2010 júniusi babák (beszélgetés)
Basszus 9 perc...
Pont 2-kor hívjam őket? vagy 5 perccel utána?
Huh olyan vagyok, mint egy polip, főzök, teregetek, port törlök, pötyögök...
Lehet máskor is idegesnek kéne lennem? :)
Nem tudunk mit tenni. Mi még szerencsések vagyunk, tudjuk miért kűzdünk/izgulunk. És jók a kilátásaink, hogy nyár közepén a világ legboldogabb emberei között legyünk:)
Mindjárt telefonálhatsz:)
Szerintem ezt az őrületet a terhességgel akárhányadik babónál sem lehet nyugodtan végig csinálni... :(
(mondjuk nekem nem lesz több, ha lehet elköttetem magam)
Huh, Apunak tettek be hálót a hasfalába, de neki az egész hasában háló van már, annyira rossz a hasfala.. :(
Átérzem ezt az orvososdit, egészen idáig én is ki voltam attól, hogy menni kell minden héten legalább 3x... Most kicsit csendesebb...
Húú, és mikor lesz a műtét? Hány perc kb.?
Igen, tudom hogy NEked az első, Őszibaracknak szántam, csak sikerült egyben válaszolnom..:))
És közben meg készülődnöm kéne a nőgyógyihoz... :(
Komolyan csak ezért kérdeztem telefonon, jövő hét kedden úgy is mennem kellene kontroll uh-ra, és akkor ott odaadták volna a papírt...
Altatásban. Konzultált a sebész a nőgyógyásszal, szerintük lehet.
Én az elsőt várom, Őszibaracknak van már egy babója:)
Hátha látsz valamit:) (UH)
Tényleg Évi, hogy műtenek? Érzéstelenítéssel? És ilyenkor lehet?
Az megnyugtató, ha Te a második babónál sem tudod teljesen megkülönböztetni... már azt hittem csak én nem! De amúgy tényleg furi érzés volt, csak azóta nekem sem vagy 2 napja, így nem vagyok benne biztos!
Lehet hogy akkor én is elmenjek a héten egy uh-ra? Csak úgy? Hmm... meggondolom!:)
Már csak szinte fél óra!:))))
Rövid altatással betesznek egy hálót. Másnap mehetek haza. Ha minden ok. Á, ne is mondd, nincs olyan nap most jövő hét csütörtökig, hogy ne mennék orvoshoz, de egyszer túlleszek rajta:)
Nekem meg olyan különleges volt, és egyértelmű. A védőnőt is csak azért kérdeztem meg , mert 15. hetet korainak találtam, de ő nem:)
Ilyenkor hogy tudnak megműteni?
Borzasztó, nem elég a baba miatti aggódás... :(
Nekem ez a második babóm, de Isten lássa lelkem, ugyan úgy nem tudom vagy csak gondolom mikor mozdult elsőre, és mikor mozog... :)
Hamarosan kiderül az időpont. Akkor még úgyis írok, hogy mi a helyzet.
A időjárásjelentésedből:) láttam, hogy szhelyi vagy, én is.:) :) :)
jajj a francba, az összes órát összetörném a telefonokkal együtt! :)
Nem is értem miért stresszelnek minket ezekkel az eredményekkel... :(
Óóó, de jó! Tudtam hogy el kell mondanom Nektek, és meg is tudtok nyugtatni!!:))
Te se izgulj, nem lesz gond!!! De egyből írjál, ahogy telefonáltál, gép közelben vagyok egyfolytában! NE idegeskedj, mert nem tesz jót!
Ne izgulj, nem lesz gond!!! :)
Anyámék szomszédjában volt egy férfi hererákkal, szerintem nem hagytak egy évet, és terhes lett a felesége, májusban született a baba, és gyönyörű!!! :)
Szorítok, hogy gyorsan túl legyél rajta, fájdalom mentesen!
Nálatok fogják csinálni, vagy Pesten?
Köszi, de alig bírok az órára nézni... :(
A család 3x hívott más ügyben, nekem meg a gyomrom a beleim a fogamon... Mondtam is nekik, hogy telefon szünet, legalább 1/2 3-ig!
Na basszus! :(
Sajnálom.... Akkor nektek sem kezdődik jól...
Sziasztok. Jó sokat írtok mostanában.Lehet én is megtudom holnap sikerült -e összehozni fiút a két lány után.
Csatlakozom az "egyre többet mocorog a babók" kismamikhoz. :-))
szia:) egy kicsit én is "megjólirigykedekis" a nemet tudókra, meg a jó AFP-eredményekre:) Én még csak jövő héten megyek, az eredmény meg még majdnem két hét. Nem beszélve a genetikai UH-ról.
Tegnap előtt a pajzsmirigyemben, sérvműtétre készülődöm, és közben találták, pénteken megyek majd nyaki UH-ra. Ezek ritkán rosszindulatúak, de az emberben benne van a para. Próbálok nem agyalni. Ne agyalj te sem:) Könnyű is azt megállni, ugye? Tudom....:( A pénznél van ami jobban tudna fájni, nem mondom, hogy nem sírtam egy órát, de cserébe legyen jó az AFP meg a genetikai UH, és jók vagyunk:)
Sziasztok!
Gratula mindenkinek aki már tudja, hogy kislány, vagy kisfiú van a pocijában...:) Meg jól irigykedek is!:))
Évi! Milyen csomót találtak? És mikor?? Pfú, és biztos jól elkeseredtél a pénz miatt is! De ne izgulj! Majd megoldjátok! A lényeg hogy Ti jól legyetek, és egészségesek!
Én holnap megyek AFPre, annyira izgulok! Ráadásul még sosem mondtam Nektek, a páromnak volt másfél éve szeptemberhez képest kemoterápiás kezelése, és most attól is félek, hogy nehogy gond legyen! Bár az orvosa azt mondta, hogy fél-1év, meg hogy ha már összejött a baba akkor nincs gond, de erre én hülye most megint olvasgattam itt az interneten, és valaki 2 évet ír...:((( Szóval most megint agyalok! Pedig nem kellene!
Vikoka: én is félek a vérvételtől mert nekem is mélyen van a vénám, a múltkor is szinte derékszögben döfték már a végén belém...:((( Úgyhogy szorítok érted!:)
SZép napot mindenkinek! Itt is nagy a hó, legalább annak örülök! :)
Szia Oszibarack!
Nagggyon szorítok Neked!!!!!! Én meg ma telefonálok nekik, mert időpontot kérek-adnak hasszurira.
Tudom, a várakozás a legszörnyűbb, teljesen át tudom érezni a helyzetedet. De ne aggódj nem lesz probléma!
Szorííííííííííííííiitok!!!!!!!!!!!!!
Jó étvágyat, én is főzögetek... :)
Még nem tudom mi lesz a köret...