2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
nálunk is elkélne egy nagytakaríts:) 4 óra alatt hétvégén csak látszattakarításra futotta:) az ablakok már nem lettek megpucolva és a konyha is kimaradt:) Ilyenkor sírom vissza az előző lakást, ott ennyi idő alatt ragyogott minden:) de másért nem hiányzik:)
Igen! minden ragyog! Illetve a konyha romokban van, mert Apa tegnap este sütni akart... :S
calli végeztél a nagytakarítással?
hogy ma mennyire nincs kedvem semmihez:(( pocsék az idő, manócskám alszik, nekem meg pici rendet kéne tenni ehelyett itt ülök és iszom a tejeskávémat hogy nyitva tudjam tartani a szemem, mert jó kis éjszakánk volt:))
Fülöpke nektek hogy telt? Mi ujság Marcival?
Babi Boti hogy van? és Tomi?
Ezt már mi is megkaptuk:-)) Peluskupont mindig kihasználjuk:-)))
Amúgy nem akciós szerintem, mi ezt az 500 Ft-ot használjuk csak ki...
jaaaa
értem akor nekünk még várni kell egy hónapot.
Sziasztok!
Elolvastam én is Bibócska naplóját:-)) Nagyon szomorú! Amúgy is sírós vagyok.......
Mi is Pampers pelust használunk de próbáltunk már Liberot és Huggiest is. Ár-érték arányban a Pampers nyert!
igen, 7 hósan újabb kuponfüzet jön, de nem nagy szám... csak a pelus jó benne meg van egy olyan ami a vásárlás végösszegéből von 15%-ot...
És még akciós is?
Nekem is van kuponfüzetem de abban csak 300ft van azt hiszem.
Kaptad postán?
Réka jobbulást Lucusnak és remélem te nem kapod el
bababónusszal olcsó?Vagy alapból.Megírnád az árát?
Jobbulást a kisbetegeknek!
Nekünk még nem jöt össze, pedig régóta gyűjtöm. És csak azt veszek neki. Pampes kiütötte mind a két gyereket:-( Valamivel át van itatva, amit nem bír a popójuk:-( Pedig az anyaga szimpibb lenne.
én nem terveztem hogy vennénk neki bármit is:) majd jövőre mehet tojást keresni a kertbe meg az udvarra, idén nem kap semmit:)
Nállunk lesz vendég nyuszika.Ők azt várják alegjobban a csokiról még nem is kérdeztek de a nyuszi minden nap téma.Tomi az első húsvétjára baba játékot kapott amit imádott.Szerintem idén meg maradunk a jól bevált csoki tojádnál meg nyúlnál.Úgy is kiteszik az ablakba és süti lesz belőlle,mint a mikulásokból.:)
Boti meg szintén babajátékot kap.:)
viszont így még jók rá a 68-as bodyk mert a liberó fölé már nem tudtam feladni, efőlé meg simán felmegy:))
Ha egymás mellé áll a két autó, akkor az isofix miatt csak egy mozdulat lenne, meg egy kis izommunka, mert baromi nehéz az ülés. De nem ez az oka. Volt már amúgy az ő autójukban az ülés, de akkor én vezettem:-)
én is így veszek pelust:) ezért van most pampersünk mert az olcsóbb volt mint a liberó és még kuponom is volt hozzá:)
én meg mindig elfelejtem:) pedig amennyit elhasználtunk már tuti lenne könyvecskénk:)
Köszi! mi eddig pamperst meg dm-es pelust használtunk, de most ez olcsó ki kell használni...
nálunk a hordozóval még könnyű másik kocsiba rakni, a gyerekülést már nem hiszem hogy áttennénk apum autójába:) de most még van hogy Ő fuvaroz minket:)
Mi most azt használunk és nagyon jó.Mi meg vagyunk vele elégedve.Micimackós az is....
Szerintem gyerek alkatától függ, melyik a jó neki. Én a Liberóra esküszöm, mert gyűjtöm a volnalkódokat egy könyvecskére:-))))
Megcsináltam tegnap én is a sütit.kandírozott gyümölcsel-jó lett-na persze dupla adaggal.apa fogyókúrájának lőttek.hihihi
Akko kiprószálom... :) Hátha...
Én is gondoltam bébiételre. Már Mikuláskor is a lányom rohant be Zétihez, hogy ugye nála is járt a Mikulás. Tehát muszáj valamit:-)
nekem csak rossz tapasztalatom van róla, de a barátnőm meg arra esküszik:))
További ajánlott fórumok: