hCG szint: 31.90 Ng/ml
0.88 MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1.40mm
0.87 MoM
Előre is köszönöm a válaszokat!! Hellóóóó
Sziasztok lányok!!!
Mindenkinek gratulálok a jóhírekhez és mindenkinek szorítok az izgulnivalókhoz! :D A héten egyszer sem tudtam feljönni fórumra, de végigolvastam a történéseket, jó sokan tudjátok már, h kisfiú lesz vagy kislány! :D Akinek még nem érezhetően mozog a babája, az ne izguljon. :) Nekem 17. héten (vagyis két hete) mozdult meg úgy először, hogy nappal magamtól (nem kiterítve kézrátétellel) megéreztem. :) Tegnap voltunk dokinál, láttuk a babát, gyönyörű!!! Kaptunk egy tippet a nemére is, de mivel nagyon rossz volt az uh képe, azt javasolta az orvosom, hogy várjuk meg a két hét múlva esedékes genetikai uh-t, mert ott sokkalta jobb a kép. Addig nem is írom le, hogy mit tippelt. :)Azután felmentem a netre és megpróbáltam megnézni, hogy akkor most hogy lehet megkülönböztetni 2D uh képeken, h valaki kisfiú-e v kislány, de őszintén megmondom, nagyon nem látom. :) Csupa jóhírt kaptunk: volt gyomortartalma, hólyagtartalma, tehát jól működik az emésztőrendszere és a veséje és két dolgot gyönyörűen ki tudtam venni: a kis fejecskéjét felülről keresztmetszetből és az egyik lábszárát lábfejestől.Gyönyörűszép!!! :D Amíg ezt írtam, a hasam elejébe tolta magát bennem a bébi. :) Lehet, hogy szegénykém már felismeri a gépelés hangját (munkahelyen is a billentyűzetet verem egész nap) - vagy tudja, hogy róla és ide írok.;) A kalciumos ötleteket mindenkinek köszönöm!!!!!!
Már bizti túl vagy rajta.... :)
Fogsz is, mint itt mindnyájan! :)
Nem lettél foltos? :)
Én egyszer csináltam, elaludtam úgy, hogy a kezeim a lábaim között, mire felébredtem a tenyér lenyomatom ott virított mind két combomon jó ideig. :)