2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Megelőzhető lett volna, ha nem olyan hülye a dokijuk...
Egyik barátnőm az augusztusiaktól nagyon kibukott, mert azt mondta a doki nekik, hogy nem kell piszkálni még a fütyijét majd egy éves korától, pedig nagyon szűk volt a fiúcskának! Elvitték egy magándokihoz aki sajnos fel kellett hogy tépje neki...
Nekünk már egész kicsi korától kezdve kell, szépen megmutatta a doki hogyan csináljuk és Apája az esti fürdetésnél szokta! Már gyönyörűen kilazult neki!
ezt már a múltkor is beszéltük, nem? Talán jobban beválik egyik pelus fiúknál, mint lányoknál, annak ellenére, hogy unisex mindegyik :-)
Most még ne nyúlj hozzá!!!
Több kárt csinálnál mint hasznot.Mi Tominak most kezdtük el.De van aki 2 évesen már csinálja.De most semmi képpen se.
Nálunk sincs hűvös sehol, sőt! Most hogy már nyitva vannak az ablakok jobb idő van idebent is.
Megyek orrot szívni...
Még egy kínos kérdésem lenne, fiús anyukák!
Fütyi ügyben kinek mit mond az orvos, mikortól kell "húzogatni"?
mi azt használjuk a kezdetektől fogva, nekünk nagyon jól bevált, szeretjük.
Boti velünk alszik a kiságy csak dísz.
Én imádom hogy ott van ha felsír csak megsimizem és már alszunk is tovább.Vannak babák akik csak éjjel sírnak ha jön a foguk.minden baba másképp éli meg.
nálunk meg a hűtóben van mert a kisasszony mostanában előnyben részesíti a tápszert és alig akar kaját enni, kb 80 grammot eszik meg tízóraira, aztán 50-100 grAMMot ebédre, utána már nem szokott csak tejpápet kapni de abból sem eszik sokat, így most a tápi a menő nálunk:)) kelünk is éjjel rendesen, mert éhes...
Mond meg neki hogy lesz még ennél durvább is.A játszón az enyémek mindig leesnek valamiről...
Ha mndig kétségbeesnék már tuti kikészültem volna.Én nem melegítem Botinak a teát sem.Modjuk Nálunk a konyhában van minden ott meg nincs hüvi sose.Így semmi sem hideg.Ez így elég Neki.
én is nagy quarelinzabáló vagyok :-/
Szofi, alakul az idő!!!
Szegényke, nem tudom mi lehet Marcival! :( Pedig Ő mindig olyan jó alvó volt. Lehet ez most csak egy átmeneti állapot és hamarosan elmúlik nála.
És ha veletek alszik? vagy te vele? mármint nem a szobájába hanem egyágyban?
Szerintem attól, hogy nappal jókedvű még lehet a foga, csak olyankor eltereli a figyelmét minden mással. Éjjel viszont ha belenyilal a fájdalom szegényke felébred, talán ez az oka.
Kitartás:-)) lesz majd jobb is!
nálunk napközben nem volt semmi nyűgi csak az elsőnél, ott viszon téjjel simán aludt. Viszont a msáodiknál, pont fordítva, nappal ok volt minden és éjjel aztán óránként kelt ordítva, és semmi sem volt jó neki, csak ha a kezemben volt, ahogy letettem már ordított is. Kitartás!!! De neked jó hogy ott van apa segítségnek, nálunk senki sem volt:( én meg egy alvajáró lettem napközben:)
:))) Később majd megszokja, ahogy én is. :))) De hát ez van! :)
Gabuci is tolat! :)) Előre még nem megy, hátrafelé annál inkább! :D
nálunk pont fordítva van, tegnap pl akkorrát koppant a feje a parkettán,mert már fáradt volt, apja meg egyből jajaongott, hát persze hogy a gyerek elkezdett üvöltteni, pedig amúgy nem szokott.... aztán a nap folyamán kb 5x kelett elmondanom neki hoyg a gyereknek semmi baja nem lett... kicsit fárasztó, és mi lesz később????
Bálint is langyin szereti:-) Meleg lekvár illata lesz:-)
tolat?:) az enyém előre felé araszol:) ja meg gurul amikor már fárad:) olyan kis darabosan megy előrefelé:)
Csajok, bakker, mostkeltem. Megint jó volt az éjszakánk :-///
Éjfélig kb. 7-8 x sírt fel Marci, hogy miért ne kérdezzétek, éhes nem volt, csak az kellett neki, hogy ottlegyek mellette. Visszatettem az ágyába, fél óráig elvolt, aztán újra sírt. fél 2-ig bírtam én, aztán odavittem magunkhoz. Ott aludt 6-ig. Aztán még egy órát ráhúzott kaja után, de azóta fent van. Apja volt vele, mert én már nem bírtam az ágyból sem kikelni :-(
Nem értem. Miért van ez? Monstro, ha a foga jönne, akár a következő,a kár ha az alsó nem bújt volna ki, akkor napközben is nyűgös lenne??? Mert a Marci napközben kisangyal, mosolyog, nevetgél, játszik, semmi nyűgösség.
Mi lehet ez?
Gyorsan visszaolvasok, mert látom, hogy amíg én aludtam, ti eléggé aktívak voltataok :)
Én beleállítom az üveget meleg vízbe, majd kiszedem a tálkájába. Langyosan szereti, hidegen nem eszi meg. Már ezen gondolkoztam én is hogy megkérdezem Tőletek, mert milyen már a gyümölcs langyosan! De ő így szereti! :)
A tejpépet is langyosra csinálom, csak mikor hozzáadom a gyümölcsöt akkor kicsit lehűti, így néha még mikrózom kicsit.
Gabuci a teát sem issza meg szoba hőmérsékletűen, csak melegen. Ti hogy szoktátok?
én azt is mikrózom mióta köhögött:) mert a kamrában igen-igen hideg van:)
22 perc:) ez a mostani negatív rekord:) viszont a konyha és a nappali kész:) jó dolog mosogatógép:)) Viszont utálom az olyan zenélő játékokat amiket nem lehet kikapcsolni...
azt nem kell melegíteni csak a főziket.
Köszi:-))
Ti a bébidesszertet szobahőmérsékleten adjátok a babának, vagy mikrózzátok kicsit?
Bálint is a földön hasal, viszont nem ette meg az uzsit (pedig finom volt)sárgabarack babakeksszel:-(
További ajánlott fórumok: