2009 szeptemberére várt babák (beszélgetés)
Igen én is ölelgetem Botit!Olyan szerencsések vagyunk!
És ez annyira igazságtalan.
Lányok az élet megmutatt amegint milyen igazságtalan!!!
A Júniusi babáknál az eggyik baba koraszülött lett és 13 napossan meghalt.28-án angyalka lett az édesanya öléban.
bibónak hívják.
Most nem tudok többt mondani a könnyeinnel küzdök.:((((((
Sierült! Most vateráztam egy sportjárgányt Dávidnak. 5e ft volt.
Alig használt cabrió, dönthető üléssel. Mehet csajozni!
Nem is tudom, valahogy nyugodtabb vagyok ha látom:) Ha már fordított ülés lesz akkor előre ülök. Ha meg egyedül vezetek akkor ott van az első ülésen ő is:)
Merre jártok a Balcsin? Siófok? Mi Csopakra megyünk nyaralni.
Nem!
Én nem kockáztatok akkor se ha a doki mondja.Inkább kivárom az 1 éves kort.Van a Sinlac az teljessen jó kiegészítőnek és lehet extrázni egy kis babánnal meg barackkal.Nagyon finom Tomi imádta.Én most is azt fpgok adni ha már kell.
ÓÓÓó, mi annyira figyeltünk, hogy még egy kicsit túl is adagoltuk. De, mostmár rendeződött.
Babianyu, beszéltél Ancsával?
fülöpke megnéztem a naplódban a képeket,nagyon jók.Látom ti is megtaláltátok a hintát,mi is kipróbáltuk a hétvégén.:)A párod honlapját nem tudtam megnyitni.
fredaszter: Nagyon jó az autósülés.Bálint már nagyon szépen ül benne. pikk-pakk belenő.
Nagyon szépen köszönjük!!!
A D vitamint nállunk még Tominal is adnom kell télen napi 2 cseppet.Arra figyeljetek hogy megkapják,mert nagyon csúnya lábgörbületek lehetnek ha nem kapják rendszeressen.Az angol kór a D vitamon hoánya miatt alakul ki és nem szép dolog.Én azóta figyelek oda erre nagyon mióta láttam képeket gyerekekről akik ebben a betegségben szenvedtek.Hát nem szép látvány.
Sziasztok!
Botikának itt is boldog feledik hófordulót.
Szofi: Miért nem ülsz apa mellett a kocsiban?
Mesekeksz: Mi idén Balcsizunk, de elgondolkodtunk azon, hogy esetleg szeptemberben elmennénk Horvátországba. Levi akkor már egy éves lesz, és nincs is az a borzasztó meleg. De, végül az is lehet, hogy ez a program jövőre marad. Majd meglátjuk.
Anitah: Gabucinak jobbulást, bár olvasom, hogy már alakul a helyzet.
Benvik: Na az öltözködéssel már mi is gyorsabban haladunk. Istenem, hogy eljött végre a jó idő!
Fredaszter megyek a naplódba megnézem az autósülést:)Én is nézegettem, és rátaláltam az átmeneti kagylós fajtára, amit annaluca is mondott, de hát nincs tényleg az a pénz, amiért monden megvehető. Járókát mi is ismerőstől szereztünk, most etetőszéket keresek. Pontosabban ismerőst, aki kölcsönözne egyet...
Fülöpke megyek és megnézem a párod honlapját!D vitamin ügyben nekem is ezt mondta a dokinő, hogy 1 éves koráig mindennap. Levike szereti:)
Én is azt tapasztalom hogy a mai elsőgyerekes szülők(tisztelet a kivétalnek!!!)siettetik a dolgokat.Aztán később fogják a fejüket hogy a gyerekem laktóz érzékeny meg glükoz érzékeny és nem értik hogy miért.Eszükbe sem jut hogy mikor olyan korán adtak mindent a gyereküknek milyen nagy hibát követtek el.Nem véletlen hogy azt tanácsolják a dokik is hogy jobb mindent minnél később elkezdeni,mert lehet hogy akkor nem lesz tőlle semmi aztán 5 évessen meg kijön és egy életen át szenved.Én mind 3-nál kivártam az időt.Vivi is meg Tomi is 1 évessek már rég elmúltak mikor elősször tejet kaptak.Se joghurt se csoki meg ilyenek.Az hogy Tomi csecsemőkori laktóz érzékeny volt ami öröklött csak jobban arra ösztönzött hogy semmit se.
Szóval szerintem is jobb minnél később elkezdeni mindent.
köszi :-)
nekem is tetszenek aképei, de én elfogult is vagyok ám!