2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Benvik, nálunk keresni kell a rossz utakat, hogy Dávid elaludjon, a most felújított járdán csak nézelődik, vagy üvölt. Bezzeg a sóderoson, nyomban elszenderül :)
Úr Isten! Babianyu, te minden reggel kiporszívózol? Ovi-bölcsi menet előtt v. után? Ügyesen csinálod!
Fütyi ügyben nekünk most mondta a doki néni, hogy kezdjem el fürdésnél huzogatni a bőrkét.
Tegnap voltnálunk a fényképész bácsi. Jól sikerült az akció, már nagyon kíváncsi vagyok a képekre, de csak 2 hét múlva hozza őket. A babakocsit csak húsvét után kapjuk meg, pedig jó lett volna vasárnap már azt vinni a dédihez.
Nekünk messze van, de lehetséges, hogy ha jó az idő akkor fogom a gyerkőcöket és elmegyünk, hogy találkozhassunk:) 9-e péntek nem jó nekünk (babuszi), de kedd-szerda-csüt. jó lenne...
Nem minden nap tudok jönni a hoxára, de ha írnátok privát hogy van konkrét nap (időpont) akkor azt biztosan elolvasom...
Nem még nem dolgozom, csak valóban, ha bent vagyunk, mindig csinálok valamit, vagy házimunka, vagy játszunk, és sokat vagyunk kint is. Mióta ilyen szép az idő délelőtt és délután is megyünk.:)
plusz sok emailre is válaszolgatok, szóval én valahogy nem tudom tartani a tempót sajnos,de igyekszem:)
nekem is van jogsim, de apa lestoppolta a kocsit, így alig vezetek. Most már talán félnék is vezetni Marcival, megint kéne egy kicsit gyakorolni.
Van valami olyan vicc, hogy miért is olyan béna vezetők a nők? Mert az összes oktató pasi...
ebben is van valami:-)
Na de azért a pasik sem semmik!!!! Van egy-két olyan béna férfi vezető!!
Ha mi ketten utazunk akkor az anyósülésen van a hordozó:)
Lányok ,egyelőre a fütyikérdésig sikerült eljutnom, nem könnyű Titeket utólérni nyolc oldalt kell (még hármat)visszaolvasnom:)
Szóval fügyi-ügy nekünk már kell húzogatni, kb két hónapja. Szépen haladunk vele. A dokinénink mondta.
Viszont férjem jó barátja,aki gyereksebész kifejezett azt mondta egy éves koráig ne nyúljunk hozzá. most ezzel mit kezdjen az ember?!
Autóvezetés:És megszoktam, hogy Levike mögöttem ül, lehet kapni babatükröt, abban, nagyon jól látszik mit csinál éppen, semmi gond nincs, szerencsére:)
Én egyébként régóta vezetek és nem tartom magamat rossz vezetőnek. Ettől függetlenül tény, hogy a nők sokat bénáznak, hogy az idősebb korosztályról már ne is beszéljek. Jézusom, ha látnátok apósomat...
de ez volt az első éjszaka :-/
nem akarom odaszoktatni, tökre szerette a saját ágyát...
Na megyek, mert Petim már nagyon szeretne ide ülni! :)) Várják a cimbik! :D Gabucim még alszik, de hamarosan már ébred. Apa mindjárt itthon van.
Na pusszantyú mindenkinek! :*
Nálunk is ugyanez van, ha félülő helyzetbe van Gabuci ülne fel magától. A játszótéren is felült a fekvő kocsiból, igaz kapaszkodva. :) Utána már félülő helyzetbe tettem a kocsit. :)
A fültisztítás nálunk is könnyen megy. :)
És a körömvágás is. Simán tűri a Lelkem, közben nézi hogy mit csinálok. :D
Igen, Bálint is hasizmozik! Pont ma volt a védőnő, nézte is ahogy próbál felülni:-)
Viszont ő sokat van hason, magától átfordul és van, hogy úgy alszik el.
Monstro, gratula és sok sikert az új munkádhoz! :)) Kíváncsi vagyok milyen lesz, de jó hogy belevágsz, ügyes vagy! :)
A milka csoki receptje nekem is megvan. Igaz még nem csináltam, anyukám viszont csinált jó párszor még régebben. Nagyon finom! c(:
Igazi hajas baba.Boti is az volt aztán megkopott Neki.
Megkóstoltuk a Sinlacot és ízlett Neki.Olyan jó hogy van még egy dolog amit adhatok Neki.:)
:))) A kép elég szar lett, a minőséget ne nézzétek! :S Szóval így néz ki hátulról a séró. :D
Nagyon szép Marci súlya! :))
És milyen édes a volán mögött! Nagyon vagány! :D
Arra gondoltam hogy lehet az a probléma nála éjszaka hogy megtapasztalta milyen jó köztetek és arra vágyik hogy oda vegyétek, azért sír. Mert írtad hogy már a nagy ágyban csendbe van és alszik. Szerintem ez lehet az oka. Nem?