2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
:)
Most már itt is itt van...
MEZTELENÜL!!!! :-)
A kiegészítő tápszer sokat dobott ám rajta és még nem mozog ám annyira... látszik rajta, hogy megcombosodott, meg az is, hogy mostanában azért éjjel is cicizik :-/
Viszont Fredaszter, azt hiszem te említetted, hogy Bálint "hasizmozik". Marci is csinálja elég sokszor, hogy felemeli a fejét, mintha hanyatt fekvésből fel akarna ülni. Erre meg azt mondta a doki meg a védőnő, hogy tipikusan a háton fekvő babák csinálják, úgyhogy sokat kell hasra fektetnem. Ez oké is lenne, de utálja!!! Ha magától fordul hasra, az még tetszik neki, de ha én rakom úgy le, pár perc és jön az ordítás és ledobja a fejét arccal a padlóra, hogy lássuk, mennyire szenved :-) Azt mondták rá, hogy ennek ellenére hagyjam.. na ja!
ari vagy köszi:) de nekünk már volt esküvőnk és azt is mi szerveztük:)
igazából egy honlapot szereték nyitni és most keresem hogy milyet is csináljunk. Mert esküvő és baba ezek a tuti menők. Bármenniyt képesek erre költeni az emberek:)
igen, a fotóst jó előre kell ám lefoglalni :-)))
én csak ebben tudok segíteni :-)
Babszika: tegnap beszélgettünk arról a joghurtról babáknak 6 hónapos kortól és írtam, hogy lehet én is kipróbálom. Ma itt volt a v.nő, megkérdeztem és azt mondta 8 hónapos koráig semmilyen tejterméket ne kapjon Bálint.
Viszont így fogalmazott "onnantól kitárul a világ", szinte eheti majd azt amit mi,( azért lesz 1-2 kivétel) csak kevesebb fűszerrel, sóval.
Monstro: attól függ, h mennyire nagy felhajtást akarsz:-)mi a fotóst, a vőfélyt és a zenészeket kerestük meg először, mert általában eléggé be vannak táblázva, főleg ha nyári esküvőt akarsz!ha nem lesztek sokan, én javaslom az éttermet, semmivel nem kerül többe, és sokkal de sokkal kevesebb meló és idő, mint ha ti intézitek a főzést, termet szakácsot pincért stb!ja, és nálunk mivel étteremben volt, bevált az itallap, előre meghatároztuk, h milyen piák közül lehet választani!ezt a pincér is ajánlotta, meret azt mondta érték már meglepetések a házaspárt, amikor meglátták a számlát!volt többféle pia, mindenki tudott választani, de mégse szaladt el a ló senkivel:-)
ja, és mi nem kértünk sütit senkitől, inkább megsütettük egy nénivel,aki ezzel foglalkozik! az ültetőkártyát meg az étel-és itallapot pedig saját kezűleg csináltuk!ja és az étterem előnye, h azt már nem nagyon kell dísziteni!