2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Én már attól rettegek, amikor a gyerekek kezdik:-)))) Nálam nagyon egyszerű a helyzet. Én csak Apával, és magammal ülök be, a gyerekek szintén. Más nem viheti őket autóval, amíg gyerekülés kell nekik. Tehát az még Krisztinél is 9 év:-) Az oka egyszerű, apósomat látva vezetni azt mondom, hogy inkább adja vissza a jogsiját:-( De a férjem is bevallja, hogy ő is fél mellette, pedig az nagy szó. Most volt ebből vita, mert el akarták vinni magukhoz, én meg nem engedtem. De a lányom is közölte, hogy csak Apával vagy Anyával:-))))
Sziasztok!
Sajna benyeltünk vmi vírust.Előszőr a mamiék voltak szarúl,most meg szegény Lucus.Ma már 3x hányt.Nincs rossz kedve,teát iszogatja úgyhogy remélem hamar lefolyik,aztán jöhetek én is.Remek lesz.
Dokit hívtam szabin van.Védőnővel tudtam csak beszélni.EWlég rossz napunk lesz azt hiszem.
Mi erre az alkalomra nem veszünk semmit, de a nagyszülőktől bébiételt ilyesmit kap majd, mert csokit még nem kaphat...
Tényleg, Nálatok mit hoz a nyuszi a picurkáknak? Tanácstalan vagyok, de a lányom miatt mégsem tehetem meg, hogy Zéti ne kapjon semmit. Meg amúgy sem tenném meg... De csokit csak nem adhatok neki... Játék annyi van, mint a tenger, ruha is van bőven. Jaj.
Huggies pelust használ valaki? Olcsóbban tudok most dm-ben venni, de még nem próbáltuk. . .
Én is rosszul vagyok a hátsóülésen.Apa jövő hóban kezdi a jogsit már most azt trevezgeti hogy mi lesz.Én közöltem vele ha nem tud normálissan vezetni be sem ülök mellé.
Lányom mellett én is ott ültem, amíg meg nem fordult. Most esélytelen, mert nem férek be közéjük. Bár miután két bazi nagy ülésről van szó, így még egy kisgyerek sem férne be, pedig nem kis autónk van. Ha meg üléscserék lesznek, akkor még kisebb hely lesz. Zétinek most egy békás visszapillantója van, abból látja Apa.
Én nagyon rosszul vagyok hátul, folyton hányingerem van, de Bence még kicsi, persze hogy ott ülök mellette...
Énkonkrétan rosszul vagyok mellette, de nem baj:) Apa meg mindig kérdezgeti miért nem szórakoztatom, mondom neki örülök hogy élek....
Nekem van olyan rózsaszín kártyám, amire rá van írva, hogy jogosítvány:-) De be kell vallani, hogy mi nők soha nem fogunk tudni úgy vezetni, mint a pasik. TEhát mivel nálunk Apa hozzá van nőve az autóhoz, így valószínűleg ő is jár hozzá, ha elmegyünk valahova. Vezessen csak ő. Kivétel ha beteg, fáj valamilye stb. Bár azt szoktam mondani, hogy ő vakon végtagok nélkül is tuti jobban vezet nálam:-)))) Szerinte meg hülye vagyok, mert én nem vagyok tipikus női vezető, mit parázok. Nekem eddig csak egyszer kellett védenem, azt is még tanuló koromban. Bár ott volt az oktató, éppen újságot olvasott, mondván nálam nem kell figyelnie, tudok én vezetni. Majdnem meg is fejelte a szélvédőt:-)))) Megköszönte, hogy megmentettem az autóját, mert bizony ő nem vette észre, hogy egy barom ezerrel bevág a tanulóautó elé.
Na meg Peti már olyan magas hogy simán a hóna alá vág engem :DD és ő jobban elfér elöl. A legkisebbek ülnek hátul Gabuci + én. :)))
Na igen. Én nem tudok vezetni, de tuti hogy ilyenkor bepánikolnék! Apa nagyon jól vezet, ebből a szempontból nyugodt vagyok.
Szofi, én is hátul ülök Gabuci mellett. Nem szeretek ott ülni, de nyugodtabb vagyok ha rálátok. :)
Akinél van bababolt:-) Itt mucsán nincs ilyen kérem:-))))
én be safet és maxi cosit néztem ki:) aztán majd meglátjuk
Jaj napernyő nekünk is kéne, Zéti igazi naputáló pasi. Egyből üvölt, mint a sakál. Bár a babakocsit is gyűlöli teljes szívéből. Bár a nálunk lévő terepviszonyok mellett nem is csodálom. Így előkerült a kengurú:-((((
1800Ft volt a Mária bababoltban. Több színű is van- igazából narancssárgát akartam de végül is ez már jobban tetszik:)
Szerintem nyugodtan lehet fiúnak is használni hisz az ő szemébe se süssön a nap. Van fekete-kék stb. Volt olyan is ami két funkciós tehát fölbe szúrva is lehet használni napernyőnek - ez 2750Ft. Na ez nekünk ugye nem aktuális:) De szerintem praktikus, két helyen lehet dönteni, rugóval tehát bármelyik irányba fordul.
Nem olcsó márka:-( Ami még jó és olcsóbb az a Concord. De jó a Besafe és a Cybex is. Ami drága, de életveszélyes az a Ferrari.
Na igen. És mennyi ilyennek lehet találkozni. Én pl gyerekkel nem is vezetek, csak vészhelyzetben. Ha ott van Apa is, akkor nem is kérdés ki vezet. Én nem csinálok hülyeséget az biztos, de más hülyeségét is ki kell tudni védeni:-( Ahhoz meg be kell vallanom, hogy férfi kell. Sokkal jobb a reakcióidejük, tuti nem blokkolnak le.
Most nézem a recaronak is van olyan amit menetiránnyal háttal is be lehet kötni:) Bár ez sem olcsó 80 e ft:)
Szofi drága volt a napernyő, unisex vagy külön a babakocsihoz kapható?
Annaluca, várjuk a képeket a sport járgányról! :)
Szofi, olyan jó a napernyő a babakocsin és a színe is ugyanolyan! Én is akarok majd venni a nyári babakocsira. Most lehet hogy hülyeséget kérdezek, de szerintetek az nem lányos egy fiúnak? Vagy szokták fiúknak is használni?
Nálunk is borús idő van, esik az eső. Remélem nem fog egész nap!
Szasza nagyon aranyos a képeken! Olyan szép a hintába! :DD Anyukáméknak is ugyanilyen a hintájuk huzata. :) Már alig várom hogy hétvégén mi is kipróbálhassuk. (Ilyenkor sírom vissza a kertes házat!) Nálunk mindenki hinta-mániás volt a családban, Peti is imádta, és annál inkább, a hintába mondtam ki az első szót, ami az volt hogy: "Hinta" :)))
Azok menetiránynak háttal is beköthetőek. Amíg nem ül fel egyedül, és úgy ül teljesen stabilan, addig csak háttal lehet azt is bekötni.
Nálunk az összes melegítője gumis alul is. Farmert nem is nagyon hord, nem divatozik annyira egy fiú:-)))) Na meg ez falu:-))))
Igen. Mindegyiken ki van alakítva a hely az övnek is.
Jó reggelt mindenkinek!
itt s be van borulva, szerintem percek kérdése, és esik is!én is adok rá harisnyát, a nadrágokat elég szelősnek érzem, így nyugodtabb vagyok:-)
képzeljétek tegnap voltunk anyuéknál, és kint voltunk a kertben, és Levinek nagyon tetszettek a cicák:-))még beszélt is nekik, és nagyon koncentrált rájuk:-)aztán esteére, ha kérdeztük tőle, h hol a cica, kereste őket a földön, és addig nézelődött, amíg meg nem látta őket!
A képekre van vmi korlátozás, h milyen méretűt lehet?mert tegnap akartam feltölteni, de mindig azt írta, h hiba történt!
Mióta Levi itt van velünk, én is jobban félek az autóban!mi is sokat autóztunk, és az itteni főút is élet veszély!szinte mindig volt egy olyan aki hülye módon előzött!nekünk is többször kellett már le húzódnunk, h beférjen aki szembe jött!
A mésik kérdés egy 0-18 igba sem lehet bekötni a gyereket ilyen idős korba?
Nálam még a járólapon is közlekedik, pedig nincs padlófűtés.
AZ isofixest be lehet kötni olyan autóba is amelyik nem ixofixes? Mert ha veszünk mégegy autót az tuti nem lesz ixofixes.
További ajánlott fórumok: