2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
oké,írunk,ha megvan az időpont!
Szép délelőtött:)
Babianyu szuper a kocsi, én is valami ilyemsit szeretnék. Dönthető? Könnyű?
Mi szeretjük a teszveszt.sokmindent onnan szereztem be és nem volt semmi gond.
Fú Boti itt ül az ölemben és most kakilt be.Van ám szaga megyek tisztába rakom.
MEG VAN A BABAKOCSINK!
Hurrrrá!
Már régóta keresgélek és megtaláltam a megfelelőt.Tettem képet a naplónkba.Úgy örülök!!!
én ot nem tudok vásárolni, mert nem fogadták el a regisztrációmat:(( mewg különben is elegem lett belőlün, mert egy..... na de mindegy:) szóval én ujjat keresek, bababoltokban nézelődök, de ott is találtam olyan 4 és 6 ezer körül.
Ügyes ez a csajszi! :) Egyre jobb az alvókája! :))
Nyárit? Merre keresed? A teszen?
had aludjanak:) az én lányom is 7-kor evett utána visszaaludt, na Ő ilyet nem szokott, de azért 8 órakor ugyanúgy felkelt:)
és max 5000 ft-ig:) szóval nem könnyű:)
én éppen babakocsit nézek:) megihlettett Gabucié:)
igazi csajosat keresek neki.
Nem tudom mi lelte a gyerekeimet, még mindig alszanak! :) Petinél ez nem meglepő, mert ő délig is elalszik simán, de Gabuci ilyenkor már ébren szokott lenni! 7-kor szopizott és rögtön vissza is aludt.
Köszönöm, ez nagyon jól esett! :)) Fini volt! ;)
Most nézegetem azt abababoltot ahová szofi jár vásárolni, nagyon cuki napszemcsik vannak babáknak:))
kávé formájába jó lesz?:)) én már a másodikat iszom :)
uhh Calli ez tényleg nem semmi és hogy még otthon is voltatok.... kicsit hátborzongató. Remélem találtok lakatost aki megcsinálja.
Monstro, nagyon fitt vagy ma reggel! Küldhetnél nekem is egy kis energiát! :)
Csajok, képzeljétek, 14.-én leszünk 3 évesek Apával, ennek örömére megírtam a megismerkedésünk történetét is! :)) De jó lenne ha pont azon a napon jelenne meg! (De nem lesz olyan szerencsém, tuti!)
Sziasztok!
Calli, atyaég, most olvasom hogy hozzátok meg be akartak törni? :( Jól megjártátok így húsvétra! :(
megyek én is iszom mégegyet:)) neked meg egészségedre:)
Monstro: nagyon ügyi voltál!!! Én nemrég keltem:-(Bár már fenn voltam, kicsit még lustálkodtam Bálinttal. Most kávézom:-))
Jó reggelt!!!
Gyönyörűen süt a nap!!!
nem jövőhét hétfőről van szó:) hanem az utániról
Ha úgy látod jó a gyereknek én nem foglalkoznék senkivel:))
A Kopaszi - gátra mi is mennék. Elvileg nekünk is jó a hét második fele. Kedden lerendezzük a gyógytornászt. Amúgy Anna már nagyon szépen forgolódik hasról hátra és hátról hasra-ez utóbbira kell egy kis biztatás néha:). Még a kitámasztással van egy kis gond. A gyerekorvos szerint nem érdemes a Dévény tornát folyattatnunk a védőnő szerint igen...Fő a konszenzus..
söprés porszívózás kész:)) fúúú ma nagyon fitt vagyok:))
sziasztok! Madárcicsergős napocskás jó reggelt mindenkinek!! Már a kedvem is jobb:))
Ha fikszálódik hogy mikor értesítünk!eskü!
Ovi után szoktam porszívózni meg pakolászni.Általában 8 és 9 között már itthon vagyunk és akkor.Muszály,mert nagyon száraz a lakás és hamar kosz lesz.Meg hát a két gyerek úgy elintézni mikor haza jövünk délután hogy nincs más választásom,mert így Botit nem teszem le a földre.
További ajánlott fórumok: